C5 Super Boost Eye Cream Full Size
C5 Super Boost Eye Cream Full Size
C5 Super Boost Eye Cream Full Size
C5 Super Boost Eye Cream Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/c5-super-boost-eye-cream-full-size/1010-01.html

C5 Super Boost Oogcrème

€ 45,00
  • Pak huidverkleuringen, een doffe huid en verlies van stevigheid aan met geconcentreerd vitamine C.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Pigmentvlekken, Doffe huid
  • Ingrediënten: Vitamine C, Peptiden, Zerumbone Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Verheldert de huid

  • Vermindert fijne lijntjes zichtbaar

  • Pakt de oorzaak van donkere kringen & gezwollen oogleden aan.

Pak donkere kringen, gezwollen oogleden en fijne lijntjes aan met deze oogcrème tjokvol actieve ingrediënten.

Deze lichte, maar voedende oogcrème bevat een krachtige mix van ingrediënten om meerdere huidproblemen rondom je ogen aan te pakken. Een stabiele vorm van 5% vitamine C verheldert een doffe huid en beschermt je huid tegen vrije radicalen. Tegelijkertijd vermindert zerumbone - een geconcentreerde vorm van gember-extract - verkleuringen en wallen onder je ogen. Een mix van peptiden en hyaluronzuur verzachten en hydrateren je huid, terwijl ze je huid zichtbaar verstevigen voor een jonger uitziende blik.

BEWEZEN EFFECTIEF IN HET VERMINDEREN VAN DONKERE KRINGEN, BINNEN 4 WEKEN

+ 92% geeft aan een gladdere & minder gezwollen huid te hebben rond de ogen*
+ 92% ervaart een minder doffe huid rondom je ogen*

*Gebaseerd op een onafhankelijke zelfevaluatie, als onderdeel van een klinische studie met 25 deelnemers over een periode van 4 weken

Eye Cream
Eye Cream
WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Vitamine C

Vitamine C
Een van de meest onderzochte vitaminen voor de huid, waarvan is aangetoond dat het meerdere tekenen van veroudering aanpakt, een ongelijkmatige teint egaliseert en de huid herstelt en kalmeert.

Peptiden

Peptiden
Delen van aminozuren (eiwit is hieruit opgebouwd). Sommige hebben kalmerende eigenschappen, terwijl anderen fijne lijntjes verzachten en verlies van stevigheid tegengaan.

Zerumbone

Zerumbone

Een geconcentreerde vorm van gember-extract, die verkleuringen rondom je ogen en gezwollen oogleden vermindert.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Dicrapylyl Carbonate (Emollient), Glycerin (Humectant), Triheptanoin (Emollient), 3-O-Ethyl Ascorbic Acid (Antioxidant), Ascorbyl Glycoside (Antioxidant), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (Texture enhancer), Arachidyl Alcohol (Emollient), C13-16 Isoalkane (Solvent), Cetearyl Alcohol (Emollient), Butylene Glycol (Humectant), Ascorbyl Palmitate (Antioxidant), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Bacillus Ferment (Humectant), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (Humectant), Cetearyl Olivate (Emulsifier), Sorbitan Olivate (Emulsifier), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract (Antioxidant), 1,2-Hexanediol (Preservative), Sh-Polypeptide-121 (Peptides), Behenyl Alcohol (pH adjuster), Propanediol (Solvent), Hydrogenated Lecithin (Emulsifier), Sodium Citrate (pH adjuster), Tocopherol (Antioxidant), Cetyl Alcohol (Emollient), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Emolient), Aracidyl Glucoside (Cleansing agent), Caprylyl Glycol (Preservative), Sodium Metabisulfite (Preservative), Ethylhexylglycerin (Preservative), Hexylene Glycol (Solvent), Sodium Phytate (Chelating Agent), Sorbitan Isostearate (Emulsifier), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (Humectant), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Plant extract, antioxidant), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Sulfite (Antioxidant), Zerumbone (Antioxidant), Acetyl Hexapeptide-76 Amide (Peptides), Phenoxyethanol (Preservative), Sodium Hydroxide (pH adjuster).

Toepassing

Stap 4 Treatments C5 Super Boost Oogcrème

Toepassing treatment

Gebruik één of twee keer per dag, breng aan rondom je ogen. Vermijd hierbij je wimperlijn door je product deppend aan te brengen. Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
C5 Super Boost Oogcrème

Reviews

FAQ

Most asked

Welke typen van vitamine C bevatten C5 Super Boost Oogcrème?

De C5 Super Boost Oogcrème bevat drie soorten vitamine C in verschillende concentraties: 2% ascorbyl glucoside, 2% 3-O-ethyl-L-ascorbinezuur en ascorbyl palmitaat met 1%. De 3-0-vorm is zowel in water- en olie oplosbaar, terwijl ascorbinezuur en ascorbyl palmitate in water oplosbaar zijn. Zo wordt je huid gevoed met vitamine C op verschillende manieren, om een doffe huid te verhelderen, te verstevigen en door vrije radicalen te helpen afweren.

