null

NIEUWE CALM-COLLECTIE

De oorzaken aanpakken, niet alleen alleen symptomen bestrijden

DE NIEUWE CALM: onmiddellijk & langdurige verlichting voor een gevoelige huid


70% van de mensen heeft last van een gevoelige huid, dit leidt tot een verzwakte huidbarrière-functie en zo verschijnen tekenen van huidveroudering sneller.


CALM vermindert de tekenen van gevoeligheid vóór ze de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen. Onze CALM-formules beschermen tegen de eerste stadia van huidveroudering en versterken je huidbarrière met – door wetenschap onderschreven – ingrediënten als allantoïne, beta-glucanen & noordelijke truffel.

Ontdek de nieuwe CALM-collectie

Elk product is geformuleerd om roodheid & gevoeligheid te verminderen, terwijl het de huid voedt met alle ingrediënten die nodig zijn om gevoeligheid dírect te verzachten en je huid te versterken.

CALM Nourishing Milky Toner

€ 29,00

De kalmerende, melkachtige toner hydrateert meteen en laat een rode huid weer rustig worden. Het gebruik van de toner versterkt de huidbarrière en ondersteunt het microbioom om ook toekomstige gevoeligheid tegen te gaan.

Bekijk alle details

CALM Ultra-Gentle Gezichtsreiniger

€ 28,00

Een fluweelzachte reiniger die make-up en vuiligheid verwijdert en tegelijkertijd de huidbarrière beschermt. De kalmerende formule heeft een zijdezachte finish en helpt roodheid te verminderen.

Bekijk alle details

CALM 1% BHA Exfoliant

€ 39,00

Een milde exfoliant die de huid zachtjes ontdoet van dode huidcellen en de poriën ontstopt, terwijl de delicate huidbarrière behouden blijft.

Bekijk alle details

CALM Repairing Serum

€ 43,00

Dit antioxidantrijke serum kalmeert onmiddellijk een gevoelige huid en vermindert roodheid dankzij de effectieve mix van hydraterende en anti-aging-ingrediënten.

Bekijk alle details

CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème

€ 39,00

Deze ultra-hydraterende nachtcrème verzacht een droge huid en kalmeert roodheid en gevoeligheid direct. De formule van antioxidanten en verzachtende ingrediënten helpt de barrière van de huid te beschermen.

Bekijk alle details

CALM Rescue & Repair Weightless Nachtcrème

€ 39,00

Een lichtgewicht nachtcrème voor een gevoelige, gecombineerde tot vette huid. Kalmeert roodheid zichtbaar, verzacht en werkt tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

Bekijk alle details

Probeer onze CALM-sets, nu met 20% korting

SHOPPEN
Probeer onze CALM-sets, nu met 20% korting