Hoe onze exfolianten elke huid laten stralen

Vergeet harde scrubs, onze community heeft het nog maar over één ding: exfolianten. Dé stap die je huid een glowy gloed en gezonde teint geeft én die meerdere huidproblemen aanpakt. Onze collectie van niet-irriterende AHA- en BHA-exfolianten verwijderen vuil, olie en dode huidcellen op milde wijze om een gladde en onthullen een schone huid. Ze kunnen ook helpen om puistjes te verminderen, je huidteint te egaliseren en tekenen van huidveroudering te vervagen. Dat alles, terwíjl ze je huid een natuurlijke gloed geven. Wat je huidprobleem ook is: er is een exfoliant voor iedereen. Benieuwd naar de ervaringen van onze community-members Carmen, Lea & Sophie? Ze vertellen over hun huidveranderingen en favoriete formules.

Lea

Instagram: @leamokambia
Huidtype: een vette huid
Huidprobleem: puistjes & mee-eters
Go-to exfoliant: Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

"De grootste verandering sinds ik deze exfoliant gebruik is denk ik vooral dat ik niet hoef na te denken over wat andere mensen vinden van mijn huid. Het ziet er niet perfect uit, maar ik weet dat het veel beter uit ziet. Ik heb minder puistjes, minder mee-eters en ik hoef niet langer altijd make-up te dragen. Ik ben zelfverzekerder over mijn eigen huid en ik hoef zelfs niet meer na te denken voordat ik naar buiten stap."

€ 34,00 € 28,90

Carmen

Instagram: @carmen_zomers
Huidtype: een droge huid
Huidprobleem: grove poriën
Go-to exfoliant: Skin Perfecting 8% AHA Lotion Exfoliant

"Ik gebruik deze exfoliant ongeveer 6 maanden en mijn huid voelt gladder aan en ziet er stralend uit. Een misvatting is dat een exfoliant je huid zou uitdrogen. Nadat ik deze exfoliant ben gaan gebruiken, ziet mijn huid er stralend uit, heb ik minder grove poriën , minder diepe lijntjes én minder oneffenheden. En: is mijn huid super goed gehydrateerd."

€ 34,00 € 28,90

Sophia

Instagram: @sophia_kahtane
Huidtype: een gecombineerde huid
Huidprobleem: pigmentvlekjes
Go-to exfoliant: Resist Anti-Aging 2% BHA Exfoliant

"Ik kan echt wel zeggen dat door alle antioxidanten en de hele samenstelling van dit product, mijn huid veel mooier is, veel beter is én helderder is. Mijn pigmentvlekjes zijn in balans en zelfs zónder make-up naar buiten gaan is een optie."

€ 34,00 € 30,60
Ontdek al onze exfolianten

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.