Keratosis Pilaris

Verminder rode bultjes op de huid

Rode bultjes, ook wel keratosis pilaris genoemd, ontstaan door verhoorning van de bovenste huidlaag. Deze 'huidpropjes' hopen zich op in de haarzakjes, waardoor de huid ruw en bobbelig aanvoelt en er rood uitziet. Soms ontstaan er ook ontstekinkjes bij deze rode bultjes.

Ga direct naar alle producten

Resist Anti-Aging 10% AHA Body Lotion

Met deze romige, maar toch lichte lichaams-exfoliant met AHA verwijder je opgebouwde dode huidcellen. Hierdoor krijg je een gladde, jonger uitziende huid over je hele lichaam. Helpt bij het tegengaan van harde, rode bultjes en is geschikt voor een hardnekkig droge huid.

Resist Anti-Aging 2% BHA Body Lotion

Deze bodylotion bevat salicylzuur (BHA). Dit heeft een exfoliërende werking, waardoor puistjes en rode bultjes worden aangepakt. Daarnaast bevat de formule krachtige antioxidanten en ingrediënten die de huid hydrateren, want bij regelmatig gebruik zorgt voor een verbetering van de huidstructuur.

Clear 2% BHA Body Spray

Door je huid voorzichtig te reinigen, exfoliëren en beschermen kun je bultjes op je huid aanzienlijk verminderen. Deze sneldrogende, exfoliërende body spray met salicylzuur (BHA) verwijdert dode huidcellen en ontstopt poriën die rode bultjes en puistjes veroorzaken.

Aanbevolen bij keratosis pilaris: lichaamsverzorging

Lichaamsexfolianten zijn effectief bij het verminderen van rode bultjes op de huid. Om je huid daarnaast te voeden en beschermen, zijn er nog andere producten voor je lichaam. Op die manier blijft je huid langdurig glad en zacht.

Bekijk lichaamsverzorging