Wél wetenschappelijk onderbouwd, niét trendgevoelig. Sinds 1995.

Al 27 jaar delen we de waarheid. We rekenen af met poespas en halen de onderste steen boven, zodat jij de beste keuzes kan maken in huidverzorging. Ontdek ons verhaal en shop onze verjaardagssets.

20% korting op verjaardagssets

Limited-edition set voor een gladde én stralende huid. Inclusief herbruikbare wattenschijfjes of beautytasje voor onderweg (t.w.v. € 12).

Stevig & Smooth Set

€165,00   €132,00

Zuiver & Glad Set

€87,00   €69,60

Reinig & Voed Set

€99,00   €79,20

Bescherm & Voed Set

€53,00   €42,40

Ons verjaardagscadeau voor jou

Gratis limited-edition Shop voor € 90 en krijg een full-size serum (t.w.v. 72,50).

Shop

Bestsellers

Onbevreesd in huidverzorging sinds dag één

Speciaal voor moedige beauty-fans die zeggen waar het op staat, de waarheidszoekers die dieper durven te graven en voor degenen met onuitputtelijke nieuwsgierigheid die altijd vragen blijven stellen over huidverzorging. Lees meer over ons merk.

Dé voorvechter voor wetenschap & waarheid in huidverzorging

Paula kwam niet gewoon terecht in de beauty-industrie. Ze veranderde 'm. Toen ze werd ontslagen van haar baan op de cosmetica-afdeling van een warenhuis, omdat ze eerlijk was tegen klanten over welke producten effectief waren en welke niet. Ze besloot om haar eigen collectie met op wetenschap gebaseerde producten te ontwikkelen, met onvermoeibare betrokkenheid om de waarheid over huidverzorging boven tafel te krijgen. Paula's verhaal

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.