Roodheid

Verminder roodheid in 3 stappen

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke factoren. Hierdoor wordt je huidbarrière verstoord en dat belemmert het herstelproces. Je huid raakt uit balans waardoor een geïrriteerde rode huid de kop op kan steken. Wees dus lief voor je huid.

Ga naar alle producten voor een rode huid

Stap 1: Gezichtsreinigers tegen roodheid

Een rode huid in je gezicht is vaak een gevolg van irritatie door externe invloeden of ontstekingsreacties. Het verzachten en kalmeren van je rode huid begint bij het dagelijks reinigen met een mild product.

Bekijk alle reinigers tegen roodheid

Stap 2: Exfolianten tegen roodheid

Een exfoliant met BHA (salicylzuur) werkt ontstekings­remmend, waardoor de roodheid in je gezicht vermindert en je huid tot rust komt. Daarnaast zorgt het gebruik van een exfoliant dat je huid zachter en gladder aanvoelt.

Bekijk alle exfolianten tegen roodheid

Stap 3: Crèmes tegen roodheid

Help je rode huid herstellen van irritatie met een crème die huidherstellende ingrediënten en kalmerende antioxidanten bevat. Bescherm je huid overdag met een zonnefilter om vergergering van roodheid tegen te gaan.

Bekijk alle crèmes tegen roodheid

Alle producten tegen roodheid

Huidverzorging voor een rode huid bevat kalmerende ingrediënten en brengt de geïrriteerde huid tot rust. Met behulp van deze producten vermindert roodheid in je gezicht en ziet je huid er rustiger en egaler uit.

Bekijk alle producten tegen roodheid

Lees meer over roodheid

Huidirritatie: vijf producten die werken

Als je last hebt van huidirritatie, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Hier leggen we uit hoe irritatie ontstaat en welk effect die op de huid kan hebben. Lees meer

Verzorg je gevoelige huid met de Calm-lijn

De Calm-lijn richt zich specifiek op de (zeer) gevoelige huid die snel rood wordt en onderscheidt zich door een grotere variatie aan kalmerende bestanddelen. Lees meer