Maskers

EEN MASKER VOOR EEN MOOIE HUID

Verwen je huid regelmatig met een masker voor een mooie huid. Elke huid heeft namelijk specifieke behoeften en dus verzorging op maat nodig. Er is niet één huidverzorgingsproduct dat alles kan. De beste verzorging voor je huid bestaat uit een dagelijkse routine van meerdere producten met verschillende ingrediënten. En bij huidproblemen heeft je huid gewoon wat extra verzorging nodig. Ontdek meer

Filteren

7 Resultaten gevonden filters verwijderen
7 resultaten
Sorteer op:
filter op:
 • Huidtype

  Huidtype

  7 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • Huidprobleem

  Huidprobleem

  7 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • Inhoud

  Inhoud

  7 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • Categorieën

  Categorieën

  7 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • Alle huidtypen

  Een gezichtsmasker dat je kunt afspoelen of 's nachts laten intrekken. Vermindert roodheid, kalmeert de huid en biedt langdurige hydratatie. Het masker is vooral geschikt voor een gevoelige huid.

  (32)
  Gratis verzending
 • Gecombineerde huid, Vette huid

  Dit masker is zeer geschikt voor een acne-gevoelige huid. Het matteert een glimmende huid, gaat onzuiverheden tegen en kalmeert roodheid.

  (8)
  Gratis verzending
 • Alle huidtypen

  Zacht, hydraterend masker bestrijdt donkere vlekjes en laat een doffe huid weer stralen.

  (12)
  Gratis verzending
 • Gecombineerde huid, Vette huid

  Licht masker absorbeert talg, verkleint mee-eters & poriën. Brengt de vette huid in balans.

  (16)
  Gratis verzending
 • Gecombineerde huid, Vette huid

  Licht houtskoolmasker op gelbasis absorbeert overtollig talg en verkleint poriën zichtbaar.

  (7)
  Gratis verzending
 • Normale huid, Droge huid

  Rijke crème kalmeert en hydrateert de zeer droge, gevoelige & schilferige huid.

  (1)
  Gratis verzending
 • Normale huid, Droge huid

  Dit hydraterende masker verzacht, zorgt dat de huid er jonger uitziet en helpt vochtverlies te voorkomen.

  (3)
  Gratis verzending
Naar boven

HOE WERKT EEN GEZICHTSMASKER?

Eigenlijk is de werking van een gezichtsmasker heel eenvoudig. Door het aanbrengen van het masker, wordt er als het ware een soort tweede huid over je eigen huid aangebracht. Die afsluiting zorgt ervoor dat de huid warmte en vocht vasthoudt. Je huid raakt daardoor direct beter doorbloed en de huidcellen worden efficiënter van zuurstof voorzien. Ze worden ook actiever en verwijderen direct de aanwezige gifstoffen. Een gezichtsmasker zorgt er verder voor dat je je losse huidschilfers kwijtraakt en dat je huid merkbaar gladder wordt.

WELK MASKER HEB JE NODIG?

Er zijn heel veel verschillende gezichtsmaskers verkrijgbaar, ook binnen het assortiment van Paula’s Choice. Het kan dan soms lastig zijn om de juiste keuze voor een bepaald masker te maken. Het is daarom handig om allereerst goed op de hoogte te zijn van welke maskers verkrijgbaar zijn. En welke maskers geschikt zijn voor jouw specifieke huidtype. De gezichtsmaskers van Paula’s Choice zijn onder te verdelen in de volgende soorten:

 • Klei en houtskoolmaskers
 • Slaapmaskers
 • Verhelderende maskers
 • Sheet maskers
 • Bubble maskers
 • Peel-off maskers

Meer weten over de werking van deze maskers of de specifieke maskers uit ons assortiment? Lees dan verder over welk masker geschikt is voor jouw huidtype.

GEZICHTSMASKER VAN PAULA’S CHOICE KOPEN

Wil je jouw huid ook extra verzorging bieden met een gezichtsmasker dat geschikt is voor jouw huidtype? Kies er dan voor om onze gezichtsmaskers te kopen. Bestel vandaag en profiteer van een snelle, voordelige levering. En heb je vragen over onze maskers of wil je meer weten over huidverzorging in het algemeen? Neem dan contact op met onze Customer Care-afdeling.

Beauty begins with truth

Onze filosofie? Smart, Safe Beauty. Huidverzorging moet goed zijn voor je huid en simpelweg doen wat het belooft, geen uitzonderingen. We hebben maar één doel: jou vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Elk product wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Wij zijn eerlijk over huidverzorging. Omdat een gezonde huid geen mysterie moet zijn.

We willen graag dat jij dit zelf ervaart. Daarom hebben we een 60 dagen geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden over je product(en) of denk je dat een ander product beter is voor jouw huid? Neem dan binnen 60 dagen contact met ons op en we zorgen ervoor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt.

We helpen je graag

Heb je nog vragen over onze maskers? Neem dan contact op met onze Customer Care-afdeling. Onze skincare experts helpen je graag bij het zoeken naar de juiste producten voor jouw huid.