Hoe onze community op hun eigen manier ouder wordt

Ontwijk je leeftijd niet, omarm 'm. Met onze wetenschappelijk onderbouwde formules krijg je een gezonde, stralende huid, in welke levensfase je ook zit. Zo kun je ouder worden op jouw manier, net als onze community. Ontdek hoe elk van hen op zijn of haar eigen manier ouder wordt (met een beetje hulp van hun favoriete anti-aging-producten).

Sander

Instagram: @sanderteatree
Amsterdam, Nederland | Freelance redacteur, Marketing- en PR-manager
Fan sinds 2018
Kan niet zonder: Resist Anti-Aging Clear Skin Nachtcrème

"Meer en meer jezelf worden. Ik bedoel, vroeger hadden we natuurlijk super-bizarre onzekerheden. In mijn geval: ik was homo, ik zat nog in de kast en ik haatte mijn sproeten echt heel erg. En naarmate je ouder wordt, ga je juist die dingen aan jezelf heel erg waarderen. En ja, dat is eigenlijk wel iets heel moois."

€ 39,00 € 33,15

Jewaria

Instagram: Jewaria
Amsterdam, Nederland | Model, Rechtenstudent en Moeder
Fan sinds 2018
Kan niet zonder: Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum

"Omarmen dat ik een stap dichterbij de vrouw ben die ik graag wil worden. En dat ik mezelf elke dag een beetje beter leer kennen... Wat betreft mijn huidverzorgingsroutine betekent ouder worden voor mij: voorkomen in plaats van genezen. Ik zorg er gewoon voor dat ik mijn huid goed bescherm tegen de zon en dat ik altijd hydrateer."

€ 43,00 € 36,55

Zoe

Instagram: @zoerosielle
Amsterdam, Nederland | Digital Content Manager
Fan sinds 2018
Kan niet zonder: Resist Anti-Aging 5% AHA Exfoliant

"Ik merk dat naarmate ik ouder word, ik eigenlijk steeds beter weet wie ik ben en hoe mijn persoonlijkheid in elkaar zit en dat ik daar ook steeds meer oké mee ben. Ik hoef er niet elk jaar jonger uit te zien, maar ik wil wel gewoon mijn huid de aandacht geven die het verdient. Ik ben daar ook wel realistisch in. Een crème gaat mijn leven niet veranderen, maar met de juiste producten krijg je wel de beste versie van je huid op dat moment."

€ 38,00 € 32,30

Adeola

Instagram: @adeolagboyega
Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk | Visagist
Fan sinds 2018
Kan niet zonder: Omega+ Complex Serum

"Hoe ouder ik word, hoe groter mijn zelfvertrouwen. Ik zie meer kansen en neem meer risico's. Zo doe ik dingen die ik vroeger niet zo gauw zou doen omdat ik me zorgen maakte over wat anderen ervan zouden vinden. Ik ben nu meer gefocust op het bereiken van mijn dromen. En dat is voor mij iets heel moois. Mijn manier van ouder worden en wat dat betekent voor mijn huid is sowieso dat ik een actievere aanpak heb op het gebied van zorgen voor mezelf."

€ 38,00 € 32,30

Andrew

Instagram: @boydoesbeauty
Manchester, Verenigd Koninkrijk | Copywriter
Fan sinds 2014
Kan niet zonder: 1% Retinol Treatment

"Ouder worden op mijn manier betekent dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt met de huid die je hebt. Het gaat ook om dankbaar zijn en elke dag waarderen. Klinkt cliché, maar ik verloor mijn vader toen hij erg jong was, dus dankbaarheid speelt een grote rol in hoe ik in het leven sta."

€ 61,00 € 51,85

Donna

Instagram: donna.bartoli
Brighton, Verenigd Koninkrijk | Skincare Influencer
Fan sinds 2016
Kan niet zonder: Peptide Booster

"Voor mij betekent ouder worden acceptatie, trouw blijven aan wie ik ben en waar ik in geloof, altijd. Ouder worden is niet iets waar je controle over hebt, maar dat is oké. Waar ik wél controle over heb is de manier waarop ik ouder word. Sinds mijn tienerjaren heb ik een huidverzorgingsroutine, maar ik ben pas echt gaan nadenken over anti-aging toen ik begin dertig was. Regelmatig exfoliëren, mijn huid altijd gehydrateerd houden en consistent zijn met SPF hebben echt een enorme impact gehad op hoe mijn huid er nu uitziet en voelt."

