Doffe huid

Laat je doffe huid weer stralen

Met de juiste combinatie van krachtige ingrediënten kun je een doffe huid, pigmentvlekjes en oneffenheden verminderen en zorg je voor een stralende huid met een egale teint.

Ga direct naar alle producten voor een doffe huid

Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA

Deze exfoliant bevat een mix van vier AHA’s. Voor een grondige, maar ook milde verwijdering van dode huidcellen. Een doffe, droge huid gaat weer stralen en je huidteint wordt egaler. De AHA’s worden ondersteunt door andere krachtige ingrediënten om tekenen van huidveroudering en schade van buitenaf te verminderen en je huid te hydrateren.

C15 Super Booster

De vloeibare anti-aging booster bevat 3 belangrijke ingrediënten; vitamine C vermindert pigmentvlekjes en zorgt voor een stralende huid, antioxidanten beschermen je huid tegen milieuvervuiling en hyaluronzuur hydrateert.

Resist Anti-Aging Multi-Correction Treatment

Deze lichte crème is multifunctioneel. Het vervaagt huidverkleuringen na puistjes, voorkomt dat nieuwe puistjes ontstaan en antioxidanten kalmeren een geïrriteerde huid. Dit zorgt voor een egalere en stralende huid.

Resist Anti-Aging Brightening Treatment

De zijdezachte crème bevat minerale pigmenten die een doffe huid direct een verhelderend effect geven. Bij langer gebruik vervagen vitamine- en plantenextracten tekenen van zonneschade.

Resist Anti-Aging Brightening Essence

Deze formule combineert de verhelderende kracht van arbutine, plantenextracten en vitaminen. Door de lichte textuur is de essence ideaal als je meerdere laagjes huidverzorging wilt aanbrengen op je doffe huid.

Radiance Renewal Masker

Dit zijdezachte masker hydrateert intensief en vervaagt pigmentvlekjes, waardoor een doffe huid weer gaat stralen. Was het masker na 15-20 minuten af of laat de hele nacht zitten en word wakker met een frisse uitstraling.

Lees meer over een doffe huid

Hoe vitamine C je huid helpt

Wondermiddelen bestaan niet op het gebied van huidverzorging, maar vitamine C is wel bijzonder. Lees meer

Hoe je je huid moet exfoliëren (en waarom dat zo belangrijk is)

Gebruik je nog geen exfoliant met AHA(alphahydroxyzuur) of BHA (betahydroxyzuur)? Dan mis je een hele boel voordelen voor je huid. Deze milde leave-on exfolianten zijn effectiever dan scrubs en bieden je huid nog zoveel meer. Lees meer

Aanrader om een doffe huid weer te laten stralen

Een exfoliant verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt een gezonde, nieuwe huid zichtbaar en werken andere producten tegen een doffe huid nóg beter.

Bekijk exfolianten voor een doffe huid