Gevoelige huid

Milde verzorging voor je gevoelige huid in 3 stappen

De schadelijkste factoren voor je gevoelige huid zijn blootstelling aan de zon, geurstoffen, ruwe scrubs en heet of ijskoud water. Deze factoren putten de gevoelige huid van je gezicht uit, waardoor deze niet meer in staat is zichzelf te herstellen en vernieuwen, met een doffe en geïrriteerde huid als resultaat.

ga direct naar alle producten voor een gevoelige huid

Stap 1: Gezichtsreinigers voor een gevoelige huid

Een gevoelige huid reageert snel op prikkels van buitenaf, zoals agressieve cosmetica. Het is daarom belangrijk om milde producten te gebruiken die helpen om de natuurlijke weerstand van de huid te versterken.

Bekijk alle reinigers voor een gevoelige huid

Stap 2: Exfolianten voor een gevoelige huid

Een exfoliant verwijdert dode huidcellen, waardoor andere producten beter kunnen worden opgenomen door je gevoelige huid. Vanwege de kalmerende eigenschappen kun je het beste kiezen voor een BHA-exfoliant.

Bekijk alle exfolianten voor een gevoelige huid

Stap 3: Crèmes voor een gevoelige huid

Ga irritatie, roodheid en zonneschade tegen door je huid dagelijks te beschermen met een minerale zonnefilter. Hierdoor blijft je huid beter in balans, ziet je huid er rustiger uit en vertraag je huidveroudering.

Bekijk alle crèmes voor een gevoelige huid

Producten voor een gevoelige huid

Een gevoelige huid reageert snel op prikkels van buitenaf en soms op bepaalde ingrediënten. Deze producten herstellen en versterken de huidbarrière en helpen irritatie en roodheid verminderen.

Bekijk alle producten voor een gevoelige huid

Aanbevolen bij een gevoelige huid: de Calm-collectie

De Calm-collectie is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, met een lijn voor zowel de droge als de vette huid. Deze producten verzorgen je huid op milde wijze. Hierdoor zal je huid rustiger worden en heerlijk zacht aanvoelen.

Bekijk Calm