Is resist-anti-aging beter? En voor wie is het bestemd?

Vind je het lastig om te kiezen tussen de uitgebreide Paula’s Choice Resist-collectie of een van de andere collecties van Paula’s Choice? We leggen je hier uit voor wie welk product bedoeld is en hoe je onze producten kunt inpassen in je huidverzorgingsroutine. Ook kom je te weten waarom afzonderlijke producten huidveroudering tegengaan.

Paula’s Choice heeft twee Resist-lijnen ontwikkeld. Een voor de normale tot droge huid en een voor de normale tot vette huid. Zo zijn we van alle anti-aging-producten op de markt het meest compleet. Daarnaast zijn de andere Paula’s Choice-collecties ook geschikt om tekenen van het ouder worden tegen te gaan.

Het verschil is dat producten uit andere collecties ook andere huidproblemen aanpakken. Zo bevat de Skin Recovery-collectie meer verzachtende en kalmerende ingrediënten voor de droge tot zeer droge huid. De Skin Balancing-collectie bevat lichtere formules die de gecombineerde huid of vette huid weer in balans brengen.

Meestgestelde vragen

Sinds de introductie van onze Resist Anti-Aging-collectie krijgen we hierover veel vragen. We zetten de meest gestelde hieronder voor je op een rijtje:

Hoe anders is de Resist-lijn ten opzichte van de andere collecties van Paula’s Choice?

De producten van beide Resist-collecties hebben in de meeste gevallen een complexere samenstelling dan de producten van andere Paula’s Choice-collecties. Ze bevatten namelijk meer hoogstaande anti-aging-ingrediënten voor de bestrijding van rimpels, het verstevigen van de huid en het verbeteren van de teint. De Resist-collectie voor de normale tot vette huid vermindert grove poriën zichtbaar en bestrijdt puistjes en vlekjes di ontstaan ná puistjes, zonder dat de huid vetter of zwaarder aanvoelt.

Kan ik Resist-producten naast elkaar gebruiken of combineren met producten uit een van de andere collecties van Paula’s Choice?

Resist-producten kun je goed combineren met andere Paula’s Choice-producten. Waar je voor kiest, is meer afhankelijk van je persoonlijke voorkeur (gel of crème), dan van je huidtype of het probleem dat je wilt behandelen.

Hoe ziet mijn huidverzorgingsroutine eruit als ik alleen maar Resist-producten gebruik en een normale tot droge huid heb?

’s Ochtends:

’s Avonds:

Hoe ziet mijn huidverzorgingsroutine eruit als ik alleen maar Resist-producten gebruik en een gecombineerde of vette huid heb en/of een huid die gevoelig is voor puistjes?

’s Ochtends:

’s Avonds:

Wanneer kan ik het beste met Resist Anti-Aging producten beginnen?

Leeftijd is geen huidtype! Er bestaat geen ‘magische’ leeftijd waarop je moet beginnen met producten tegen huidveroudering, zoals er ook geen leeftijd is waarop je begint met gezond(er) eten. Zoals je zelf ieder jaar ouder wordt, wordt je huid dat ook. Eigenlijk kun je niet vroeg genoeg beginnen om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Hiermee wachten totdat je de eerste tekenen van huidveroudering daadwerkelijk ziet, is niet slim.

Newsletter

Wil je meer huidverzorgingsadvies, tips en exclusieve aanbiedingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en word Paula's Choice Member.
Jouw voordelen:
+ Welkomstcadeau
+ Exclusieve deals
+ Huidverzorgingsadvies
+ Verjaardagscadeau

E-mailadres:*:


*Alleen geldig voor nieuwe aanmeldingen. Geldig op bestellingen vanaf € 25.

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.