Grove poriën

Verklein poriën zichtbaar in 3 stappen

Grove poriën ontstaan door ophoping van talg, waardoor de porie wat wordt uitgerekt. Daarnaast wordt de poriestructuur door zonneschade aangetast. Door de porie ook van binnen te reinigen en de huidconditie te verbeteren, wordt de poriestructuur fijner.

ga direct naar alle producten

Stap 1: Gezichtsreinigers tegen grove poriën

Houd je huid en poriën schoon door dagelijks een milde reiniger te gebruiken. Hierdoor heb je minder kans dat grove poriën zichtbaarder zijn, omdat vuil en talg zich niet kunnen ophopen in je poriën.

Bekijk alle reinigers tegen grove poriën

Stap 2: Exfolianten tegen grove poriën

Wanneer talg, vuil en dode huidcellen zich ophopen in je poriën zullen die meer opvallen. Een BHA-exfoliant kan tot diep in de poriën doordringen en vanbinnen reinigen. Hierdoor zullen je poriën minder zichtbaar zijn.

Bekijk alle exfolianten tegen grove poriën

Stap 3: Crèmes tegen grove poriën

Door zonneschade kunnen poriën vervormen en verwijden. Talg en vuil hopen dan sneller op in je poriën, waardoor ze zichtbaarder worden. Bescherm je huid daarom zo goed mogelijk tegen de schadelijke effecten van de zon.

Bekijk alle crèmes tegen grove poriën

Producten tegen grove poriën

Laat grove poriën minder opvallen door je talgproductie aan te pakken en je poriën te reinigen. Verbeter je huidverzorgingsroutine en je zult zien dat grove poriën verfijnen.

Bekijk alle producten tegen grove poriën

Lees meer over grove poriën

Tips om grove poriën te verkleinen

Twee van de meest hardnekkige en moeilijk te behandelen huidproblemen zijn mee-eters en vergrote poriën. De meeste huidverzorgingsproducten of behandelingen geven weliswaar een tijdelijke verbetering, maar maken je huidprobleem op lange termijn alleen maar erger. Lees meer

Niacinamide verbetert je huid

Niacinamide (vitamine B3) is nog niet zo bekend als retinol (vitamine A) of vitamine C, maar dit ingrediënt heeft je huid veel te bieden. Lees meer