Keratosis Pilaris

Verminder rode bultjes op de huid

Rode bultjes, ook wel keratosis pilaris genoemd, ontstaan door verhoorning van de bovenste huidlaag. Deze 'huidpropjes' hopen zich op in de haarzakjes, waardoor de huid ruw en bobbelig aanvoelt en er rood uitziet. Soms ontstaan er ook ontstekinkjes bij deze rode bultjes.

Ga direct naar alle producten

Resist Anti-Aging 10% AHA Body Lotion

Met deze romige, maar toch lichte lichaams-exfoliant met AHA verwijder je opgebouwde dode huidcellen. Hierdoor krijg je een gladde, jonger uitziende huid over je hele lichaam. Helpt bij het tegengaan van harde, rode bultjes en is geschikt voor een hardnekkig droge huid.

Clear 2% BHA Body Spray

Door je huid voorzichtig te reinigen, exfoliëren en beschermen kun je bultjes op je huid aanzienlijk verminderen. Deze sneldrogende, exfoliërende body spray met salicylzuur (BHA) verwijdert dode huidcellen en ontstopt poriën die rode bultjes en puistjes veroorzaken.

Lees meer over kertosis pilaris

Weg met die kleine rode bultjes op je lichaam

Heb je kleine rode pukkeltjes op je bovenarmen, rug of bovenbenen? Voelt het en zien deze eruit als kippenvel? Heb je af en toe last van jeuk op deze plekken? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een keratosis pilaris-gevoelige huid. Lees meer

Anti-agingverzorging stopt niet bij je gezicht

Van onbeschermd of onvoldoende beschermd zonnen krijgt je huid pigmentvlekken, rimpels en een ruw oppervlak. Dit zie je vooral in je hals en op je decolleté; ze krijgen vaak net wat minder aandacht dan je gezicht, maar worden vaak wel aan de zon blootgesteld. Lees meer