Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/niacinamide-treatment/8030.html

Clinical Niacinamide 20% Treatment

€ 59,00 € 47,20
20% korting
  • Dit hooggeconcentreerde niacinamide-treatment minimaliseert vergrote poriën en ruwe bultjes veroorzaakt door zonneschade of huidveroudering.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Grove poriën
  • Ingrediënten: Niacinamide (vitamine B3), Vitamine C, Acetylglucosamine Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 20 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Maakt grove poriën zichtbaar kleiner

  • Egaliseert het huidoppervlak

  • Vervaagt pigmentvlekken

Next-level poriën minimaliseren

Dit innovatieve treatment bevat voor het eerst een effectieve en veilige concentratie van maar liefst 20% niacinamide. De geavanceerde formule vermindert zichtbaar opgerekte en vergrote poriën, egaliseert een ruwe (sinaasappel)huid en minimaliseert bultjes door opgehoopt talg. Onthul een zachtere, stralende en verfijnde look!

Het Clinical Niacinamide 20% Treatment heeft een vloeibare geltextuur en is geschikt voor alle huidtypen, maar is speciaal geformuleerd voor mensen die kampen met hardnekkige problemen rondom grove poriën, de porie-functie en een ruwe huidtextuur, als gevolg van huidveroudering en zonneschade.

Welk niacinamide product past bij jou?

10% Niacinamide Booster
    Richt zicht op:
  • Grove poriën
  • Littekens na puistjes
  • Een ongelijkmatige huidteint
Clinical Niacinamide 20% Treatment
    Richt zich op:
  • Vergrote, opgerekte poriën
  • Een ruwe huidtextuur
  • Bultjes door opgehoopt talg
WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Niacinamide (vitamine B3)

Niacinamide (vitamine B3)
Sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.

Vitamine C

Vitamine C
Een van de meest onderzochte vitaminen voor de huid, waarvan is aangetoond dat het meerdere tekenen van veroudering aanpakt, een ongelijkmatige teint egaliseert en de huid herstelt en kalmeert.

Acetylglucosamine

Acetylglucosamine
Huidherstellend ingrediënt dat het verschil kan maken bij het verminderen van tekenen van veroudering. Het helpt tegen huidverkleuringen, vooral in combinatie met niacinamide.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingredients:
Aqua, Niacinamide (skin-restoring/skin-replenishing), Pentylene Glycol (solvent/texture enhancer), Butylene Glycol (slip agent/hydration), Glycerin (skin-replenishing), Acetyl Glucosamine (skin-replenishing), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing/antioxidant), Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Extract (antioxidant), Portulaca Oleracea (Purslane) Extract (antioxidant), Camellia Japonica Flower Extract (antioxidant), Epigallocatechin Gallate (green tea-derived antioxidant), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Allantoin (skin-soothing), Lecithin (skin-replenishing), Pullulan (texture enhancer), Panthenol (hydration), Silica (absorbent), Xanthan Gum (thickener), Sclerotium Gum (thickener), Propanediol (hydration), Sodium Phytate (chelating agent), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative)

Toepassing

Stap 4 Treatments Niacinamide 20% Treatment

Toepassing treatment

Breng eens per dag een paar druppeltjes aan, na het reinigen, tonen en exfoliëren. In de avond kun je het gerust combineren met andere serums of treatments. Voor gebruik overdag, eindig altijd met een dagcrème met een SPF van 30 of hoger.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Clinical Niacinamide 20% Treatment

Reviews

FAQ

Most asked

Waarom heeft Paula’s Choice nog een niacinamide-product ontwikkeld?

Het Clinical Niacinamide 20% Treatment is een creatie van Paula zelf. Zelf ervoer ze verbluffende resultaten met de 10% Niacinamide Booster. Ze vroeg zich af of ze - door het percentage te verdubbelen - nog meer resultaat zou kunnen verwachten voor haar hardnekkige huidproblemen (verstopte poriën en talgklierhyperplasie). Het resultaat oversteeg haar eigen verwachting en de rest is geschiedenis. Paula en haar team hebben een formule ontwikkeld waarbij niacinamide wordt ondersteund door een aantal ingrediënten. Deze mix maakt dat dit product een must-have is geworden om grove poriën, een ruwe (sinaasappel)huid en een oneffen teint aan te pakken.

Waarin verschilt het 20% Clinical Niacinamide Treatment van de 10% Niacinamide Booster?

Het grootste verschil is dat het twee keer zoveel niacinamide bevat en het heeft een gelachtige textuur. Daarnaast bevat het een aantal ondersteunende ingrediënten, waaronder moerasspirea, postelein en Japanse roos/camelia om overtollig talg te verminderen en collageen-afbrekende enzymen te compenseren. Dit zou anders leiden tot grove poriën.

Moet ik de 10% Niacinamide Booster of het Clinical Niacinamide 20% Treatment gebruiken?

Dit hangt af van de ernst van je huidproblemen. Wanneer je kampt met serieuze huidproblemen die je vroeger nog niet ondervond, bijvoorbeeld verlies van stevigheid, een ruwe sinaasappel(huid) of bultjes, dan is het Clinical 20% Niacinamide Treatment wat voor jou. Maak je je met name zorgen over oneffenheden, dan is de 10% geweldig voor je. Natuurlijk kun je de beide producten ook afwisselen en op zoek gaan naar de perfecte balans voor jou.

Waarom is dit product onderdeel van de Clinical-collectie in plaats van de collectie met Boosters?

De Clinical-collectie bevat met name oplossingen voor hardnekkige huidproblemen; dit nieuwe krachtige treatment past daarom perfect in dit rijtje. Het daadkrachtige en resultaatgerichte Clinical Niacinamide 20% Treatment is speciaal geformuleerd om complexe huidproblemen aan te pakken. Alle Clinical-producten zijn geformuleerd om te combineren binnen andere routines, zo krijgt iedereen de perfecte dosering voor zijn of haar specifieke huidprobleem.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Clinical 20% Niacinamide Treatment Full Size

Clinical Niacinamide 20% Treatment

Full size
€ 59,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.