Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-15%
Resurface + Renew Power Duo
Resurface + Renew Power Duo
Resurface + Renew Power Duo
https://www.paulaschoice.nl/nl/resurface-renew-power-duo/powerduo4101.html

Herstel + Vernieuw

€ 78,00 € 66,30
15% setkorting
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Puistjes, Huidveroudering, Mee-eters, Doffe huid
  • Ingrediënten: Amandelzuur, Melkzuur, Salicylzuur/BHA Bekijk alles
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Gaat puistjes en mee-eters tegen

  • Vloeibare textuur, wordt snel opgenomen

  • Vernieuwt de huid onder het huidoppervlak voor een gezondere celvernieuwing.

Gladde, egale & heldere huid van de #1 exfoliatie experts

Dit ultieme exfoliatie powerduo heeft actieve ingrediënten die zowel op als onder het huidoppervlak werken. De AHA herstelt textuur en teint op milde wijze, en herstelt daarnaast een beschadigde huidbarrière. De BHA vernieuwt de huid tot diep in de poriën voor je meest egale huid ooit. Het combineren van AHA en BHA zorgt voor een verfrissende glow.

null

Ingrediënten

Deze set bevat:

SKIN PERFECTING 6% Mandelic + 2% Lactic Acid AHA Liquid Exfoliant (88 ml)

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (118 ml)

Krachtige vloeistof verwijdert dode huidcellen en gaat puistjes & mee-eters tegen.

Lees meer

Toepassing

Exfoliatie voor beginners: introduceer AHA + BHA langzaam aan je wekelijkse routine door AHA iedere 2-3 dagen te gebruiken, afgewisseld met BHA iedere 2-3 dagen.
Exfoliatie voor gemiddelde gebruiker: wissel dagelijks AHA + BHA af, en breng eenmaal daags aan.
Exfoliatie voor gevorderden breng dagelijks AHA + BHA aan, we raden aan BHA 's ochtends en AHA 's avonds te gebruiken.
Breng zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden) en gebruik daarbij je vingers of een wattenschijfje. Spoel niet af. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30.

Herstel + Vernieuw

Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Goed om te weten voordat je begint met een exfoliant.

Het is het best om het gebruik van een BHA-product op te bouwen. Breng de exfoliant in het begin om de dag aan en verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Het is een kwestie van experimenteren om te kijken wat het best werkt voor jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik altijd een breedspectrum dagcrème met ten minste SPF 30. Je huid wordt namelijk iets gevoeliger voor zonlicht door het gebruik van een exfoliant, dus de kans op verbranding en zonneschade neemt iets toe.

Kan ik de SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant en de SKIN PERFECTING 2% BHA Liquid Exfoliant in dezelfde routine gebruiken?

Dat kan, de combinatie van AHA en BHA in dezelfde routine kan geavanceerde resultaten geven voor diegenen met meerdere huidproblemen. Velen ervaren dat afwisselend gebruik van AHA en BHA exfolianten de perfecte oplossing is voor specifieke huidzorgen.

Kan ik de SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant en de SKIN PERFECTING 2% BHA Liquid Exfoliant over elkaar aanbrengen?

Voor ervaren gebruikers of diegenen met hardnekkige huidproblemen zoals acne, verstopte poriën, of gevorderde tekenen van huidveroudering, kan het combineren van AHA en BHA een geschikte oplossing zijn. Zelfs dan kun je 3x per week aanhouden in plaats van dagelijks gebruik. Voor de meesten is afwisselend gebruik (één 's ochtends en de ander 's avonds of afwisselend per dag) vaak effectiever. Door exfolianten afwisselend te gebruiken kun je uitstekende resultaten bereiken, terwijl je de kans op irritatie minimaliseert.
Bepaal eerst je voornaamste huidproblemen, huidverzorgingsdoelen en huidtolerantie voordat je begint. Experimenteer gerust om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw huid. Hou je huid goed in de gaten en pas het gebruik aan indien nodig. Onthou: meer is niet altijd beter. Het is belangrijk om langzaam op te bouwen. Het gebruik van exfolianten vraagt om de juiste balans tijdens het toepassen, zodat je de minste kans op irritatie hebt en het meeste voordeel eruit haalt.

Ik heb nog nooit een AHA exfoliant gebruikt; hoe kan ik de SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant toevoegen aan mijn routine?

Het is het best om het gebruik van een AHA-product op te bouwen. Breng de exfoliant om de dag aan, na het reinigen en tonen (als je een toner in je routine gebruikt). Verhoog het gebruik naar 1 à 2 keer per dag, afhankelijk van hoe je huid reageert. Het is een kwestie van experimenteren om te ontdekken wat het best werkt voor jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik altijd een breedspectrum dagcrème met ten minste SPF 30.

Hoe zorgt de SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant voor vernieuwing op meerdere niveaus?

We gebruiken in water oplosbare amandelzuur in deze formule. Zodra het amandelzuur het hydrofiele gedeelte van de huid binnendringt, wordt het lipofiel, wat betekent dat het de olie (talg) van de huid ook kan binnendringen. Dit maakt amandelzuur een liefhebber van zowel olie als water, waardoor het op meerdere niveaus voordelen biedt, waaronder een huid die er steviger en gladder uitziet en aanvoelt. Daarnaast draagt duizendblad-extract bij aan vernieuwing op meerdere niveaus omdat het de normale celvernieuwing van de huid stimuleert. Hierdoor ziet de huid er stralender uit, met een verfijnde textuur en kleiner ogende poriën. Al deze ingrediënten zijn werkzaam op meerdere lagen van de opperhuid. Dit stimuleert gezond celverlies aan het huidoppervlak en helpt het celvernieuwingsproces te normaliseren dat traag en gebrekkig kan verlopen door natuurlijke veroudering, schade door luchtvervuiling of bepaalde huidaandoeningen.

Wat is de PCR-inhoud van de SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant?

De verpakking van dit full-size-product is gemaakt van 96% gerecycled materiaal (exclusief de dop en het verloopstukje).

Waarom heeft de SKIN PERFECTING 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant een kenmerkende geur?

De geur komt door de combinatie van melkzuur en duizendblad-extract die essentieel zijn voor de formule. De geur is van korte duur na het aanbrengen, maar onthou dat geurervaring flink kan verschillen per persoon, dus wat de één als onprettig ervaart, is voor een ander nauwelijks merkbaar.
Paula's Choice producten zijn vrij van geur- en kleurstoffen. Geurstoffen, inclusief essentiële oliën, kunnen de huid irriteren en beschadigen, met name een gevoelige huid. Vele klanten geven aan dat de voordelen van onze geweldige producten zwaarder wegen dan eventuele kenmerkende geuren.

Dit product is niet op voorraad.

Resurface + Renew Power Duo

Herstel + Vernieuw

€ 78,00
15% setkorting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.