Vette huid

Vind de beste verzorgings­routine voor een vette huid

Je huid heeft vette delen of is geheel vet.

Op de vettere delen zijn de poriën goed zichtbaar en/of vertoont je huid verstoppingen en mee-eters.

Door gebruik van de juiste producten ziet je huid er egaler uit, worden grove poriën minder zichtbaar en is je huid meer in balans. Hierbij kun je het best producten op basis van een vloeistof of gel gebruiken. Het is belangrijk dat in je verzorgingsproducten geen irriterende of uitdrogende ingrediënten aanwezig zijn. Hier wordt je huid hier uiteindelijk juist vetter van. Volg deze stappen om je huid de beste verzorging te geven:

-15%
7 reviews
15% korting
€ 18,00 € 15,30

Stap 1. Reinigen

Wat is mijn huidtype?

Alleen water is niet voldoende om je gezicht te reinigen. Met een milde reiniger van Paula's Choice wordt de huid gezonder en gladder. Daarnaast werken je andere producten beter op een schoon gezicht, zowel overdag als ’s nachts.

Bekijk je reiniger voor vette huid

-15%
83 reviews
15% korting
€ 33,00 € 28,05

Stap 2. Exfoliëren

Wat is mijn huidtype?

Voor een vette huid is exfoliëren een belangrijke stap in je huidverzorgingsroutine. Een BHA-exfoliant verwijdert de opgebouwde laag dode huidcellen, reinigt verstopte poriën en maakt de huid gladder. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend, waardoor de talgproductie wordt gereguleerd en op deze manier puistjes worden voorkomen.

Bekijk je exfoliant voor vette huid

-15%
10 reviews
15% korting
€ 38,00 € 32,30

Stap 3. Hydrateren

Wat is mijn huidtype?

Het is belangrijk om ook een vette huid overdag te beschermen tegen de zon. Zorg ervoor dat het product dat je gebruikt niet te zwaar is. Dit geldt ook voor een nachtcrème. Kies daarbij voor een gel of serum zonder ingrediënten die de poriën kunnen verstoppen.

Bekijk je dagcrème voor vette huid

Vul je basisroutine aan met andere geschikte producten

Aanvullende producten vormen een goede toevoeging aan je basisroutine

Hierbij kun je denken aan een toner die de laatste restjes make-up verwijdert en vochtverlies tegengaat, een masker om je huid extra te voeden en een antioxidant-serum die huidschade herstelt.

Geef je huid iets extra's

Wat is mijn huidtype?

Een serum bevat een hoge concentratie antioxidanten en celcommunicerende ingrediënten. Hierdoor biedt een serum een effectieve aanvulling op je routine.

Bekijk je serum voor een vette huid