Droge huid

Vind de beste verzorgings­routine voor een droge huid

Je huid heeft geen vette delen en kan (soms) strak aanvoelen.

De poriën zijn niet of nauwelijks zichtbaar,

en je huid vertoont geen verstoppingen of mee-eters. Er kunnen schilfertjes zichtbaar zijn en je huid kan er dof uitzien. De verzorging van de droge huid is vooral gericht op het herstellen van de natuurlijke huidbarrière door het aanvullen van huidherstellende stoffen die vochtverlies tegengaan. Het is belangrijk om hierbij irriterende ingrediënten te vermijden. Volg deze stappen om je huid de beste verzorging te geven:

NIEUWE
LOOK
59 reviews
€ 23,00

Stap 1. Reinigen

Wat is mijn huidtype?

Alleen water is niet voldoende om je gezicht te reinigen. Met een reiniger van Paula's Choice wordt de huid gezonder en gladder. Daarnaast werken je andere producten beter op een schoon gezicht, zowel overdag als ’s nachts.

Bekijk je reiniger voor droge huid

-15%
49 reviews
15% korting
€ 33,00 € 28,05

Stap 2. Exfoliëren

Wat is mijn huidtype?

Onze leave-on exfolianten verwijderen dode huidcellen onthullen een nieuwe, gezonde huidlaag. Wanneer je een droge huid hebt, kun je het best kiezen voor een AHA exfoliant. Deze herstelt zonneschade en gaat huidveroudering tegen.

Bekijk je exfoliant voor droge huid

Stap 3. Hydrateren

Wat is mijn huidtype?

Na het reinigen en exfoliëren is het belangrijk om je huid goed te hydrateren. Wanneer je een droge huid hebt, is het extra belangrijk om te kiezen voor een goed geformuleerde moisturizer. Gebruik overdag altijd een dagcrème met zonnefilter (SPF) en ’s avonds een voedende nachtcrème.

Bekijk je dagcrème voor droge huid

Vul je basisroutine aan met andere geschikte producten

Aanvullende producten vormen een goede toevoeging aan je basisroutine

Hierbij kun je denken aan een toner die de laatste restjes make-up verwijdert en vochtverlies tegengaat, een masker om je huid extra te voeden en een antioxidant-serum die huidschade herstelt.

Geef je huid iets extra's

Wat is mijn huidtype?

Een serum bevat een hoge concentratie antioxidanten en celcommunicerende ingrediënten. Hierdoor biedt een serum een effectieve aanvulling op je routine.

Bekijk je serum voor een droge huid