Niacinamide verbetert je huid

Niacinamide (vitamine B3) is nog niet zo bekend als retinol (vitamine A) of vitamine C, maar dit ingrediënt heeft je huid veel te bieden. Of het nu in je serum, crème of een ander product zit: niacinamide is fantastisch als je last hebt van grove poriën, een ongelijkmatige teint en fijne lijntjes.

Niacinamide helpt ook de schade te beperken door vrije radicalen die de huid verouderen (denk aan blootstelling aan UV-straling, milieuvervuiling en irriterende stoffen).

Waarom je niacinamide aan je gezichtsverzorging toevoegt

  • Grove poriën: Als de poriën vergroot zijn (door blootstelling aan de zon of doordat ze verstopt zijn), zijn ze als het ware opgerekt. Niacinamide helpt de elasticiteit van de huid te versterken, waardoor de poriën weer ‘krimpen’.
  • Rode vlekjes: Onderzoek toont aan dat een concentratie van 2 procent (of meer) niacinamide zeer effectief is bij het sneller helpen vervagen van rode vlekjes (bijvoorbeeld ná puistjes). Zolang je tenminste dagelijks een zonnefilter met SPF gebruikt.
  • Oneffen teint en fijne lijntjes: Net zoals niacinamide bij grove poriën helpt om hun natuurlijke vorm weer aan te nemen, werkt dat voor de hele huid en zal het huidoppervlak gladder aanvoelen en er egaler uit gaan zien. Fijne lijntjes worden daardoor ook minder zichtbaar.

Niacinamide is een uitstekend ingrediënt voor mensen die last hebben van zowel puistjes als rimpels.

Niacinamide-producten van Paula’s Choice

Experimenteer eens met de 10% Niacinamide Booster of andere producten met niacinamide om te kijken wat voor jouw huid werkt. Voeg een paar druppels toe aan je serum of nachtcrème, of gebruik puur op de huid voor een optimaal resultaat. Breng het aan ná je exfoliant.

Aanbevolen producten

Alle huidtypen
-15%
Gecombineerde huid, Vette huid
-15%
Gecombineerde huid, Vette huid
-15%
Gecombineerde huid, Vette huid

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.