Normale huid

De beste verzorgings­routine voor een normale huid

Ook een normale huid heeft verzorging nodig

De normale huid voelt goed aan en heeft geen vette of droge delen.

De poriën zijn klein en je huid vertoont geen verstoppingen of mee-eters. De verzorging van de normale huid is erop gericht om de huid in goede conditie te houden en vochtverlies tegen te gaan. Hierbij kun je het best lichte producten gebruiken. Volg deze stappen om je huid de beste verzorging te geven:

Stap 1. Reinigen

Alleen water is niet voldoende om je gezicht te reinigen. Met een gezichtsreiniger van Paula's Choice wordt de huid gezonder en gladder. Daarnaast werken je andere producten beter op een schoon gezicht, zowel overdag als ’s nachts.

Bekijk je reiniger voor normale huid

Stap 2. Exfoliëren

Onze leave-on exfolianten verwijderen dode huidcellen en onthullen een nieuwe, gezonde huidlaag. Een AHA-exfoliant is vooral geschikt voor een normale huid met zonneschade en tekenen van huid­veroudering. Een BHA-exfoliant is geschikt voor de normale huid die gevoelig is voor puistjes en mee-eters.

Bekijk je exfoliant voor normale huid

Stap 3. Hydrateren

Na het reinigen en exfoliëren is het belangrijk om ook een normale huid goed te hydrateren en te voorzien van essentiële ingrediënten. Gebruik overdag een dagcrème met zonnefilter (SPF) en ’s avonds een nachtcrème.

Bekijk je dagcrème voor normale huid

Vul de basisroutine voor een normale huid aan met andere producten

Aanvullende producten vormen een goede toevoeging aan je basisroutine

Hierbij kun je denken aan een toner die de laatste restjes make-up verwijdert en vochtverlies tegengaat, een masker om je huid extra te voeden en een antioxidant-serum die huidschade herstelt.

Een serum is een waardevolle toevoeging voor een normale huid

Een serum bevat een hoge concentratie antioxidanten en celcommunicerende ingrediënten. Hierdoor biedt een serum een effectieve aanvulling op de huidverzorgingsroutine voor een normale huid.

Bekijk je serum voor een normale huid