Earth Sourced

De natuur heeft goede ingrediënten te bieden

De Earth Sourced-collectie bevat alleen de beste natuurlijke ingrediënten

De Earth Sourced-collectie combineert het beste van twee werelden. Voornamelijk natuurlijke ingrediënten, aangevuld met andere wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten. Deze combinatie verzorgt je huid en irriteert niet.

Earth Sourced Cleanser

What is my skin type?

Deze reiniger met geltextuur reinigt je huid op milde wijze en zorgt voor een schone en frisse huid aan het begin van je routine. De reiniger laat je huid zacht aanvoelen en geeft geen droog of trekkerig gevoel.

SHOP DEZE CLEANSER

Earth Sourced Toner

Wat is mijn huidtype?

Deze toner voedt, herstelt en beschermt je huid na het reinigen, door een combinatie van glycerine, antioxidanten en hydraterende oliën. Dit geeft je een zijdezachte, stralende huid.

SHOP DEZE TONER

Earth Sourced Nachtcrème

What is my skin type?

Deze lichte crème zorgt voor landurige hydratatie. De crème bevat geen zonnefilter en kun je daarom beter alleen als nachtcrème gebruiken. Voeg overdag een crème mét SPF toe aan je routine.

Shop deze nachtcrème

Aanbevolen: je Earth Sourced-routine aanvullen met een dagcrème

Wat is mijn huidtype?

Het is verstandig om overdag een crème met een SPF te gebruiken. Paula's Choice heeft een ruime keuze uit crèmes voor verschillende huidtypen en met een synthetische of minerale zonnefilter.

Kies een dagcrème