5% Niacinamide Body Serum Full Size
5% Niacinamide Body Serum Full Size
5% Niacinamide Body Serum Full Size
5% Niacinamide Body Serum Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/niacinamide-body-serum/5810-01.html

5% Niacinamide Body Serum

€ 38,00
  • Een actief lichaams-serum dat een vlekkerige teint & een ruwe textuur aanpakt en je huid glad en zacht maakt.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Doffe huid
  • Ingrediënten: D-Panthenol, Niacinamide (vitamine B3), Cactusvijg-extract Bekijk alles
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Egaliseert je huidteint & pakt huidverkleuringen aan

  • Herstelt je huidbarrière voor een jonger uitziende huid

  • Hydrateert de huid

Van top tot teen een egale glow.

Vergeet je standaard bodylotion - dit lichaams-serum met actieve ingrediënten maakt het verschil bij ingewikkelde lichaamsverzorgings-problemen. Gebruik ons lichtgewicht lichaams-serum om schade na het scheren aan te pakken en hydrateer je huid effectief. Niacinamide (vitamine B3) egaliseert je huidteint, d-Panthenol (vitamine B5) vervaagt hardnekkige vlekjes en cactusvijg-extract hernieuwt de vochtbarrière van je huid. Gebundeld versterken deze ingrediënten je huid en stabiliseren ze het microbioom, zodat je huid er o-ve-ral stralend uitziet.

niacinamide body serum 5810 niacinamide body serum 5810
WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

D-Panthenol

D-Panthenol (Vitamine B5)
Beter bekend als de vitamine: pro-vitamine B5. D-Panthenol zorgt ervoor dat je huid vocht beter kan aantrekken en vast kan houden. Het helpt ook om roodheid en een gevoelige huid zichtbaar te verminderen.

Niacinamide (vitamine B3)

Niacinamide (vitamine B3)
Sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.

Cactusvijg-extract

Cactusvijg-extract
Onderzoek laat zien dat cactusvijg en bloemen van een cactusvijg-plant een bron van antioxidanten zijn en ze hebben beide verzachtende effecten op je huid. Het vruchtvlees, de zaadjes, de steel en de schil van de cactusvijg bevatten mineralen die je huid voeden, zoals calcium, kalium en magnesium en er kunnen ook sporen van mangaan, zink en koper in zitten.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (water), Panthenol (humectant), Niacinamide (skin restoring), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient), Coco-Caprylate/Caprate (emollient), Glycerin (humectant), Pentylene Glycol (skin restoring), Myristyl Myristate (skin restoring), Hydrogenated Farnesene (solvent), Squalane (skin restoring), Glyceryl Stearate Citrate (skin restoring), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient/antioxidant), Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil (emollient), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter (occlusive), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (occlusive), Polyglyceryl-3 Stearate (skin restoring), Propanediol (solvent), Saccharide Isomerate (skin restoring), Sodium Polyacrylate (preservative), Glyceryl Stearate (skin replenishing), Caprylyl Glycol (emollient), Xanthan Gum (skin restoring), Tocopherol (skin restoring), Ethylhexylglycerin (skin restoring), Hexylene Glycol (surfactant), Sclerotium Gum (skin replenishing), Lecithin (skin restoring), Pullulan (binder), Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract (skin protectant), Pantolactone (humectant), Sodium Phytate (chelating agent), Silica (stabilizer), 1,2-Hexanediol (solvent), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Citrate (buffering agent), Bacillus Ferment (humectant), Phenoxyethanol (preservative), Hydrogenated Lecithin (skin replenishing).

Toepassing

Breng eens per dag een dunne laag aan op plekjes met een ruwe textuur of een oneffen teint, binnen het gebied van je nek tot aan je tenen. Eindig met een (nacht)crème of bodylotion, waar nodig. Voor overdag geldt: eindig altijd met een SPF van minimaal 30.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
5% Niacinamide Body Serum

Reviews

FAQ

Most asked

Kan ik het 5% Niacinamide Body Serum ook op mijn gezicht gebruiken?  

Ja, net zoals bij al onze lichaamsproducten, kun je dit serum ook op je gezicht gebruiken. We moedigen je aan om te experimenteren met dit lichaamsproduct, om erachter te komen waar op je lichaam je dit product het liefst aanbrengt.

Ik heb geen grove poriën op mijn lichaam, dus waarom zou ik het 5% Niacinamide Body Serum moeten gebruiken?

Je hoeft geen grove poriën te hebben om de vruchten te plukken van dit product. Niacinamide helpt bij dit huidprobleem, maar hét voordeel van dit serum is om je huidteint te egaliseren en om je huidbarrière te versterken en om je huid er gezonder te laten uitzien. Vergeet niet: je huid heeft van top tot teen poriën en ze kunnen overal op je lichaam grover worden, zeker op de plekjes waar meer talgklieren aanwezig zijn (zoals je borst en je bovenrug bijvoorbeeld). Poriën zijn maar één huidprobleem waar het veelzijdige ingrediënt niacinamide effect op heeft.

Kan ik het 5% Niacinamide Body Serum gebruiken ónder mijn SPF?

Ja, in feite speelt niacinamide een grote rol bij de bescherming tegen de zon. En: d-Panthenol en het vochtinbrengende ingrediënt saccharide isomerate hebben een huidverzachtende werking.

Wat is het voordeel van d-Panthenol in deze formule?

D-Panthenol helpt je huid om de vochtbalans in evenwicht te houden. Het zorgt ook voor een stevige huid. De verzachtende werking helpt ook bij het verminderen van jeuk en bij een verstoring in de huidbarrière. Kortgezegd: d-Panthenol is een - nog onderbelichte - held voor een gezondere huid.

Hoe verhoudt het 5% Niacinamide Body Serum zich tot de rest van de Paula's Choice-lichaamsproducten? En, kun je het serum combineren met andere producten?

De belangrijkste voordelen van onze lichaamsproducten overlappen elkaar, maar het 5% Niacinamide Body Serum richt zich vooral op de ongelijkmatige teint en textuur van je huid. Het verbetert de hydratatie & en het herstel van je huid.

Dit is hoe onze lichaamsproducten verschillen: het 5% Niacinamide Body Serum pakt een oneffen huidteint, de huidtextuur aan en houdt het vochtgehalte op peil. De 2% BHA Body Spot Exfoliant & Skin Revealing Body Lotion 10% AHA pakt een ruwe textuur, schilfertjes, een doffe huid en verstopte poriën aan.  Het Skin Smoothing Retinol Body Treatment pakt meerdere tekenen van huidveroudering, zonneschade en verlies van stevigheid aan.

Als je worstelt met meerdere huidproblemen voor je lichaam, kun je deze lichaamsproducten in laagjes aanbrengen voor meer resultaat:

1. Start met je exfoliant, op een schone huid.
2. Volg met het 5% Niacinamide Body Serum en/of het Skin Smoothing Retinol Body Treatment aan op specifieke plekken.
3. Houd je huid zacht, glad en zorg voor voeding voor je huid met een bodylotion, -boter of -crème.
4. Eindig overdag altijd met een SPF 50 op plekken die worden blootgesteld aan je huid.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

5% Niacinamide Body Serum Full Size

5% Niacinamide Body Serum

Full size
€ 38,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.