Gecombineerde huid

Vind de beste verzorgings­routine voor een gecombineerde huid

Je huid heeft vette delen.

Vaak is de huid op je voorhoofd, neus en kin (T-zone) vetter dan de rest van je gezicht.

De overige delen van de huid kunnen normaal of zelfs droog zijn. Op de vettere delen zijn de poriën goed zichtbaar en/of vertoont je huid verstoppingen en mee-eters. De gecombineerde huid heeft verschillende producten nodig. Door gebruik van de juiste producten ziet je huid er egaler uit, worden grove poriën minder zichtbaar en is je huid meer in balans. Volg deze stappen om je gecombineerde huid de beste verzorging te geven:

-15%
31 reviews
15% korting
€ 25,00 € 21,25

Stap 1. Reinigen

Wat is mijn huidtype?

Alleen water is niet voldoende om je gezicht te reinigen. Met een reiniger van Paula's Choice wordt de huid gezonder en gladder. Daarnaast werken je andere producten beter op een schoon gezicht, zowel overdag als ’s nachts.

Bekijk je reiniger voor gecombineerde huid

-15%
83 reviews
15% korting
€ 33,00 € 28,05

Stap 2. Exfoliëren

Wat is mijn huidtype?

Onze leave-on exfolianten verwijderen dode huidcellen onthullen een nieuwe, gezonde huidlaag. Een AHA exfoliant is vooral geschikt voor een droge(re) huid die beschadigd is door zonneschade en huidveroudering. Een BHA exfoliant is geschikt voor de vette(re) huid die gevoelig is voor puistjes en mee-eters.

Bekijk je exfoliant voor gecombineerde huid

-15%
38 reviews
15% korting
€ 34,00 € 28,90

Stap 3. Hydrateren

Wat is mijn huidtype?

Na het reinigen en exfoliëren is het belangrijk om je huid goed te hydrateren. Gebruik overdag een dagcrème met zonnefilter (SPF) en ’s avonds een nachtcrème.

Bekijk je dagcrème voor gecombineerde huid

Vul je basisroutine aan met andere geschikte producten

Aanvullende producten vormen een goede toevoeging aan je basisroutine

Hierbij kun je denken aan een toner die de laatste restjes make-up verwijdert en vochtverlies tegengaat, een masker om je huid extra te voeden en een antioxidant-serum die huidschade herstelt.

Geef je huid iets extra's

Wat is mijn huidtype?

Een serum bevat een hoge concentratie antioxidanten en celcommunicerende ingrediënten. Hierdoor biedt een serum een effectieve aanvulling op je routine.

Bekijk je serum voor een gecombineerde huid

15% korting
€ 37,00 € 31,45