Serums

Serums beschermen je huid tegen milieuvervuiling

ga direct naar alle serums

Serums helpen bij het behoud van een jonger uitziende huid

Je huid zal er beter uit blijven zien als je dagelijks een serum gebruikt boordevol goede stoffen.

Waarom zou je wachten met het gebruiken van ingrediënten zoals antioxidanten die bewezen effectief zijn voor een gezondere en jonger uitziende huid? En ook al is je huid al wel wat ouder, het is ook zeker nooit te laat om te beginnen met een goed serum.

Serums voor een normale huid

Wat is mijn huidtype?

Een serum bevat vooral antioxidanten en celcommunicerende ingrediënten waardoor er geen “ruimte” meer is voor verzachtende stoffen zoals je die in een dag- of nachtcrème vindt. Een serum is dus echt een aanvulling op je routine.

Bekijk alle serums voor een normale huid

Serums voor een gecombineerde huid

Wat is mijn huidtype?

De beste keuze bij een gecombineerde huid is een luchtig serum dat niet zwaar of vettig aanvoelt. Het helpt je huid beter in balans te blijven en gaat huidveroudering tegen. Je geniet van een gezondere huid.

Bekijk alle serums voor een gecombineerde huid

Serums voor een vette huid

Wat is mijn huidtype?

Ook een vette huid heeft baat bij een goed serum. Kies voor een waterlichte samenstelling die snel wordt opgenomen. Een serum boordevol antioxidanten maakt je huid gladder en kalmeert roodheid.

Bekijk alle serums voor een vette huid

Serums voor een droge huid

Wat is mijn huidtype?

Als je een droge huid hebt zal je verliefd worden op antioxidantrijke serums met een zijdezachte textuur. Plantaardige oliën zoals olijf-, teunisbloem- of druivenpitolie laten je huid weer comfortabel aanvoelen.

Bekijk alle serums voor een droge huid

Aanbevolen categorie: exfolianten

Serums werken beter wanneer je exfolieert

Een serum zit boordevol krachtige antioxidanten. Deze ingrediënten kunnen hun werk beter doen als ze niet eerst door een dikke laag dode huidcellen heen hoeven. Een exfoliant met AHA of BHA verwijdert deze dode huidcellen op milde wijze, laat je huid stralen en zorgt dat een serum beter wordt opgenomen door je huid.

VVerstop je huid niet langer onder dode huidcellen

Wat is mijn huidtype?

Een exfoliant helpt je huid met het afschilferen van dode huidcellen waardoor andere producten beter worden opgenomen en je huid zachter aanvoelt. Exfolianten spelen een belangrijke rol bij de verbetering van huidproblemen.

Lees meer over exfolianten