Mee-eters

Verwijder en voorkom mee-eters met de juiste routine

Mee-eters worden veroorzaakt door een overproductie aan talg dat zich ophoopt in je porie en dode huidcellen die ook de opening van de porie versmallen. Hierdoor raakt de porie verstopt en kan een mee-eter ontstaan.

ga naar alle producten

Stap 1: Gezichtsreinigers tegen mee-eters

Dagelijks reinigen vermindert mee-eters en voorkomt het ontstaan van nieuwe. Een reiniger verwijdert namelijk een teveel aan talg. Een exfoliant kan hierdoor ook beter de poriën bereiken en ontstoppen.

Bekijk alle reinigers tegen mee-eters

Stap 2: Exfolianten tegen mee-eters

Een BHA-exfoliant kan tot diep in je poriën doordringen en daar een teveel aan talg en dode huidcellen verwijderen. Hierdoor zullen verstoppingen en mee-eters verminderen.

Bekijk alle exfolianten tegen mee-eters

Stap 3: Crèmes tegen mee-eters

Door zonneschade kunnen je poriën vervormen of groter worden. Zo kan talg ophopen in je porie en uitgroeien tot een mee-eter. Een crème met celcommunicerende ingrediënten helpt je poriën te herstellen.

Bekijk alle crèmes tegen mee-eters

Alle producten tegen mee-eters

Mee-eters zijn verstopte poriën, die je herkent als zwarte stipjes op de huid. Gebruik een milde reiniger en een BHA-exfoliant om mee-eters te ontstoppen, je huid gladder te maken en je poriestructuur te verbeteren.

Bekijk alle producten tegen mee-eters

Aanbevolen bij mee-eters: de Skin Balancing-collectie

De Skin Balancing-collectie helpt de balans van de gecombineerde tot vette huid te herstellen. Antioxidanten en kalmerende ingrediënten verminderen roodheid, puistjes en mee-eters en helpen de talgproductie minimaliseren.

Bekijk Skin Balancing