Puistjes

Bestrijd puistjes in 3 stappen

Houd je huid schoon door met een milde gezichtsreiniger zorgvuldig een teveel aan talg en (’s avonds) al je make-up te verwijderen voordat je gaat slapen. Gebruik daarna een BHA-exfoliant die ontstekingsremmend werkt. Bescherm je huid overdag altijd met een lichte crème met min. SPF 30 om ontstekingsreacties door zonlicht tegen te gaan.

ga direct naar alle producten

Stap 1: Gezichtsreinigers tegen puistjes

Een reiniger verwijdert make-up en talg op milde wijze. Dit vermindert de kans op het ontstaan van puistjes.

Bekijk alle gezichtsreinigers tegen puistjes

Stap 2: Exfolianten tegen puistjes

Een exfoliant met BHA (salicylzuur) ontstopt poriën en mee-eters. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en kalmerend, waardoor puistjes verminderen.

Bekijk alle exfolianten tegen puistjes

Stap 3: Crèmes tegen puistjes

Een puistje is een ontstekingsreactie in je huid. Schadelijke stralen van de zon dragen bij aan het ontstaan van deze ontstekingen. Bescherm daarom je huid overdag met een dagcrème met een zeer lichte textuur die SPF bevat.

Bekijk alle crèmes tegen puistjes

Alle producten tegen puistjes

Puistjes kun je op elke leeftijd krijgen en dat is erg frustrerend. Deze producten zijn gericht op het verminderen van ontstekingen, roodheid en mee-eters op een milde manier, zonder je huid uit te drogen.

Bekijk alle producten tegen puistjes

Lees meer over puistjes

Wat is acne?

Hoewel acne over het algemeen wordt geassocieerd met tieners en de puberteit, is het een feit dat je op elke leeftijd puistjes kunt krijgen. Lees meer

Rode vlekken en littekens van puistjes: Hoe kom je er vanaf?

Het is erg vervelend als er rode vlekjes op je huid achterblijven na een puistje. Lees meer over wat je kunt doen om deze vlekjes te voorkomen en tegen te gaan. Lees meer