Paula's Visie

Bij Paula’s Choice is huidverzorging niet alleen iets wat we verkopen, het gaat ons erom dat we jou de gezonde en stralende huid bezorgen die je een zelfverzekerd gevoel geeft. Hierbij zal de wetenschap achter je huid en productsamenstellingen altijd onze leidraad zijn. Dit is waar Paula Begoun ooit mee is begonnen, en wat we met grote toewijding voortzetten om jou te helpen de beste huid van je leven te krijgen.

Naast onze met zorg samengestelde producten bieden we je ook graag advies aan. Naar aanleiding van jarenlange ervaring en op basis van wetenschappelijk onderzoek hebben wij een aantal gouden huidverzorgingsregels opgesteld die de basis vormen voor een gezonde en goed uitziende huid.

  • Huidverzorging moet mild zijn voor je huid en geen irriterende ingrediënten bevatten.
  • Gebruik overdag altijd SPF om de beste huid van je leven te krijgen en te houden.
  • Niet scrubben! Exfolieren is heel belangrijk, doe dit met een leave-on exfoliant op basis van AHA of BHA in plaats van een scrub.
  • Gebruik geen producten uit potjes. Om werkzame stoffen te behouden moet een verpakking luchtdicht zijn en geen licht doorlaten.
  • Je huid heeft behoefte aan meer dan één ingrediënt. Daarom heb je een uitgebreide verzorgingsroutine nodig met producten en ingrediënten die elkaar aanvullen.
  • Bescherm je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met een mix van krachtige antioxidanten.
  • Benzoylperoxide en salicylzuur (BHA) helpen bij een acne-gevoelige huid, dat heeft onderzoek herhaaldelijk aangetoond.

 

The best skin of your life starts here

Wij vinden dat huidverzorgingsproducten effectief moeten zijn en doen wat ze beloven. In een cosmeticawereld die zoveel onzin verkoopt, stellen wij het belang van klanten voorop, door onze kennis over huidverzorging en effectieve ingrediënten te delen. Dat is de kern van onze visie en onze productontwikkeling. Eerlijkheid, transparantie en wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten vormen daarom de basis van Paula’s Choice.

Wat maakt Paula’s Choice zo uniek:

  • Onze producten zijn wetenschappelijk bewezen effectief en doen wat ze beloven.
  • We delen onze kennis en 35 jaar expertise met iedereen: open en transparant.
  • Onze beauty experts bieden eerlijk en persoonlijk huidverzorgingsadvies. We luisteren en geven om je huid.

Heb je last van rimpels, puistjes of een (rosacea-)gevoelige huid? We gebruiken alleen ingrediënten waarvan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze weldadig zijn voor de huid en niet irriteren. The best skin of your life starts here.

Onze producten

Paula's Choice

Effectieve ingredienten
Paula’s Choice maakt gebruik van een weldadige mix van antioxidanten, huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten. We gebruiken alleen ingrediënten waarvan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze weldadig zijn voor de huid en niet irriteren.

Paula's Choice

Slimme verpakkingen
We kiezen voor het gebruik van o.a. ondoorzichtige tubes en luchtdichte pompflacons om de werkzame ingrediënten te beschermen tegen lucht, licht en bacteriën.

Paula's Choice

Niet-irriterend
Dit betekent dat er geen geurstoffen, kleurstoffen of ingrediënten aan onze producten worden toegevoegd die de conditie of het functioneren van de huid zouden kunnen schaden.

Paula's Choice

We testen nooit op dieren
Testen op dieren kan wat ons betreft echt niet. Paula's Choice heeft nooit dierproeven gedaan en zal dat ook nooit doen. We zijn onderdeel van het Leaping Bunny Program. Dit houdt in dat de producten niet op dieren worden getest, maar ook dat de ingrediëntenleveranciers dat niet doen.

Paula's Choice

100% Klanttevredenheid
Wij raden aan om producten eerst uit te proberen om te zien hoe je huid erop reageert. Van veel Paula’s Choice producten zijn samples of mini’s verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij advies op maat en kun je je aankoop binnen 30 dagen retourneren als het je niet bevalt.

 

Over Paula Begoun

Wie is Paula

Paula Begoun is de oprichtster en innovatieve kracht achter Paula’s Choice huidverzorging en cosmetica. Ze is de auteur van 20 bestsellers, waaronder:

Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me;
The Original Beauty Bible;
Blue Eyeshadow Should Be Illegal (niet meer verkrijgbaar);
Don’t Go Shopping for Hair-Care Products Without Me (niet meer verkrijgbaar).

