Beauty-geheimen van over de hele wereld

Paula’s Choice is een internationaal merk. We verkopen onze producten wereldwijd. Van Seattle tot Hong Kong tot IJsland en alles ertussenin. We zijn dan ook supertrots op onze skincare savvy fans over de hele wereld. Daarom vroegen we ze om hun beste huidverzorgingstips met ons te delen.

Naar aanleiding van onze oproep op social media deelden volgers van over de hele wereld hun beauty-geheimen. Lees verder en leer van hun tips.

"Gebruik altijd een antioxidantserum onder je SPF. De SPF beschermt je tegen uv-stralen. Antioxidanten beschermen je tegen vrije radicalen veroorzaakt door bijvoorbeeld roken en milieuvervuiling." - Andy M. (Verenigd Koninkrijk)
We zijn het helemaal met Andy eens. Sterker nog: we hebben serums voor ieder huidtype, dus iedereen kan deze tip opvolgen.

“Draag om je gezicht te beschermen iedere dag een hoed, een zonnebril en een product met SPF.” - Tricia Y. (Canada)
Ja Tricia! Dat is het perfecte recept voor een jonger uitziende huid. Shop hier onze dagcrèmes met SPF.

“Gebruik de 25% Vitamine C Spot Treatment op die vervelende, donkere plekjes die achterblijven als je een puistje hebt gehad. Het werkt!” - Gem W. (Australië)
Inderdaad Gem! Zo zijn die donkere vlekjes snel verleden tijd.

“Combineer een product met retinol met het Radiance Renewal Masker om roodheid en een droge huid te verminderen. Je huid gaat er weer van stralen.” - Emi K. (Maleisië)
Goeie tip, Emid! Vooral wanneer je huid gevoelig is voor retinol.

“Gebruik voor je cleanser een olie (kokos-, jojoba- en druivenpitolie) om zware make-up te verwijderen.” - Christina J. (Verenigde Staten)
Goed nieuws, Christina: we hebben een geurstofvrije cleansing oil met die drie oliën erin, plus zonnebloem- en moerasbloemolie. (Verwijdert je make-up súpersnel.)

"Ik ben weg van de PC 1% Retinol, als je huid droog is kan het helpen om de Moisture Renewal Oil Booster eronder te gebruiken." - Lynsey (Verenigd Koninkrijk).
Als je huid nog niet gewend is aan retinol, kan die inderdaad soms wat droog aanvoelen na gebruik. Toptip!

"Als ik de BHA gebruik (elke drie dagen omdat mijn huid gevoelig en droog is) breng ik het aan op mijn gezicht met een doordrenkt wattenschijfje en laat ik het drogen zonder daarna nog andere producten te gebruiken. Roodheid en vlekjes zijn dan de volgende ochtend aanzienlijk minder. Voor mij werkt het het beste als ik het royaal aanbreng zonder andere producten." - Jasmine (Verenigd Koninkrijk).
Geweldig! Zeker de moeite van het proberen waard.

"Restjes van serums, boosters en crèmes op je handen uitsmeren. Daar krijg je steeds mooiere handen van!" - Vanessa (Nederland).
Niks verspillen inderdaad. Daar houden we van!

-15%
Gecombineerde huid, Vette huid
-15%
Alle huidtypen
-15%
Alle huidtypen
Alle huidtypen

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.