Huidproblemen

Weg met die kleine rode bultjes op je lichaam! (keratosis pilaris)

Heb je kleine rode pukkeltjes op je bovenarmen, rug of bovenbenen? Voelt het en zien deze eruit als kippenvel? Heb je af en toe last van jeuk op deze plekken? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een keratosis pilaris-gevoelige huid. Gelukkig is hier meestal veel tegen te doen.
Lees meer...

Rosacea: je kunt er iets tegen doen

Speciaal voor de rosacea-gevoelige huid heeft Paula's Choice een aantal stappen op een rij gezet die je huid gladder, rustiger en minder rood maken. De volgende tips kunnen daarnaast ook helpen bij rimpels, mee-eters, puistjes en een vette huid.
Lees meer...

Eczeem: stop die jeuk!

Eczeem kan zich in vele vormen manifesteren. Waarom je eczeem krijgt, is nog steeds niet helemaal bekend. Je leest hier meer over de verschillende oorzaken en behandelmethodes en de verschillende soorten eczeem die er zijn.
Lees meer...

Wat te doen bij sebaceous hyperplasie?

Heb je al jaren een vette of gecombineerde huid? En heb je na je veertigste opeens kleine, hardnekkige bultjes met een wittig randje in je gezicht? Mogelijk heb je last van het huidprobleem sebaceous hyperplasie. Het is erg moeilijk om er vanaf te komen, maar gelukkig niet onmogelijk!
Lees meer...

Rode vlekken en littekens van puistjes: hoe kom je er van af?

Het is erg vervelend als er rode vlekjes op je huid achterblijven na een puistje. Hoe voorkom je deze vlekken en hoe kom je er zo snel mogelijk vanaf? En wat doe je tegen echte littekens?
Read more...