Make-up

MET MAKE-UP DE PERFECTE LOOK

Naast gezichtsverzorgingsproducten kun je bij Paula’s Choice ook terecht voor allerlei soorten make-up. Daarmee creëer je de perfecte look voor elke gelegenheid. Bovendien profiteer je direct van de allerbeste producten op het gebied van make-up die niet schadelijk zijn voor je huid. Ontdek meer

 • -15%
  Alle huidtypen

  Primer, serum en SPF in één. Bereidt je huid voor op het aanbrengen van make-up.

  15% korting
  Gratis mini Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème
  Gratis mini-serum
 • Vette huid

  Microsponge® Technology die talg kan absorberen. Direct een matte, poederachtige finish.

  Gratis mini Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème
  Gratis mini-serum
 • NIEUWE
  LOOK
  Alle huidtypen

  Hydraterende lipgloss beschermt je lippen tegen schade door de zon. Niet plakkerig.

  Gratis mini Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème
  Gratis mini-serum
 • Alle huidtypen

  Zachte reinigingsdoekjes om snel te reinigen en makkelijk zware make-up te verwijderen.

  Gratis mini Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème
  Gratis mini-serum
Naar boven

WELKE HUIDTINT HEB JE?

Voor je aan de slag gaat met de make-upproducten van Paula’s Choice is het van belang om te weten welke tint je huid heeft. Maar hoe kom je nu achter de specifieke tint van je huid? Kijk dan eerst naar welke ondertoon je huid heeft. De ondertoon is de warme, koele of neutrale kleurtint die als het ware door je gezichtshuid schijnt. Ook al verandert de kleur van je gezicht door invloeden van de zon of bepaalde huidaandoeningen: je ondertoon is en blijft altijd hetzelfde.

DE POLSEN VERRADEN JE HUIDTINT

Je kunt heel makkelijk je huidtint ontdekken. Kijk gewoon eens naar de aderen aan de binnenkant van je pols. Zijn ze blauwachtig of paars? Dan heb je koele en blauwachtige ondertoon. Zijn de aderen juist groen? Dan is je ondertoon warm en gelig. Kun je niet goed zien welke kleur je aderen nu hebben, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een neutrale ondertoon. Pas je make-up aan op de kleur van je huid en kom altijd en overal goed voor de dag.

PAULA’S CHOICE MAKE-UP PRODUCTEN KOPEN

Wil je ook make-up kopen die niet schadelijk is voor je huid maar juist je huidverzorging ondersteunt? Kies dan voor de verschillende make-up producten van Paula’s Choice. Bestel snel om te profiteren van een vlotte en voordelige levering. Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Stuur de make-up dan binnen 30 dagen na aankoop naar ons terug en we zorgen ervoor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt.

Beauty begins with truth

Onze filosofie? Smart, Safe Beauty. Huidverzorging moet goed zijn voor je huid en simpelweg doen wat het belooft, geen uitzonderingen. We hebben maar één doel: jou vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Elk product wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Wij zijn eerlijk over huidverzorging. Omdat een gezonde huid geen mysterie moet zijn.

We willen graag dat jij dit zelf ervaart. Daarom hebben we een 30 dagen geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden over je nieuwe booster, masker, serum of treatment of denk je dat een ander product beter is voor jouw huid? Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op en we zorgen ervoor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt.

We helpen je graag

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze Customer Care-afdeling. Onze huidverzorgings-experts helpen je graag bij het zoeken naar het perfecte cadeau, voor jezelf of iemand anders.