Hoe wij steeds duurzamer worden

null

Voor ons is het formuleren van goede huidverzorging niet genoeg. We erkennen dat we met ons bedrijf invloed hebben op de planeet en levende wezens en we nemen verantwoordelijkheid voor onze acties. Zoals altijd beginnen we met onderzoek en publiceren we de feiten op transparante wijze.

Ons ESG (environmental, social and governance) Impact Report documenteert onze metingen voor broeikasgasemissies, verpakkingen, diversiteit, gelijkheid en inclusie en het welzijn van werknemers. Deze bevindingen helpen een licht te schijnen op de gebieden die onze aandacht en actie nodig hebben.

Meer lezen

Een momentopname van wat we tot nu toe hebben gedaan:

Vermindering van broeikasgassen en compensatie van C02-uitstoot

Na het afronden van onze eerste inventarisatie in 2022, werken we actief aan het vaststellen van doelen voor de vermindering van broeikasgassen en het ontwikkelen van uitgebreide plannen daaromheen. We streven ernaar om ons plan te communiceren in ons volgende ESG Impact Report. Feit is - we kunnen ons niet volledig uit de klimaatverandering compenseren. Hoewel onze focus ligt op het daadwerkelijk verminderen van emissies, stelt Cloverly ons in staat om nu al een positieve impact te hebben door middel van compensatie. We compenseren de broeikasgasemissies van het transport van elke bestelling geplaatst via onze websites in de VS, Australië en de EU. Daarnaast hebben we in totaal meer dan 7500 bomen geplant om de uitstoot van broeikasgassen door het vliegverkeer van onze medewerkers te compenseren.

Meer Lezen
null

De impact van verpakkingen

In Europa zijn al onze verzendmaterialen van papier gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en volledig recyclebaar. We zijn al begonnen met het verwerken van gerecycled plastic in onze verpakkingen en blijven verbeteringen aanbrengen. Hier zijn onze doelen: + Alle individuele kartonnen verpakkingsmaterialen voor papieren producten overzetten naar FSC-gecertificeerd papier afkomstig van duurzaam beheerde bossen tegen 2025. + Het gebruik van maagdelijk plastic in onze verpakkingen verminderen met 50% tegen 2026*. + Tegen 2027** streven naar 50% gerecycled materiaal in onze plastic verpakkingen. + Ervoor zorgen dat 75% van onze plastic flessen ontworpen zijn voor recycleerbaarheid tegen 2030. *Vergeleken met ons referentiejaar 2021. **Op basis van gewicht over ons assortiment."

null

Transport

Zeevracht heeft prioriteit boven luchtvracht voor het transport van onze producten. We verplichten onze medewerkers om voor zakelijke reizen binnen Europa, waar mogelijk, de trein te nemen in plaats van het vliegtuig. Openbaar vervoer wordt volledig vergoed en we stellen fietsen ter beschikking aan onze medewerkers. Om onze broeikasgasemissies te verminderen, zijn we begonnen met het lokaliseren van onze toeleveringsketen en het zoeken naar alternatieve bezorgopties. + In 2022 zijn we een partnerschap aangegaan met Cycloon in Nederland om bestellingen te bezorgen via fietskoeriers in grote steden. + In 2023 hebben we een nieuw magazijn geopend in Duitsland om de afstand die onze bestellingen moeten afleggen naar onze Duitse en Oostenrijkse klanten te verminderen en onze broeikasgasemissies te verminderen.

null

Sociale impact

We zouden niet zijn waar we nu zijn zonder het harde werk van onze medewerkers en de steun van onze gemeenschappen. Door het koesteren van een inclusieve werkplek streven we ernaar een omgeving te creëren waarin alle individuen kunnen gedijen, bijdragen en succes kunnen vinden binnen onze organisatie. Onze hoogtepunten tot nu toe: + In 2022 hebben we verschillende evenementen voor vrijwilligerswerk door medewerkers gefaciliteerd, resulterend in meer dan 650 uur besteed aan het helpen van gemeenschappen in heel Europa en de Verenigde Staten. + Al onze medewerkers in de EU hebben een speciaal opleidingsbudget om hun carrière te ontwikkelen. + In de VS is het programma 'On the Rise' een project van een jaar dat is ontworpen om de stemmen van 10 zwarte contentmakers te ondersteunen en te versterken. + We zijn gepassioneerd over het teruggeven aan onze gemeenschappen. In 2022 hebben we gedoneerd aan 7 verschillende organisaties die inspanningen op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie en duurzame initiatieven ondersteunen.

Duurzaamheid is een belangrijk thema waar we ons graag voor willen inzetten. Vragen of opmerkingen? Deel ze met ons customer care team. Volg onze sociale media kanalen om geïnformeerd te blijven over onze laatste groene acties.