Serums beschermen je huid tegen milieuvervuiling

Serums

Ga direct naar alle serums

Een gezichts­serum helpt bij het behoud van een jonger uitziende huid

Gebruik dagelijks een serum op je gezicht voor een blijvend beter uitziende huid.

Serums boordevol effectieve ingrediënten zoals anti­oxi­danten zijn bewezen effectief voor een gezondere en jonger uitziende huid. En ook al is je huid al wel wat ouder, het is ook zeker nooit te laat om te beginnen met een goed serum.

Serums voor een normale huid

Wat is mijn huidtype?

Een gezichtsserum bevat vooral antioxidanten en celcommunicerende ingrediënten waardoor er geen “ruimte” meer is voor verzachtende stoffen zoals je die in een dag- of nachtcrème vindt. Een serum is dus echt een aanvulling op je routine.

Bekijk alle serums voor een normale huid

Serums voor een gecombineerde huid

Wat is mijn huidtype?

De beste keuze bij een gecombineerde huid is een luchtig serum dat niet zwaar of vettig aanvoelt. Het helpt je huid beter in balans te blijven en gaat huidveroudering tegen. Je geniet van een gezondere huid.

Bekijk alle serums voor een gecombineerde huid

Serums voor een vette huid

Wat is mijn huidtype?

Ook een vette huid heeft baat bij een goed serum. Kies voor een waterlichte samenstelling die snel wordt opgenomen. Een serum boordevol antioxidanten maakt je huid gladder en kalmeert roodheid.

Bekijk alle serums voor een vette huid

Serums voor een droge huid

Wat is mijn huidtype?

Als je een droge huid hebt zal je verliefd worden op antioxidantrijke serums met een zijdezachte textuur. Plantaardige oliën zoals olijf-, teunisbloem- of druivenpitolie laten je huid weer comfortabel aanvoelen.

Bekijk alle serums voor een droge huid

Lees meer over serums voor je gezicht

Hoe omega-vetzuren je huid kunnen helpen

Het onderzoek dat gedaan is naar de voordelen van gezonde omega vetzuren voor je huid is fascinerend. Het heeft ons geïnspireerd om een gespecialiseerd product te ontwikkelen. Lees meer.

Welk percentage retinol is het best voor mijn huid?

Hou er rekening mee dat, ongeacht het percentage retinol, huidverzorging niet stopt bij één ingrediënt. Lees meer.

Serums werken beter wanneer je exfolieert

Een serum zit boordevol krachtige antioxidanten. Deze ingrediënten kunnen hun werk beter doen als ze niet eerst door een dikke laag dode huid­cellen heen hoeven. Een exfoliant met AHA of BHA verwijdert deze dode huidcellen op milde wijze, laat je huid stralen en zorgt dat een gezichtsserum beter wordt opgenomen door je huid.

Lees meer over exfolianten