Hoe wij steeds duurzamer worden

null

Voor ons is het formuleren van goede huidverzorging niet genoeg. We zijn hier ook om van onze planeet een betere plek te maken. Dat begint met het verminderen van onze bijdrage aan de klimaatcrisis door slim om te gaan met het inkopen van materialen, productontwikkeling en verzending. Ons einddoel? Netto nul emissie in 2030.


Zo gaan we het bereiken:

null

Broeikasgasreductie

We werken samen met de experts uit de industrie om onze acties te controleren en samen tot betekenisvolle doelen te komen om onze (negatieve) impact op het klimaat te verminderen. We berekenen & meten onze grootste uitstoot-gebieden om tot effectieve actie te komen om onze CO2-uitstoot te verminderen. Dit is een complex proces en kost tijd, want we willen het goed doen. In de tussentijd, werken we aan het compenseren van onze CO2-uitstoot. 

null

Verpakkingsimpact

We streven naar recyclebare, herbruikbare of gerecyclede verpakkingen om het gebruik van nieuw ‘virgin’ plastic te verminderen. Alle kartonnen verzendmaterialen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerde materialen en zijn volledig recyclebaar.

null

Transport

Voor het transport van onze producten geven we prioriteit aan zee-zendingen boven luchtzendingen. Voor zakelijke reizen binnen Europa promoten wij vervoer per trein in plaats van per vliegtuig. Het openbaar vervoer wordt volledig vergoed en we stellen fietsen ter beschikking voor onze medewerkers. We streven ernaar om milieuvriendelijk transport te implementeren en onze hele toeleveringsketen te stroomlijnen om de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken.

CO2 Compensatie

Paula's Choice heeft vanaf oktober 2022 de handen ineengeslagen met Cloverly om geverifieerde koolstofkredieten te kopen ter compensatie van de CO2-uitstoot van iedere bestelling die via onze website wordt geplaatst. Deze kredieten zullen de biochar-projecten in Wales en Duitsland financiëren. In 2019 zijn we begonnen met het jaarlijks planten van bomen ter compensatie van vliegreizen van werknemers. Vanaf dat moment hebben we 3400 bomen geplant.

MEER LEZEN

Duurzaamheid is een belangrijk thema waar we ons graag voor willen inzetten. Vragen of opmerkingen? Deel ze met ons customer care team. Volg onze sociale media kanalen om geïnformeerd te blijven over onze laatste groene acties.