Last van pigmentvlekken?

Meld je aan voor onze driedaagse e-mailcursus over pigmentatie en ontdek de meest effectieve manieren om een ongelijkmatige huidskleur en donkere vlekken te verzorgen en verminderen. Het kost je maar een paar minuten van je dag.

E-mailadres*:

*Door je aan te melden voor deze e-cursus over pigmentatie meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief. Nieuwe abonnees krijgen € 5 korting op hun eerstvolgende bestelling boven de € 25.

Dit ga je leren

pigmentvlekken

Weg met pigmentvlekken dag één:

Hoe ontstaan ze?

We leggen uit wat pigmentvlekken zijn en hoe ze ontstaan. Het ontstaan van pigmentvlekken hangt af van het sóórt pigmentvlek. Laten we hier even wat dieper op ingaan.

 

Weg met pigmentvlekken dag twee:

Zorg dat je...

deze do's en don'ts bekijkt over het aanpakken van pigmentvlekken. We noemen ook de beste ingrediënten voor een mooie, gelijkmatige huid.

Weg met pigmentvlekken dag drie:

De beste producten om in je routine te gebruiken.

Het hebben van een dagelijkse huidverzorgingsroutine is - zonder twijfel - essentieel. Op deze laatste dag van de e-cursus, gaan we het hebben over de beste producten voor je dagelijkse routine en waarom we die aanbevelen.

 

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.