Grove poriën

Verklein poriën zichtbaar in 3 stappen

Grove poriën ontstaan door ophoping van talg, waardoor de porie wat wordt uitgerekt. Daarnaast wordt de poriestructuur door zonneschade aangetast. Door de porie ook van binnen te reinigen en de huidconditie te verbeteren, wordt de poriestructuur fijner.

ga direct naar alle producten

Stap 1: Gezichtsreinigers tegen grove poriën

Houd je huid en poriën schoon door dagelijks een milde reiniger te gebruiken. Hierdoor heb je minder kans dat grove poriën zichtbaarder zijn, omdat vuil en talg zich niet kunnen ophopen in je poriën.

Bekijk alle reinigers tegen grove poriën

Stap 2: Exfolianten tegen grove poriën

Wanneer talg, vuil en dode huidcellen zich ophopen in je poriën zullen die meer opvallen. Een BHA-exfoliant kan tot diep in de poriën doordringen en vanbinnen reinigen. Hierdoor zullen je poriën minder zichtbaar zijn.

Bekijk alle exfolianten tegen grove poriën

Stap 3: Crèmes tegen grove poriën

Door zonneschade kunnen poriën vervormen en verwijden. Talg en vuil hopen dan sneller op in je poriën, waardoor ze zichtbaarder worden. Bescherm je huid daarom zo goed mogelijk tegen de schadelijke effecten van de zon.

Bekijk alle crèmes tegen grove poriën

Producten tegen grove poriën

Laat grove poriën minder opvallen door je talgproductie aan te pakken en je poriën te reinigen. Verbeter je huidverzorgingsroutine en je zult zien dat grove poriën verfijnen.

Bekijk alle producten tegen grove poriën

Aanbevolen bij grove porieën: de Skin Balancing-collectie

Wat is mijn huidtype?

De Skin Balancing-collectie helpt de balans van de gecombineerde tot vette huid te herstellen. Antioxidanten kalmeren de huid. Celcommunicerende ingrediënten verminderen de talgproductie en daarmee de zichtbaarheid van poriën.

Bekijk Skin Balancing