Zeer droge huid

Verzorg een zeer droge huid in 3 stappen

Een milde huidverzorgingsroutine is belangrijk voor een zeer droge huid. Daarnaast kunnen antioxidanten en huididentieke ingrediënten helpen om de natuurlijke huidbarrière te versterken. Een combinatie van anti-irriterende en voedende ingrediënten kan geeft de beste resultaten bij een zeer droge huid.

ga direct naar alle producten

Stap 1: Gezichtsreinigers voor een zeer droge huid

Je huid bevat van nature vetstoffen om je huid te beschermen en vocht vast te houden. Voor een zeer droge huid is het daarom extra belangrijk om de huidbarrière intact te houden met een reiniger die je huid niet uitdroogt.

Bekijk alle reinigers voor een zeer droge huid

Stap 2: Exfolianten voor een zeer droge huid

Door je zeer droge huid regelmatig te exfoliëren, zal je ruwe huid zachter worden en je doffe huid weer gaan stralen. Kies bij een gevoelige huid voor een BHA-exfoliant en bij een huid met tekenen van zonneschade voor een AHA-exfoliant.

Bekijk alle exfolianten voor een zeer droge huid

Stap 3: Crèmes voor een zeer droge huid

Help je huid om uitdroging te voorkomen door een rijke crème te gebruiken met huideigen, herstellende ingrediënten die de huidbarrière versterken.

Bekijk alle crèmes voor een zeer droge huid

Producten voor een zeer droge huid

Voedt een zeer droge, soms schilferende huid met producten boordevol huidherstellende ingrediënten, die vochtverlies tegengaan en de huid kalmeren. Zo versterk je de huidbarrière en voelt je huid zachter en minder droog aan.

Bekijk alle producten voor een zeer droge huid

Aanbevolen bij een zeer droge huid: de Skin Recovery-collectie

Wat is mijn huidtype?

De Skin Recovery-collectie is ontworpen om de droge tot zeer droge huid te herstellen en te beschermen. Krachtige ingrediënten helpen tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, tegengaan.

Bekijk Skin Recovery