Waarom we veelzijdige formules gebruiken

Wat Paula's Choice bijzonder maakt, zijn onder andere onze veelzijdige formules. Bij de ontwikkeling van een product richten we ons nooit op één enkel ingrediënt - hoe goed het ook is voor de huid. Al onze producten zijn geformuleerd met een mix van antioxidanten en voedende en huidherstellende ingrediënten om de huid gezond te houden. Deze aanpak heeft alles te maken met je huid en de ingrediënten die volgens onderzoek nodig zijn om je huid in optimale conditie te houden.

De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Wat het nodig heeft om gezond te blijven, is behoorlijk complex. Eén enkel ingrediënt, hoe geweldig ook, kan daar helaas niet aan voldoen. Zie het als een dieet: spinazie is gezond, maar als je niets anders meer eet, zal je lichaam er al snel onder lijden.

Dit geldt ook voor de huid: om er gezond, jong en stralend uit te zien, heb je een mix van verschillende briljante ingrediënten nodig. Denk aan antioxidanten, huidversterkende ingrediënten en huidherstellende ingrediënten. Bij Paula's Choice gebruiken we altijd innovatieve, rijke combinaties van deze ingrediëntengroepen - van serums tot crèmes, retinol-producten, exfolianten, oogcrèmes en meer.

Je kunt erop vertrouwen dat Paula's Choice-producten altijd slim geformuleerd zijn om je huid een rijke mix van briljante ingrediënten te geven. Het resultaat: een gezonde, jonger uitziende, veerkrachtige huid - nu en in de toekomst.

Newsletter

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Bronnen:

International Journal of Molecular Medicine, July 2016, pages 16–22
Aging Research Reviews, January 2015, pages 8–21
Journal of the American Academy of Dermatology, July 2014, pages 177–184
Journal of Visual Communication in Medicine, November 2010, pages 149–149
Dermatoendocrinology, July-August 2009, pages 195–196
British Journal of Dermatology, September 2008, pages 567–577
Nursing Times, August 2003, pages 46–48

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.