Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream Full size
Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream Full size
https://www.paulaschoice.nl/nl/clinical-ceramide-enriched-firming-eye-cream-full-size/2160.html

Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème

€ 49,00
  • Rijke oogcrème met 0.01% retinol, vermindert fijne lijntjes zichtbaar en laat de huid rondom de ogen weer stralen.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Doffe huid
  • Ingrediënten: Ceramiden, Retinol (Vitamine A), Vitamine C Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Laat de huid zich jonger gedragen

  • Verbetert huidteint & -structuur

  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels

Doe iets aan de fijne lijntjes en rimpels rondom je ogen

Deze rijke oogcrème bevat het CollagenSupport Complex, waarin we huidherstellende ceramiden hebben gecombineerd met retinol en vitamine C. Deze combinatie van ingrediënten hydrateert en versterkt de tere huid rondom de ogen en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen. Het maakt de huid steviger en stralender en geeft een frisse blik.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Ceramiden

Ceramiden
Komen van nature voor in de buitenste huidlagen en spelen een belangrijke rol vanwege de vochtbindende en huidherstellende eigenschappen.

Retinol (Vitamine A)

Retinol (Vitamine A)
Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

Vitamine C

Vitamine C
Een van de meest onderzochte vitaminen voor de huid, waarvan is aangetoond dat het meerdere tekenen van veroudering aanpakt, een ongelijkmatige teint egaliseert en de huid herstelt en kalmeert.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua, Neopentyl Glycol Diheptanoate (emollient), Cetyl Alcohol (texture enhancer), Butylene Glycol (hydration), Glycerin (skin-replenishing), Glyceryl Stearate (texture enhancers), PEG-100 Stearate (texture enhancers), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (texture enhancer), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Potassium Cetyl Phosphate (emulsifier), Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C/antioxidant), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (emollient), Polyglyceryl-10 Dioleate (emollient emulsifier), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Ceramide NS (skin-replenishing ingredient), Ceramide EOP (skin-replenishing ingredient), Ceramide AP (skin-replenishing ingredient), Ceramide EOS (skin-replenishing ingredient), Ceramide NP (skin-replenishing ingredient), Palmitoyl Tripeptide-5 (skin-restoring ingredient), Acetyl Tetrapeptide-5 (skin-restoring ingredient), etanorulayH muidoS (hydration), Caprooyl Phytosphingosine (skin-replenishing ingredient), Caprooyl Sphingosine (skin-replenishing ingredient), Cholesterol (skin-replenishing ingredient), Squalane (olive-derived emollient), Retinol (skin-restoring), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing), Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract (antioxidant), Dunaliella Salina (Algae) Extract (hydration/skin-soothing), Pongamia Glabra Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Allantoin (skin-soothing agent), Bisabolol (skin-soothing agent), Carnosine (skin-restoring), Panthenol (hydration), Sodium PCA (skin-replenishing), Pullulan (film-forming agent), Glyceryl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Behenic Acid (fatty acid slip agent), Dimethicone (hydration/texture enhancer), Sodium Citrate (chelating agent), Sodium Polyacrylate (film-forming agent), Caprylyl Glycol (emollient), Ethylhexyl Stearate (texture enhancer), Ceteareth-25 (texture enhancer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Trideceth-6 (emulsifier), Propyl Gallate (antioxidant), Polysorbate 20 (emulsifier), Disodium EDTA (chelating agent), Mica (coloring agent/pigment), Phenoxyethanol (preservative), Chlorphenesin (preservative), Sodium Benzoate (preservative).

Toepassing

Stap 4 Treatments Ceramide-Enriched Oogcrème

Toepassing treatment

Neem slechts een klein beetje oogcrème uit de tube en maak dit soepel tussen twee vingers. Hierdoor zal de rijke textuur van de crème eenvoudiger aan te brengen zijn. Vervolgens masseer je de crème zachtjes, met cirkelende bewegingen in rondom te ogen. Vermijd daarbij direct contact met de ogen.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème

Reviews

FAQ

Most asked

Hoe verschillen Clinical-producten van Resist-producten of andere Paula’s Choice-productcategorieën?