Er zijn wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Haar werk als landelijk erkende expert op het gebied van cosmetica heeft geleid tot meerdere optredens op CNN en in programma’s als Oprah, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View en Dr. Oz.

Paula's Choice

Paula’s eigen verhaal

Op mijn elfde begon mijn afgrijselijke strijd tegen puistjes. Ik heb allerlei huidverzorgingsproducten en medische behandelingen geprobeerd. Toch werd mijn huid er niet beter van.

Op mijn vijfentwintigste (en ik zal het moment nooit vergeten) las ik het ingrediëntenlijstje op een product dat ik gebruikte, en het vierde ingrediënt was aceton. Dat is nagellakremover! Geen wonder dat mijn huid niet beter werd. Ik ben vanaf dat moment al het onderzoek gaan lezen dat ik over huidverzorging kon vinden en uiteindelijk lukte het me om een huidverzorgingsroutine samen te stellen die mijn huid totaal heeft veranderd.

Nadat ik al die jaren had geleden wilde ik er alles aan doen om te voorkomen dat anderen dezelfde ellende zouden moeten doormaken als ik. Dus ben ik boeken gaan schrijven en op televisie gaan optreden om de wereld te vertellen welke huidverzorgingsproducten echt werken. Ik heb sindsdien 20 boeken geschreven, waaronder de laatste editie van Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me;

In 1995 heb ik op verzoek van duizenden van mijn lezeressen besloten mijn vele jaren van onderzoek naar huidverzorgingsingrediënten te gaan gebruiken om mijn eigen huidverzorgingslijn op te zetten, Paula’s Choice. Ik gebruik alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huid er echt jonger, stralender, en vrij van rimpels en puistjes uit laten zien.

Paula's Choice

Hoe beoordeelt Paula producten?

Paula beoordeelt huidverzorging en make-up aan de hand van gepubliceerd onderzoek naar de ingrediënten en de werking daarvan op de huid. Beweringen als ‘vermindert rimpels’, ‘herstelt de huid’ en ‘beschermt tegen de zon’ worden aan de hand van de samenstelling getoetst. De vraag is altijd of een product doet wat de fabrikant belooft. Daarnaast bekijkt zij onder meer of het product veilig is, welke vergelijkbare producten er zijn en of het redelijk geprijsd is.

Het onderzoeksteam

Ons onderzoeksteam doet z’n uiterste best om je te helpen bij het vinden van de allerbeste producten voor je huid. We maken gebruik van op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde criteria om schoonheidsproducten te beoordelen en artikelen met schoonheidsadviezen te schrijven en doen dat eerlijk en weloverwogen.

Bryan Barron

Bryan Barron werkt al 13 jaar voor Paula. Paula en hij hebben samen behalve meerdere edities van Don’t Go to the Cosmetics Counter Without Me en The Beauty Bible duizenden productenbeoordelingen geschreven voor CosmeticsCop.com. Bryan heeft ervaring in de schoonheidsindustrie als verkoper, opleider en visagist. Deze praktijkervaring, gecombineerd met een passie voor onderzoek en een talent voor schrijven, maakt hem ideaal voor zijn rol als directeur Onderzoek & Inhoud bij Paula’s Choice. Bryan en zijn team zijn altijd aan het werk achter de schermen (maar ook steeds meer in beeld) om jou van de beste informatie over huidverzorging en make-up te voorzien, zodat jij er geweldig uit kunt zien, je geweldig kunt voelen, en nog geld kunt besparen ook.

Het onderzoeksteam van Paula’s Choice

Het onderzoeksteam van Paula’s Choice wordt geleid door Bryan Barron. Alle teamleden zijn persoonlijk opgeleid door Paula en Bryan. Ze maken gebruik van op onderzoek gebaseerde criteria en hun brede kennis van de schoonheidsindustrie om jou te helpen de producten te vinden die het beste zijn voor je huid. Het onderzoeksteam beoordeelt een enorme hoeveelheid schoonheidsproducten en doet dat eerlijk en weloverwogen. We zijn allemaal even gepassioneerd bezig met de beste huidverzorging en make-up; we vinden de lancering van nieuwe producten net zo spannend als jij, en zijn net zo teleurgesteld als jij als producten niet waar blijken te kunnen maken wat ze beloven. Als je onze informatie ter harte neemt, kan je er zeker van zijn dat je tijd en geld kunt besparen, en de huid krijgt die je altijd hebt willen hebben.