Treatments

Wonder­producten bestaan alleen in sprookjes

ga direct naar alle treatments

Er is niet één huidverzorgings-
product dat alles kan

Iedere huid heeft specifieke behoeften, en heeft dus verzorging op maat nodig

Hoe graag we ook zouden willen, er bestaat geen alles-in-één-huidverzorgingsproduct. De beste verzorging voor je huid bestaat uit een dagelijkse routine van meerdere producten met verschillende ingrediënten. En bij huidproblemen heeft je huid gewoon wat extra verzorging nodig.

Treatments

Wat is mijn huidtype?

Deze aanvullende producten pakken een huidprobleem doelgericht aan. Ze bevatten de juiste concentraties van effectieve ingrediënten en zorgen zo voor een indrukwekkende verbetering van je huid met bijvoorbeeld puistjes, pigmentvlekjes of rimpels.

Bekijk alle aanvullende verzorging

Verstop je huid niet langer onder dode huidcellen

Exfolianten helpen bij huidproblemen

Een exfoliant verwijdert op milde wijze dode huidcellen. AHA helpt zonneschade en rimpels minder zichtbaar te maken en laat een doffe huid stralen. BHA werkt daarnaast perfect om verstopte poriën en puistjes te verminderen. Een exfoliant is voor iedere huid een belangrijke stap op weg naar je beste huid.

Vul je routine aan met een geschikte exfoliant

Wat is mijn huidtype?

Een exfoliant geeft op iedere huid snel een indrukwekkend resultaat, zeker bij huidproblemen. BHA helpt bij puistjes, mee-eters en een gevoelige huid terwijl AHA je huid hydrateert en zonneschade minder zichtbaar maakt.

Lees meer over exfolianten