Clinical-producten zijn bedoeld om meer gerichte formuleringen aan te bieden voor specifieke huidproblemen zoals tekenen van huidveroudering, een vochtarme huid of zonneschade. Uiteindelijk is het een kwestie van wat het beste bij de behoeften van je huid past. Je kunt prima een routine samenstellen die Resist-, Clinical- en andere Paula’s Choice-producten combineert om zo te passen bij jouw huidtype en eventuele huidproblemen.

Wat zijn ceramiden?

Je huid bestaat voor meer dan 50% uit ceramiden. Ceramiden zijn natuurlijke en essentiële stoffen in je huid die het vochtgehalte op peil houden, waardoor je huid zacht en egaal blijft. Ze zijn belangrijk voor het bindweefsel in je huid (denk aan bakstenen en cement) en beschermen zo je huid tegen uitdroging, overgevoeligheid en schade van buitenaf die afbreuk doen aan de natuurlijke beschermlaag.
Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid ceramiden in onze huid af. Hierdoor beschadigt de huidbarrière en kan het leiden tot irritatie, droge huid en roodheid. Huidverzorgingsproducten die ceramiden bevatten kunnen (samen met andere goede ingrediënten) helpen om deze symptomen te verminderen.

Wat is het verschil tussen deze oogcrème en andere oogcrèmes van Paula's Choice?

In vergelijking met de Resist Eye Cream en Eye Gel, bevat de Clinical Eye Cream meer doelgerichte ingrediënten voor geavanceerde tekenen van veroudering rond de ogen (zoals vitamine C en ceramiden). De oogcrème heeft een lichte gel-crème textuur, terwijl de Resist Eye Cream meer voelt als een balm.

Wat is het verschil tussen de Clinical Ceramide-Enriched Moisturizer en de Clinical Ceramide-Enriched Eye Cream?

De oogcrème bevat iets minder retinol en vitamine C waardoor het perfect is voor gebruik rond de ogen. Daarnaast bevat het twee peptiden om rimpels aan te pakken en het fijne gebied rond de ogen te verstevigen: Palmitoyl Tripeptide-5 en Acetyl Tetrapeptide-5. De eerste verbetert de stevigheid van de huid door nieuwe collageenproductie te stimuleren en de negatieve effecten van collageenafbrekende enzymen te blokkeren. De tweede helpt om wallen onder de ogen te verminderen, de elasticiteit van de huid en de algehele gladheid te verbeteren. Deze peptiden vind je niet in de Clinical Ceramide-Enriched Moisturizer.
Paula heeft altijd gezegd dat je je gezichtsproducten rond de ogen kunt gebruiken zolang ze goed geformuleerd en geurvrij zijn. Sommigen vinden echter dat hun normale crème niet verzachtend of rijk genoeg is voor de ogen. De huid rond de ogen (vaak droger, minder stevig en soms met donkere kringen), vraagt soms om iets extra's voor zichtbare verbetering - dat is waar onze oogproducten uitblinken.

Wat is het CollagenSupport Complex?

Voor het CollagenSupport Complex hebben we de eigenschappen van huidherstellende ceramiden gecombineerd met retinol en verschillende vormen van vitamine C om je huid te verstevigen en te beschermen tegen stressfactoren van buitenaf. Deze ingrediënten samen voorzien je huid van de essentiële bouwstenen die je huid nodig heeft om zich te vernieuwen en je natuurlijke huidbarrière te herstellen.

Hoeveel retinol en vitamine C bevat de Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème?

Het percentage vitamine C in de Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème is 0,5%. Het percentage retinol is 0,01%. Dit is aanzienlijk lager dan het percentage dan in de Clinical Ceramide-Enriched Nachtcrème om ervoor te zorgen dat beide producten tegelijkertijd kunnen worden aangebracht.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream Full size

Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème

Full size
€ 49,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.