Meer weten over routines en waarom ze belangrijk zijn?

Schrijf je in voor onze 4-daagse e-cursus en je leert precies hoe je een mooie, gezonde huid krijgt in slechts een paar minuten per dag.

Emailadres*:

*Als je je aanmeldt voor de Rooutine-cursus ontvang je vanaf dat moment ook de Paula's Choice-nieuwsbrief. Meld je je voor het eerst aan? Dan ontvang je € 5 korting op je bestelling vanaf € 25.

Dit ga je leren

E-cursus over routines dag 1:

Waarom heb je een gezichtsreiniger nodig

Een gezichtsreiniger verwijdert make-up, zonnebrandcrème, talg en andere onzuiverheden die je poriën verstoppen. Met reinigen voorkom je dus puistjes, mee-eters en andere huidproblemen én zorg je ervoor dat de rest van je routine beter werkt.

 

E-cursus over routines dag 2:

Alles over toners en exfolianten

Met een toner til je je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau. Waarom? Na het reinigen heeft je huid een product nodig dat je huidoppervlak herstelt. Exfoliëren is een belangrijke stap in je huidverzorgingsroutine. Het toevoegen van deze stap aan je routine is de snelste, meest effectieve manier om een stralende, gladdere, gehydrateerde, egalere huid te krijgen.

E-cursus over routines dag 3:

Alles over boosters, serums en treatments

Hardnekkige huidverzorgingsproblemen kunnen moeilijk aan te pakken zijn, daarom maken we het vinden van het juiste product iets makkelijker. Zoek de booster, het serum of treatment voor je huidprobleem op en maak je maar alvast klaar voor de resultaten.

 

E-cursus over routines dag 4:

Leer je alles over de laatste stap in je routine

Zowel essentiële als uitgebreide routines kunnen niet zonder een dag-en nachtcrème. Je huid gehydrateerd houden is cruciaal, maar niet elke crème is geschikt. Uit jarenlang onderzoek blijkt dat alle huidtypen belangrijke herstellende en aanvullende ingrediënten nodig hebben om vochtverlies te voorkomen, plus antioxidanten om je huid te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden.

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.