Welkom bij onze zesdaagse email-cursus met oplossingen voor acne

In deze cursus delen we onze kennis over acne en de meest effectieve manieren om er vanaf te komen, zodat ook jij kunt blijven genieten van een stralende huid. De cursus kost je een paar minuten per dag.

Emailadres:

* Als je je aanmeldt voor de Acne-cursus ontvang je vanaf dat moment ook de Paula’s Choice-nieuwsbrief. Meld je je voor het eerst aan? Dan ontvang je €5 korting op je bestelling vanaf €25.

Dit ga je leren

Acne-Oplossingen Dag 1:

Wat is acne?

We weten dat acne frustrerend kan zijn. Het is één van de moeilijkste en meest-voorkomende huidproblemen in de wereld. Ook al wordt acne vaak geassocieerd met tieners en de pubertijd, feit is dat acne op iedere leeftijd op kan duiken.


Acne-oplossingen dag 2:

Val niet voor deze acne-mythes.

Online vind je allerlei theorieën over waarom mensen acne krijgen, vreemde dingen die acne zouden veroorzaken en natuurlijk advies over wat je ertegen kunt doen. Tijd om een boekje open te doen over een paar hardnekkige acne-mythes, want in dit geval geldt: kennis is de beste manier om een stralende huid te krijgen.

Acne-oplossingen dag 3:

De ingrediënten tegen puistjes die je móét kennen

We gaan het hebben over de beste ingrediënten om puistjes de laan uit te sturen en op afstand te houden.

Acne-oplossingen dag 4:

Niet gewoon acne?

Wat als je meer hebt dan alleen de traditionele "tiener"-acne? Wat als je een droge of vochtarme huid hebt met puistjes of een gevoelige huid met puistjes. Of erger, cystische acne, wat doe je dan?

Acne-oplossingen dag 5:

Hoe je omgaat met puistjes op je lichaam en hoofdhuid

We weten dat acne soms niet stopt bij het gezicht, puistjes en onzuiverheden kunnen ook voorkomen op de rest van je lichaam. Goed voor je lichaamshuid zorgen is dus niet meer dan logisch.

Acne-oplossingen dag 6:

Wat je kunt doen aan rode plekjes en littekens

Niets is vervelender dan rode vlekjes na puistjes. Hoe voorkom je deze vlekken en hoe zorg je dat ze zo snel mogelijk verdwijnen? En wat kun je doen aan echte littekens?

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.