Verhalen om te vieren

Laat zien wie je bent! Niet alleen deze maand, maar elke maand. Er is niets mooiers dan volledig jezelf zijn - op jouw manier.

Wij geloven dat inclusiviteit ertoe doet. Bij Paula's Choice is onze LGBTQI+ community dan ook een veilige plek, waar we onze verschillen vieren en elkaar steunen. Daarom: laten we van respect en acceptatie eerder een regel dan een uitzondering maken, zodat iedereen schaamteloos zichzelf kan zijn. Dat is échte schoonheid als je 't ons vraagt.

Elke dag weer inspireert onze diverse community ons met persoonlijke verhalen over de zoektocht naar zelfliefde & -acceptatie. Bijzondere verhalen die gehoord én gevierd moeten worden. We hopen dat ze je net zo inspireren, als dat ze ons hebben geïnspireerd om volledig - en schaamteloos - jezelf te zijn. Wij steunen Pride 2021 door een donatie van € 2000 te doen, namens Tone en Ola, aan een goed doel naar hun keuze. Daarnaast doneren we $5000 aan ILGA World, een geweldige organisatie die zich inzet voor de rechten en gelijkheid van iedereen. Ook doneren we $5000 aan het Marsha P. Johnson Institute, een organisatie die de mensenrechten van zwarte transgenders beschermt.

Ola

@glow_with_ola

"Pride is een wereldwijd initiatief waar het bestaansrecht van de LGBTQ+ gemeenschap gevierd wordt. Hét moment om stil te staan bij hoe ver we zijn gekomen, om te denken aan onze voorouders en om een podium te geven aan diegenen die worden achtergesteld. Pride herinnert ons eraan dat we niet te lichtzinnig moeten denken over educatie, we moeten blijven leren en onze toekomstige generaties stimuleren om dit ook te doen. Wanneer ik mezelf de tijd en de ruimte gun om mezelf meer en meer te accepteren, voel ik me uiteindelijk het fijnst en vol zelfvertrouwen. Veel mensen vragen altijd wat mijn geheim is en hoe ik zo zelfverzekerd ben geworden. Ik heb eigenlijk een lange weg moeten bewandelen voordat ik de kracht vond om mijn eigen authentieke zelf te laten zien - zonder enige schaamte. Het heeft mij enorm geholpen om een gemeenschap van vrienden en gekozen familieleden om mij heen te verzamelen. Door hen ben ik echt gaan floreren, gaan groeien en boven alles: begon ik te stralen."

Voor welk doel heb je gekozen en waarom?

"Mermaids, omdat dit een organisatie is die transgender, non-binaire en genderdiverse kinderen en hun families steunen. Ze doen fantastisch werk door voorlichting te geven over de problemen waar genderdiverse mensen mee worden geconfronteerd. Dit goede doel gaat me echt aan het hart, omdat ik het belangrijk vind dat LGBTQ-jongeren de juiste middelen, het onderwijs en de zorg krijgen die ze verdienen. Zodat ze zonder discriminatie, gelukkig én op hun eigen, authentieke manier kunnen opgroeien."
mermaidsuk.org.uk

Tone

@tonesekelius

“Ik heb altijd geworsteld met mijn lijf en met me goed voelen ín mijn lijf. Toch ben ik blij dat ik nu kan zeggen dat dit steeds makkelijker wordt. Veel van ons hebben een gecompliceerde relatie met hun lichaam. Ik geloof dat de reis naar volledige zelfacceptatie begint bij het luisteren naar jezelf en te gaan doen waar jij echt blij van wordt. Niet door te leven naar andermans verwachtingen. De norm maakt dat we de neiging hebben om onszelf kleiner te maken. Op het moment dat je echt loskomt van verwachtingen van anderen en leeft op je eigen manier - de enige manier die voor jou is bestemd - dan zal je trots zijn en echte vrijheid ervaren (of je dit nu op oppervlakkige wijze of op een dieper niveau leeft). Het enige wat er écht toe doet, is je ware zelf zijn.”

Voor welk doel heb je gekozen en waarom?

“Het uit de kast komen als trans, toen ik er eindelijk klaar voor was, zou zoveel moeilijker zijn geweest als er geen mensen waren die de weg voor mij hebben vrijgemaakt. Ik ben zo dankbaar dat ik iets terug kan doen en dat ik kan bijdragen aan de strijd voor meer transrechten. Ik heb voor de organisatie Transammans gekozen, omdat zij zich bezighouden met het creëren van bewustzijn en kennis verspreiden over het transgender zijn. Dit draagt elke dag weer, bij aan ons leven. Ze creëren ook een veilige plek voor transgenders van alle leeftijden – dit is iets heel belangrijks in een wereld waar sommige mensen vaak tégen ons lijken te zijn."
www.transammans.se

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.