Clinical

Word huidproblemen de baas

SHOP ALL CLINICAL PRODUCTS

Voor als je huid iets extra’s nodig heeft

Hou je huidconditie op peil

De Clinical-collectie is ontwikkeld om problemen zoals een zeer droge huid, littekens, pigmentvlekken en huidveroudering op het gezicht en lichaam doelgericht tegen te gaan. De producten bevatten alleen bewezen werkzame ingrediënten, gericht op het herstellen en in stand houden van de conditie van je huid.

Clinical 1% Retinol Treatment

Wat is mijn huidtype?

Een lichte crème, die snel door de huid wordt opgenomen. De combinatie van een hoge concentratie retinol met antioxidanten en kalmerende en huidherstellende ingrediënten stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid egaler.

Bekijk deze treatment

Clinical Ceramide-Enriched Nachtcrème

Wat is mijn huidtype?

Deze crème is een huidverouderingsheld. Het bevat ons uniek CollagenSupport Complex met hydraterende ceramiden om fijne lijntjes en rimpels aan te pakken, huidherstellende retinol voor eens stevigere huid en het antioxidant vitamine C om je huid te laten stralen.

Bekijk deze nachtcrème

Clinical Ultra-Rich Nachtcrème

Wat is mijn huidtype?

De rijke crème laat een zeer droge, eczeem-gevoelige huid weer zacht en glad aanvoelen. De voedende ingrediënten versterken de huidbarrière, waardoor vochtverlies wordt tegengegaan en je huid de kans krijgt zich te herstellen.

Bekijk deze nachtcrème

Clinical Body Butter

Wat is mijn huidtype?

Dit is onze romigste crème voor een (zeer) droge huid. Het maakt de huid soepel en zacht, zonder vettig of plakkerig aan te voelen. De voedende beschermlaag helpt een droge, ruwe huid er gezonder uit te zien.

Bekijk deze body butter

Andere doelgerichte producten die kunnen helpen bij je huidprobleem

Wat is mijn huidtype?

Als de Clinical-collectie geen oplossing biedt voor jouw huidprobleem, bekijk dan eens onze doelgerichte treatments. Effectieve producten voor specifieke huidproblemen.

Kies je treatment