Wil je leren hoe je voorgoed van mee-eters afkomt?

Meld je aan voor onze driedaagse e-cursus over mee-eters en leer hoe je in maar een paar minuten per dag een stralende, egale huid krijgt, zonder onzuiverheden.

E-mailadres*:

*Door je aan te melden voor deze e-cursus over mee-eters meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief. Nieuwe abonnees krijgen € 5 korting op hun eerstvolgende bestelling boven de € 25. "

Dit ga je leren

E-cursus Weg met mee-eters dag één:

Wat zijn mee-eters?

We weten hoe frustrerend het kan zijn om last van hardnekkige mee-eters te hebben. Maar zodra je begrijpt waarom je mee-eters krijgt en wat je wel en niet moet doen, wordt het ineens veel duidelijker hoe je ervanaf kan komen.

 

E-cursus Weg met mee-eters dag twee:

Op weg naar een huid zonder mee-eters

Het gebruik van de verkeerde huidverzorgingsproducten kan mee-eters verergeren. Kom te weten wat je wel en niet op je huid moet smeren, zodat je kunt genieten van een gezond uitziende, egale huid zonder mee-eters en onzuiverheden.

E-cursus Weg met mee-eters dag drie:

Wat te doen met hardnekkige mee-eters

Heb je te maken met extreem hardnekkige mee-eters? Geen zorgen - ook daar kun je iets tegen doen. Op dag drie van de e-cursus, leggen we uit wat je moet weten.

 

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.