Wat is het verschil tussen de C5 Super Boost Oogcrème en ander Paula's Choice-oogproducten?

De C5 Super Boost Oogcrème is de enige formule in ons assortiment met een mix van verstevigend vitamine C, actieve peptiden en plantaardige ingrediënten om donkere kringen, wallen en een doffe huid - en de onderliggende factoren die dit veroorzaken - direct aan te pakken. Qua textuur is C5 een lichte crème die niet zo vol is als onze Resist-formules of Omega-oogcrèmes. Het werkt verzachtender dan onze Clinical-oogcrème, waarvan de mix van vitamine C, retinol en ceramiden het effectiefst is bij diepe rimpels en meer geavanceerd verlies van stevigheid. Vergeet niet: het is een perfecte mix van andere Paula's Choice-oogcrèmes. Je kunt een oogcrème in de ochtend gebruiken en eventueel in de avond, om je specifieke huidproblemen aan te pakken. We adviseren je om te experimenteren met de producten (of een combinatie hiervan) om erachter te komen wat het best werkt.

Kan ik mijn C5 Super Boost Oogcrème gedurende de dag gebruiken?

Ja, je kunt de C5 Super Boost Oogcrème gedurende de dag aanbrengen. Sterker nog, de vitamine C in dit product helpt om je huid beter te beschermen tegen stressoren en vrije radicalen. Voor overdag geldt: eindig altijd met een SPF van minimaal 30. Een minerale SPF zoals onze Defense dagcrème met SPF 30 is een goede optie.

Kan ik mijn C5 Super Boost Oogcrème en C5 Super Boost Nachtcrème in laagjes aanbrengen?

Ja, je kan beide C5 producten in laagjes aanbrengen. In feite, geniet je van verbeterde resultaten zonder huidirritatie omdat de verschillende soorten vitamine C in de Super Boost Nacht- en Oogcrème niet dezelfde lage pH-eisen hebben als zuiver ascorbinezuur. Je wordt ook beter beschermd tegen vrije radicalen van buitenaf en schadelijke stoffen. Plus: het verbetert huidverkleuringen, rimpels en verlies van stevigheid.

Kan ik mijn C5 Super Boost Oogcrème met andere vitamine C-serums, boosters en huidverzorgings-producten gebruiken?

Ja, je kunt de C5 Super Boost Oogcrème met andere vitamine C-producten gebruiken. Breng laagjes aan van boosters, serums & treatments, van dunste tot dikste textuur en breng vervolgens je C5 Super Boost Oogcrème aan. Je kunt ook een cocktail maken van je vitamine C-producten, door de juiste hoeveelheid van elk product te mixen, te combineren en ze aan te brengen in één simpele stap. Zoals geldt voor alle huidverzorging is er geen one-size-fits-all benadering, dus moedigen we je aan om te ontdekken wat het beste werkt voor jou. Door de vitamine C-producten te combineren, word je beter beschermd tegen vrije radicalen en schadelijke stoffen van buitenaf. Plus: het is de ideale manier om vlekjes na rimpels en verlies van stevigheid aan te pakken. Probeer ze te gebruiken in de ochtend, gebruik vervolgens altijd je SPF.

Werkt dit goed onder make-up?

Ja, deze C5 Super Boost Oogcrème werkt goed onder make-up. De formule is hydraterend genoeg om een droge huid onder de ogen aan te pakken, zodat je je make-up gemakkelijk kunt aanbrengen. En: de oogcrème is zo licht, wat maakt dat je make-up goed blijft zitten en niet uitloopt.

Kun je het met een gevoelige huid gebruiken?

Ja, de C5 Super Boost Oogcrème kun je gebruiken met een gevoelige huid. Het is vrij van irriterende stoffen, essentiële oliën en andere ingrediënten die een gevoelige huid kunnen irriteren. Plus: de verschillende soorten vitamine C zijn erg stabiel en worden goed getolereerd door alle huidtypen.

Heeft dit product een duidelijke geur?

C5 Super Boost Oogcrème is 100% vrij van parfum en heeft geen opvallende geur.

Kan vitamine C onder de ogen worden aangebracht?

Ja, vitamine C kan - en zou moeten - worden gebruikt onder je ogen. Deze krachtige antioxidant helpt bij veelvoorkomende huidproblemen rondom je ogen, inclusief: het ophelderen van een doffe huid, het hydrateren en het zichtbaar vervagen van fijne lijntjes en rimpels.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

C5 Super Boost Eye Cream Full Size

C5 Super Boost Oogcrème

Full size
€ 45,00
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.