• Powerduo verjong + hydrateer
 • Powerduo verjong + hydrateer
-15%
Powerduo verjong + hydrateer
-15%
Powerduo verjong + hydrateer
-15%
Powerduo verjong + hydrateer
-15%
Powerduo verjong + hydrateer
https://www.paulaschoice.nl/nl/powerduo-verjong-hydrateer/powerduo31.html

Verjong + hydrateer Verjong + hydrateer

 • Hydrateer een gecombineerde tot vette huid en ga tegelijkertijd tekenen van huidverourdering tegen met dit krachtige duo.

 • Huidtype: Gecombineerde huid,
  Vette huid
 • Huidtype: + Gecombineerde huid,
  + Vette huid
 • Huidprobleem: Puistjes, Huidveroudering, Grove poriën
 • Ingrediënten: Retinol (Vitamine A), Hyaluronzuur, Niacinamide (vitamine B3) Bekijk alles
Huidtype:
+ Gecombineerde huid,
+ Vette huid
€ 102,00 € 86,70
15% setkorting
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
 • Deze set bestaat uit

 • Wat doet dit product?

  Als de huid ouder wordt, kan deze vocht verliezen. Zelfs als je een gecombineerde tot vette huid hebt. Dit krachtige duo zorgt voor hydratatie en gaat tegelijkertijd puistjes en tekenen van huidveroudering tegen. Door de formule met hyaluronzuur zorgt het Resist Antioxidant Serum voor hydratatie. Niacinamide vermindert daarnaast vergrote poriën en vervaagt vlekjes door puistjes. De 1% Retinol Booster zorgt voor een stevigere huid met een egale teint en zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels. Gecombineert zorgen het serum en de booster voor een schonere, zachtere, jonger uitziende huid.

 • Belangrijkste kenmerken

  Gaat huidveroudering tegen

  Laat de huid comfortabel aanvoelen

  Maakt grove poriën zichtbaar kleiner

 • Toepassing

  Gebruik de 1% Retinol Booster en het Resist Antioxidant Serum na het reinigen, tonen en exfoliëren. Je kunt de booster en het serum met elkaar mengen, maar je kunt ze ook na elkaar gebruiken. Sluit je routine 's avonds altijd af met een nachtcrème. Gebruik overdag altijd een dagcrème met minimaal SPF 30 als laatste stap in je routine. Heb je nog niet eerder een product met retinol gebruikt? Laat je huid dan even aan dit nieuwe ingrediënt wennen. Gebruik in het begin een kleine hoeveelheid, maximaal drie keer per week. Reageert je huid hier goed op? Dan kun je de frequentie naar eigen behoefte verhogen.

 • Reviews

 • Ingrediënten

  Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

  Retinol (Vitamine A)
  Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

  Hyaluronzuur
  Komt van nature voor in de huid. Het is een uitstekende vochtbinder, kalmeert de huid en gaat vochtverlies tegen.

  Niacinamide (vitamine B3)
  Sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.

  Kijk voor de ingrediënten bij de afzonderlijke producten.

 • FAQ

  Kan ik 1% Retinol Booster gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding?
  Het percentage retinol in deze booster is vergelijkbaar met de sterkte van sommige voorgeschreven retinoïden (die niet gebruikt mogen worden tijdens zwangerschap of borstvoeding). Vanwege de relatie tussen retinol (de cosmetische variant van vitamine A) en retinoïden adviseren we om dit product niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, tenzij je arts daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Hoewel er geen direct bewijs is dat cosmetische retinol schadelijk zou kunnen zijn, raden we toch aan om het zekere voor het onzekere te nemen en het product niet te gebruiken zo lang je zwanger bent of borstvoeding geeft.

  Wat is het verschil tussen 1% Retinol Booster en Clinical 1% Retinol Treatment?
  1% Retinol Booster en Clinical 1% Retinol Treatment bevatten beide een hoog percentage van 1% retinol, en in allebei zitten peptiden en een grote hoeveelheid antioxidanten en kalmerende stoffen die huidirritatie tegengaan. Het verschil is dat ze anders zijn qua textuur, gebruik en het huidtype waarvoor ze het meest geschikt zijn (hoewel ze allebei gebruikt kunnen worden door alle huidtypen). 1% Retinol Booster is bijna vloeibaar en kan gemakkelijk gemengd worden met je favoriete serum of moisturizer. Door de dunne samenstelling is deze booster ideaal voor een normale tot vette huid, of een huid die snel last heeft van puistjes. Bovendien is dit product een hele goede keuze als je graag je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau wil tillen met behulp van een product met krachtige retinol. Clinical 1% Retinol Treatment heeft een crèmeachtige textuur die ideaal is voor een normale tot droge huid. Je gebruikt dit product puur op de huid en is perfect als je zoekt naar een retinolproduct dat indrukwekkende resultaten kan geven op huidverkleuringen en -veroudering. Het is het beste om dit product geleidelijk aan je huidverzorgingsroutine toe te voegen, in eerste instantie niet vaker dan om de dag de hoeveelheid -ter grootte van een erwt - en die aan te passen aan je persoonlijke ervaring.

  Kan ik 1% Retinol Booster combineren met andere producten van Paula’s Choice met retinol?
  Je kunt verschillende producten van Paula’s Choice met retinol zeker met elkaar combineren, hoewel niet altijd geldt hoe meer hoe beter. Retinol kan, als je er teveel van gebruikt, wat lichte irritatie geven aan de huid en dat moet je te allen tijde zien te vermijden. Het kan goede resultaten geven, maar dit is dus echt afhankelijk van hoe je huid hierop reageert. Hou je huid dus goed in de gaten en als je een gevoeligheid merkt of vermoed kun je retinolproducten misschien beter afwisselen in plaats van combineren.

  Wat is het verschil tussen Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum en de andere antioxidant serums van Paula’s Choice?
  Het belangrijkste punt waarop de Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum verschilt van andere serums is de textuur. Dit serum is één van onze lichtste serums en is het lichtste serum in de Resist-lijn. De samenstelling van sterke antioxidanten, huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten helpt diverse tekenen van huidveroudering tegen te gaan zonder de vette/gecombineerde huid een kleverig, vet of zwaar gevoel te geven. Omdat een vette huid ook snel last heeft van vergrote poriën bevat dit serum ingrediënten die de functie van de porie helpen normaliseren. Er zitten tevens kalmerende stofjes in die roodheid van puistjes en rode vlekjes die zijn achtergebleven na puistjes reduceren. Dit serum is één van de 2 serums van Paula die geen retinol bevatten. Sommige mensen kunnen niet tegen retinol, wat Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum een geweldig alternatief maakt. Alle serums van Paula’s Choice hebben een siliconenbasis en bevatten een effectieve combinatie van antioxidanten, huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten om de huid te herstellen, rimpels zichtbaar te verminderen, de collageenproductie te stimuleren en de teint te verbeteren. Wat voor serum je ook kiest, ze gaan huidveroudering allemaal even goed tegen. Kies het serum dat het beste bij je past op basis van je huidtype, huidproblemen en wat je het prettigst vindt voelen.

 • Expert advies