Exfolianten

Exfoliëren: de snelste route naar een stralende huid

ga direct naar alle exfolianten

Gebruik een exfoliant als onderdeel van je dagelijkse routine

Een exfoliant verwijdert op milde wijze dode huidcellen en laat een gezonde, nieuwe huid zien

Je huid vernieuwt zichzelf continu. Met een AHA of BHA exfoliant help je je huid met het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor werken andere verzorgingsproducten beter. Daarnaast vallen rimpels minder op, kunnen littekens en huidverkleuringen vervagen, gaat je droge, doffe huid weer stralen of verminderen verstopte poriën en puistjes.

AHA-exfolianten (glycolzuur)

Wat is mijn huidtype?

AHA (alphahydroxyzuur) wordt aangeraden voor een door de zon beschadigde en normale tot droge huid, omdat het het huidoppervlak exfolieert en de vochthuishouding van de huid verbetert. De collageenproductie wordt gestimuleerd en je rimpels worden minder zichtbaar. Je huid krijgt weer een natuurlijke glans en is beter gehydrateerd.

Bekijk alle AHA-exfolianten

BHA-exfolianten (salicylzuur)

Wat is mijn huidtype?

Heb je last van puistjes en mee-eters, een vette en/of gevoelige huid? BHA (Salicylzuur) kan verstopte poriën binnendringen en heeft bovendien een ontstekingsremmende werking. Bij regelmatig gebruik heb je minder last van onzuiverheden en huidirritatie.

Bekijk alle BHA-exfolianten

Een jonger uitziende huid begint met zonbescherming

Een goede dagcrème beschermt tegen schadelijke zonnestralen

De zon is de grootste boosdoener bij huidveroudering en pigmentvlekken. Voor een mooie huid is dagelijks gebruik van een zonnefilter onmisbaar. Een exfoliant verwijdert dode huidcellen waardoor je huid iets dunner wordt, en dat maakt het dagelijks gebruik van een crème met SPF nóg belangrijker.

Vul je routine aan met een geschikte dagcrème

Wat is mijn huidtype?

Dagelijks gebruik van een dagcrème met SPF beschermt je huid tegen zonneschade en huidveroudering. Daarnaast laten hydraterende ingrediënten en antioxidanten je huid er beter uitzien.

Lees meer over dagcrèmes