Keratosis Pilaris

VERMINDER RODE BULTJES OP DE HUID

Heb je last van rode bultjes op je huid? Een andere naam hiervoor is keratosis pilaris en het ontstaat door een verhoorning van de bovenste huidlaag. Huidpropjes hopen zich dan op in de haarzakjes met als gevolg dat je huid ruw en bobbelig aanvoelt en er rood uitziet. Sommige mensen krijgen ook kleine ontstekinkjes bij deze rode bultjes. Ontdek meer

 • Alle huidtypen

  Sneldrogende en exfoliërende body spray die helpt bij het verminderen van puistjes en bultjes op een acne-gevoelige huid.

  Gratis mini Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
  Gratis mini De UnScrub
  Gratis verjaardags-tasje
 • Alle huidtypen

  Exfoliërende bodylotion voor een acne-gevoelige huid, gaat puistjes en rode bultjes tegen en maakt de huid gladder.

  Gratis mini Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
  Gratis mini De UnScrub
  Gratis verjaardags-tasje
 • NIEUWE
  LOOK
  Alle huidtypen

  Exfoliërende bodylotion verzacht de huid en gaat rode, ruwe bultjes tegen.

  Gratis mini Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
  Gratis mini De UnScrub
  Gratis verjaardags-tasje
 • Alle huidtypen

  Dit droompaar is gemaakt voor de droge, ruwe huid vanaf de hals naar beneden. Het resultaat: een gladde, zachte, gehydrateerde huid.

  15% setkorting
  Gratis mini Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
  Gratis mini De UnScrub
  Gratis verjaardags-tasje
Naar boven

ZO PAK JE RODE BULTJES AAN

De beste manier om rode bultjes aan te pakken is door een exfoliërend product te gebruiken. Dat ontstopt namelijk de porie en laat dode huidcellen makkelijker afschilferen. Kies in beginsel voor een BHA-exfoliant met actief salicylzuur die dode huidcellen verwijdert en de poriën aan de binnenkant reinigt. Reageert je huid niet goed op salicylzuur, gebruik dan een AHA-exfoliant. AHA verwijdert ook heel goed dode huidcellen, maar is niet in staat om tot in de porie door te dringen. Je moet een keratosis pilaris-gevoelige huid altijd goed onder controle houden. Dat doe je door te blijven exfoliëren. Stop je, dan komen de rode bultjes vanzelf weer terug en dat wil je natuurlijk niet.

KERATOSIS PILARIS: ONZE PRODUCTEN

De producten van Paula’s Choice zijn speciaal ontwikkeld voor diverse huidproblemen. Zoals bijvoorbeeld onze producten die geschikt zijn bij keratosis pilaris:

 • RESIST ANTI-AGING 10% AHA BODY LOTION
 • CLEAR 2% BHA BODY SPRAY RESIST

ANTI-AGING 10% AHA BODY LOTION

Met deze romige, maar toch lichte lichaams-exfoliant met AHA verwijder je opgebouwde dode huidcellen. Hierdoor krijg je een gladde, jonger uitziende huid over je hele lichaam. Helpt bij het tegengaan van harde, rode bultjes en is geschikt voor een hardnekkig droge huid.

CLEAR 2% BHA BODY SPRAY

Door je huid voorzichtig te reinigen, exfoliëren en beschermen kun je bultjes op je huid aanzienlijk verminderen. Deze sneldrogende, exfoliërende body spray met salicylzuur (BHA) verwijdert dode huidcellen en ontstopt poriën die rode bultjes en puistjes veroorzaken.

PAULA’S CHOICE PRODUCTEN KOPEN

Heb je zelf ook te maken met keratosis pilaris? Koop dan de producten uit de collectie van Paula’s Choice die hier uitermate geschikt voor zijn. En ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden? Retourneer je product dan binnen 30 dagen na aankoop. We zorgen er dan voor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt dankzij onze 30 dagen geld-terug-garantie.

Truth in beauty

Het is onze missie om jou te voorzien van de juiste informatie over huidverzorging, zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken op weg naar de beste huid van je leven. Onze producten doen wat ze beloven en we willen graag dat jij dat zelf ervaart. Daarom hebben we een 30 dagen geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden of denk je dat een ander product beter is voor jouw huid? Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op en we zorgen ervoor dat je je aankoopbedrag terugkrijgt.

We helpen je graag

Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze Customer Care-afdeling. Onze huidverzorgings-experts helpen je graag bij het zoeken naar de beste verzorging voor jouw huid.