Treatments

Het zou natuurlijk mooi zijn maar het bestaat nu eenmaal niet: er is niet één huidverzorgingsproduct dat alles voor je kan oplossen. De beste verzorging van je huid bestaat dan ook uit een dagelijkse routine van meerdere producten die verschillende ingrediënten bevatten. Ontdek meer

 • Alle huidtypen

  Verstevigt de huid, vervaagt donkere plekjes en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Bevat 1% retinol.

 • Alle huidtypen

  Verhelderende treatment die beschermt tegen vervuiling en blauw licht.

  Gratis tasje bij aankoop van een Defense product
 • Alle huidtypen

  Vermindert puistjes, vervaagt bruine vlekjes en gaat huidveroudering tegen.

  20% korting
 • Alle huidtypen

  Lichte formule vervaagt pigmentvlekken en maakt een doffe huid weer stralend.

 • Alle huidtypen

  Microsponge® Technology die talg kan absorberen. Direct een matte, poederachtige finish.

 • Alle huidtypen

  Deze reiniger op oliebasis reinigt op milde wijze, hydrateert en voedt de huid met plantaardige ingrediënten.

 • Alle huidtypen

  Zijdezachte treatment vervaagt bruine vlekjes en laat een doffe, oneffen huid weer stralen.

 • Alle huidtypen

  Lichte spray voor hydratatie en verfrissing. Ook voor over make-up. Ideaal voor onderweg.

Naar boven

DE TREATMENTS VAN PAULA’S CHOICE

Treatments zijn doelgerichte producten voor specifieke huidwensen of huidproblemen. Voeg ze toe aan je dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine en je merkt snel het verschil. Je kunt bij ons terecht voor treatments als je bijvoorbeeld last hebt van huidveroudering, puistjes, een gevoelige huid, pigmentvlekken, mee-eters, een doffe huid, grove poriën of een rosacea-gevoelige huid. Met onze producten geef je je gezichtshuid precies de verzorging die nodig is.

PAULA’S CHOICE TREATMENTS KOPEN

Welk soort treatment je nodig hebt, hangt veelal af van je huidtype en het eventuele huidprobleem dat je hebt. Je kunt je huidtype gemakkelijk hier bepalen. Vervolgens kies je het treatmentproduct uit onze collectie die daar het beste bij aansluit. Heb je een treatment gekocht en ben je achteraf toch niet compleet tevreden met je aankoop? Stuur je producten dan binnen 30 dagen na aankoop naar ons terug en we zorgen ervoor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt.

TRUTH IN BEAUTY

Het is onze missie om jou te voorzien van de juiste informatie over huidverzorging, zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken op weg naar de beste huid van je leven. Onze producten doen wat ze beloven en we willen graag dat jij dat zelf ervaart. Daarom hebben we een 30 dagen geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden of denk je dat een ander product beter is voor jouw huid? Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op en we zorgen ervoor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt.

WE HELPEN JE GRAAG

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze Customer Care-afdeling. Onze huidverzorgings-experts helpen je graag bij het zoeken naar het perfecte cadeau, voor jezelf of iemand anders.