Resist Anti-aging

Door de invloed van tijd is huid­veroudering onvermijdelijk

Zichtbare tekenen van huidveroudering kun je verminderen

Om huidveroudering effectief aan te pakken heeft je huid anti-aging ingrediënten nodig

De Resist Anti-Aging producten van Paula's Choice zijn speciaal ontwikkeld om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De producten bevatten krachtige antioxidanten, vitamines en celcommunicerende ingrediënten die helpen om het huidoppervlak egaler en gladder te maken. Zo worden rimpels minder zichtbaar.

NIEUW
€ 40,00

Resist Anti-Aging voor de normale tot droge huid

Wat is mijn huidtype?

Deze lijn is geschikt om tekenen van huidveroudering aan te pakken en daarnaast je normale tot droge huid te voeden en hydrateren. Hierdoor gaat je huid stralen en worden rimpels en zonneschade minder zichtbaar.

Bekijk Resist producten voor de normale tot droge huid

Resist Anti-Aging voor de gecombineerde tot vette huid

Wat is mijn huidtype?

Deze lijn is geschikt om tekenen van huidveroudering aan te pakken en daarnaast je vette tot gecombineerde huid te balanceren. Hierdoor ontstaan minder snel puistjes, wordt je huid steviger en rimpels minder zichtbaar.

Bekijk Resist producten voor de gecombineerde tot vette huid

Resist Anti-Aging Treatments

Wat is mijn huidtype?

Specifieke huidverouderingsproblemen pak je het meest effectief aan met een doelgerichte verzorgingsroutine. De producten bevatten hogere concentraties anti-aging ingrediënten die nét een beetje meer doen tegen huidveroudering.

Bekijk Resist treatments

Creëer je huidverzorging op maat met onze aanvullende verzorging

Wat is mijn huidtype?

Naast de basisverzorging bieden we unieke producten met effectieve ingrediënten die nét dat stapje extra zetten en huidveroudering aanpakken. Ze helpen je wens voor huidverbetering in vervulling te gaan.

Kies je treatment