Bakuchiol

Bakuchiol

Bakuchiol, het plantaardige anti-aging-ingrediënt
Bakuchiol vermindert huidverkleuringen en helpt bij het tegengaan van fijne lijntjes en rimpels. Samen met retinol vormt bakuchiol een heus dreamteam, want bakuchiol stabiliseert en verbetert de werking van retinol. Ontdek meer

Filteren

2 Resultaten gevonden filters verwijderen
2 resultaten
Sorteer op:
filter op:
 • Huidtype

  Huidtype

  2 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • Huidprobleem

  Huidprobleem

  2 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • Inhoud

  Inhoud

  2 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • Categorieën

  Categorieën

  2 Resultaten gevonden filters verwijderen
 • -15%
  Alle huidtypen
  Huidveroudering

  Verbetert huidteint & -structuur

  Vervaagt pigmentvlekken

  Verzacht fijne lijntjes en rimpels

  Een krachtige mix van retinol en bakuchiol pakt fijne lijntjes en rimpels aan, herstelt de stevigheid van de huid en geeft je een egalere huidteint.

  Retinol (Vitamine A), Bakuchiol, Peptiden
  20% korting
  15% korting
 • -15%
  Alle huidtypen
  Huidveroudering, Pigmentvlekken

  Minimaliseert verkleuringen

  Vervaagt pigmentvlekken

  Egaliseert een onregelmatige huidskleur

  Deze unieke mix van belangrijke ingrediënten stimuleert een egale teint en vervaagt de zichtbaarheid van hardnekkige verkleuringen en vlekken.

  Bakuchiol, Niacinamide (vitamine B3)
  20% korting
  15% korting
Naar boven

Wat is bakuchiol in huidverzorging?

Bakuchiol is een plantaardige antioxidant die voor veel verschillende huidzaken ingezet kan worden. De bakuchiol in huidverzorgingsproducten helpt bij het tegengaan van tekenen van huidveroudering, verzacht de huid en vermindert huidverkleuringen door zonneschade en milieu-invloeden zichtbaar. De verzachtende en kalmerende eigenschappen van bakochiol maken het bovendien zeer geschikt voor een acne-gevoelige huid.

Huidverzorgingsproducten met bakuchiol

Van bakuchiol wordt vaak gezegd dat het een natuurlijk alternatief is voor retinol. Toch werkt een combinatie met echte retinol nóg beter om zichtbare huidproblemen zoals rimpels, verkleuringen en verlies van stevigheid aan te pakken. Producten met bakuchiol enretinol zijn met name prettig voor mensen met een gevoelige huid die bij het gebruik van enkel retinol tekenen van (over)gevoeligheid of een schilderende huid kunnen ervaren. Met deze producten kun je het best langzaam beginnen en het gebruik opbouwen als je weet dat je huid er goed op reageert.

Paula's Choice biedt een breed scala aan producten met bakuchiol, zodat je genoeg keus hebt om te ontdekken welk product bij jouw huid en routine past. Onze tip: breng altijd eerst een lichtgewicht formule met bakuchiol aan en daarna een product met een dikkere textuur. Een lichtgewicht bakuchiol-serum breng je bijvoorbeeld vóór een rijke moisturizer aan, terwijl je een rijke bakuchiol-moisturizer juist weer vóór een sterke zonnebrandcrème aanbrengt.

Ben je al happy met je huidverzorgingsroutine? Experimenteer dan eens met eenbakuchiol booster door deze aan je moisturizer toe te voegen en de voordelen voor je huid te vergroten.

Serums, moisturizers, exfolianten en crèmes met bakuchiol

Ga voor de meest indrukwekkende resultaten, met name op het gebied van huidveroudering en schade door de zon, op zoek naar producten die bestaan uit het dreamteam retinol, bakuchiol en peptiden. Dit trio ondersteunt een collageen-arme huid door fijne lijntjes, rimpels en verlies van stevigheid aan te pakken.

Beauty begins with truth

Onze filosofie? Smart, Safe Beauty Huidverzorging moet goed zijn voor je huid en producten moeten doen wat ze beloven, zonder uitzonderingen. We hebben maar één doel: jou vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Elk product wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. We achterhalen de waarheid over huidverzorging en delen alle feiten met jou. Omdat een gezonde huid geen mysterie moet zijn.

Onze producten doen wat ze beloven. Omdat we willen dat jij dit zelf ervaart, hanteren we een 60 dagen geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden met je aankoop, neem dan binnen 60 dagen contact met ons op en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

We helpen je graag

Neem voor vragen over onze producten of voor hulp bij het samenstellen van een huidverzorgingsroutine contact op met onze Customer Care-afdeling. Onze skincare experts staan klaar om je te helpen met het vinden van de beste producten voor jouw huid.