Verstevig je huid met de Peptide Booster

Peptiden zijn ‘celcommunicerende’ ingrediënten die een positief effect hebben op het verminderen van verschillende vormen van huidveroudering. De peptiden hechten zich aan een huidcel en ‘vertellen’ de cel om zich als een gezonde, jongere huidcel te gaan gedragen. De juiste mix van peptiden vermindert huidverkleuringen, maakt rimpels minder diep en maakt de huid steviger, soepeler en sterker. De Peptide Booster van Paula’s Choice is geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd. Je kan hem direct op je huid aanbrengen na je exfoliant of je mengt hem met een serum, oogcrème, of moisturizer zonder SPF. Breng als laatste een product met minimaal SPF 30 aan om je huid te beschermen tegen schadelijke uv-stralen.

WAT ZIJN PEPTIDEN?

Peptiden zijn huideigen ingrediënten die zorgen voor een egalere huidskleur, meer hydratatie, een soepelere huid en een gladder huidoppervlak. Ze zijn opgebouwd uit stukjes aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en die eiwitten (voornamelijk keratine) zijn op hun beurt weer de bouwstenen van je huid. Peptiden zijn een natuurlijk onderdeel van je huid maar in hun natuurlijke vorm zijn ze erg instabiel. Daarom zitten er in de Peptide Booster van Paula’s Choice speciaal geformuleerde peptiden die zijn ontworpen in een laboratorium. Hierdoor zijn ze zeer stabiel en helpen ze tekenen van huidveroudering te verminderen.

HOE WERKT DE PEPTIDE BOOSTER

Peptiden zijn een fascinerende groep ingrediënten. Wetenschap toont aan dat peptiden een positief effect hebben bij het verminderen van verschillende vormen van huidveroudering en helpen bij het aanpakken van problemen als rimpels, huidverslapping, verkleuringen, een vochtarme huid enz. De meest effectieve peptiden worden gemaakt door middel van biotechnologie. Hierdoor blijven ze stabiel en kunnen ze doordringen tot de bovenste lagen van je huid, waar ze de cellen leren hoe ze zich jonger en gezonder kunnen gedragen.

IS DE PEPTIDE BOOSTER GESCHIKT VOOR MIJ?

Peptiden zijn de basis voor een mooiere huid. Onze Peptide Booster is geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd. Als je worstelt met dofheid, een ongelijkmatige teint en verlies van stevigheid zal je het meeste verschil zien maar de booster is ook geschikt voor een normale huid. Het is net als bij gezond eten: het is nooit te laat om mee te beginnen. De booster heeft een zijdeachtige textuur, maakt je huid niet vettig en gaat goed samen met andere producten in je huidverzorgingsroutine.

WAAROM WE DE PEPTIDE BOOSTER HEBBEN ONTWIKKELD

Al jaren volgen we de onderzoeken op het gebied van peptiden. De wetenschap was eerst vrij sceptisch maar de laatste onderzoeken laten zien dat goed geformuleerde peptiden mooie resultaten geven op het gebied van huidverzorging. De potentiele voordelen van peptiden zijn enorm en daarom zijn we onze Peptide Booster gaan ontwikkelen. De booster bevat een veelzijdige mix van bewezen peptiden, aminozuren, huidherstellende ingrediënten en antioxidanten. Hoe indrukwekkend peptiden ook zijn, je huid heeft altijd meer nodig dan één ingrediënt of een groep ingrediënten kan bieden. Daarom bevat deze booster ook meerdere ingrediënten zoals past binnen onze cocktail-benadering.

WAT DOEN DE PEPTIDEN IN DE PEPTIDE BOOSTER?

Peptiden werken perfect samen met andere ingrediënten die huidveroudering tegengaan zoals bijvoorbeeld retinol, vitamine C en niacinamide. Er zitten verschillende peptiden in de Peptide Booster van Paula’s Choice en elke peptide is gekozen om zijn unieke eigenschappen:

  • Tripeptide-1: geeft de huid zichtbare stevigheid.
  • Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Hexapeptide-12: verbetert de vochtbalans, maakt rimpels minder diep en zorgt voor een snel gezond uitziende huid.
  • Myristoyl Hexapeptide-16, Myristoyl Pentapeptide-17: kalmeert tekenen van roodheid en helpt de huid om zichzelf te beschermen.
  • Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate: helpt het huidoppervlak met het afvoeren van oude huidcellen, versnelt de celvernieuwing voor een frisse, levendige huid en is een mooie aanvulling op het effect van AHA en BHA exfolianten.
  • Azelaoyl Bis-Dipeptide-10: helpt verkleuring door de zon vervagen, verheldert en verbetert huidverslappingen.

HOE GEBRUIK IK DE PEPTIDE BOOSTER?

Voordat je de Peptide Booster gebruikt begin je eerst met een reiniger, toner en een exfoliant. De booster kan dagelijks één of twee keer gebruikt worden. Breng een paar druppels direct aan op de huid of meng het met een serum, oogcrème of dagcrème zonder SPF. Gebruik in de ochtend als laatste stap een moisturizer met minimaal SPF 30. In de avond kan je, als je de Peptide Booster los aanbrengt, je routine eindigen met een nachtcrème die geschikt is voor jouw huidtype.

Je kan de Peptide Booster ook combineren met één van onze andere boosters voor het beste resultaat voor jouw huid!

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.