Lipverzorging

De huid rond je lippen is (net als de huid rondom je ogen) dunner en gevoeliger dan de huid van de rest van je gezicht. Daarom is het belangrijk om aandacht te geven aan een goede lipverzorging met milde maar intens voedende ingrediënten. Ontdek meer

  • Alle huidtypen

    Langhoudende lippenbalsem beschermt tegen de zon en herstelt schrale lippen.

  • Alle huidtypen

    Zachte balsem herstelt droge, gebarsten lippen en andere droge plekjes op de huid.

Naar boven

DIT MOET JE WETEN OVER LIPVERZORGING

Je lippen zien er roder of rozer uit dan de rest van je gezicht. Dit komt door de vele bloedvaten die heel dicht bij de dunne huidlaag liggen. Deze bloedvaten sluiten op het moment dat het extreem koud is of als je lichaamstemperatuur plotseling snelt daalt. Dit proces vermindert de zuurstoftoevoer en kan ervoor zorgen dat je lippen er blauw uitzien. De lippen hebben nauwelijks talg of zweetklieren. In vergelijking met andere lichaamsdelen of je gezicht verliezen ze drie tot tien keer sneller vocht. En als gevolg van weersveranderingen (zoals een droge lucht in de winter en over het algemeen een droog klimaat) kunnen je lippen sneller uitdrogen. Wat heel belangrijk is tegen schilfertjes en uitgedroogde lippen: stop met het likken van je lippen. Dat maakt het probleem namelijk alleen maar erger. Speeksel beschadigt de dunne huidlaag van je lippen en door constant te likken, riskeer je pijnlijk gebarsten lippen.

KIES DE JUISTE LIPPENBALSEM

Sommige mensen beweren dat als je teveel lippenbalsem gebruikt, je lippen er dan aan gaan wennen. Of sterker nog, dat je eraan verslaafd raakt. Maar dat is helemaal niet waar. Het kan wel zo zijn dat als je een lippenbalsem gebruikt met irriterende ingrediënten en/of onvoldoende kalmerende en herstellende ingrediënten, je lippen droger worden en zelfs droog blijven. Vermijd daarom altijd lipproducten met geurstoffen, parfums en/of irriterende ingrediënten zoals menthol, kamfer, pepermunt of citrus. Door te kiezen voor de lipverzorging van Paula’s Choice weet je zeker dat je goed zit.

PAULA’S CHOICE LIPVERZORGING KOPEN

Wil je zelf ook lippenbalsem of lipverzorging kopen van Paula’s Choice? Neem dan een kijkje in ons online assortiment en bestel de lipverzorging van je voorkeur. Wij bieden voor elk huidtype de juiste oplossing. Bestel vandaag en profiteer van een snelle, voordelige levering. Achteraf toch niet tevreden met je aankoop? Profiteer dan van onze 30 dagen geld-terug-garantie. We zorgen er dan voor dat je je aankoopbedrag van ons terugkrijgt.

Truth in beauty

Het is onze missie om jou te voorzien van de juiste informatie over huidverzorging, zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken op weg naar de beste huid van je leven. Onze producten doen wat ze beloven en we willen graag dat jij dat zelf ervaart. Daarom hebben we een 30 dagen geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden of denk je dat een ander product beter is voor jouw huid? Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op en we zorgen ervoor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt.

We helpen je graag

Heb je vragen over een gevoelige huid of over de producten uit onze Calm-collectie? Neem dan contact op met onze Customer Care-afdeling. Onze huidverzorgings-experts helpen je graag bij het zoeken naar de beste verzorging voor jouw huid.