€ 57,00 € 48,45

Ola

Instagram: @glow_with_ola
Londen, Verenigd Koninkrijk | Influencer
Fan sinds 2018
Kan niet zonder: Resist Anti-Aging Replenishing Toner

"Ouder worden op mijn manier betekent zelfacceptatie en vriendelijker zijn voor mezelf. Het betekent het omarmen van alle aspecten van mijn persoonlijkheid terwijl ik ook als persoon in ontwikkeling ben... Ik ben altijd graag bezig met huidverzorging en ik wil dat mijn huid er energiek, fris en stralend uitziet. Ik wil dat het er zo gezond mogelijk uitziet, maar bovenal wil ik die o-zo-gewilde glow!"

€ 26,00 € 22,10

Dorota

Instagram: @nowshine
Wuppertal, Duitsland | Blogger
Fan sinds 2005
Kan niet zonder: 1% Retinol Booster

"Mijn motto is: 'je kunt mooi zijn op elke leeftijd'. Mijn doel is om vooral gelukkig ouder te worden, want ik geloof dat de gedachten die ons naar beneden trekken, ons sneller doen verouderen. Mijn huid hoeft er niet zo jong mogelijk uit te zien, zolang die er maar gezond uitziet. Je moet kunnen zien dat het goed gaat en daarvoor heb ik gewoon effectieve huidverzorging nodig die haar beloften nakomt. Ik ben te oud voor beauty bullshit."

€ 57,00 € 48,45

Marina

Instagram: @wassermilchhonig
Sollenau, Oostenrijk | Content Creator
Fan sinds 2016
Kan niet zonder: Resist Anti-Aging Skin Restoring Dagcrème SPF 50

"Ik ben 45 en ik blijf erbij: mijn grijze haren en rimpels zitten me echt niet dwars. Het is gewoon een deel van het ouder worden. Mijn huid heeft nu andere behoeften dan tien of twintig jaar geleden. Ik hou hier rekening mee door actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en niacinamide te gebruiken. Maar het belangrijkste om vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen is het gebruik van zonbescherming."

€ 39,00 € 33,15

Fee

Instagram: @fee_schoenwald
Bremen, Duitsland | Content Creator en Social Media Expert
Fan sinds 2020
Kan niet zonder: Resist Anti-Aging Dagcrème SPF 30

"Ik ben niet bang om ouder te worden. Met elke dag en met elk nieuw jaar dat me gegeven wordt, leer ik meer en kom ik dichterbij de persoon die ik wil zijn. Van mezelf houden vind ik heel belangrijk, want het betekent dat ik goed voor mezelf en mijn lichaam moet zorgen en natuurlijk ook voor mijn huid. Op 60-jarige leeftijd hoef ik er niet uit te zien als een 20-jarige, maar ik droom wel van een goed verzorgde huid en uitstraling - voor het leven."

€ 39,00 € 33,15

Geraldine

Instagram: @punkygeraldine
Metz, Frankrijk | Content Creator
Fan sinds 2018
Kan niet zonder: Power Berry Serum

"Ouder worden gaat, naar mijn mening, over het hebben van een nieuwe kijk op dingen, op mensen en vooral op mezelf. Een nieuw perspectief waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou hebben... Wat mijn huid betreft, is ouder worden voor mij een manier vinden om zo goed mogelijk door de verschillende levensfasen heen te komen, zodat mijn huid zo lang mogelijk mooi kan blijven."

€ 35,00 € 29,75

Nafissatou

Instagram: @saatiya_beauty
Bordeaux, France | Vermogensbeheerder
Fan sinds 2020
Kan niet zonder: Retinol and Bakuchiol Treatment

"Het is jezelf leren kennen, jezelf leren accepteren, leren van jezelf te houden en vooral leren voor jezelf te zorgen. Goed ouder worden betekent natuurlijk dat je voor jezelf moet zorgen, maar ook voor je huid. Je huid leren kennen en ontdekken, ernaar luisteren, je huid hydrateren en beschermen en huidverzorging vinden die bij je past."

€ 61,00 € 51,85

Customer Service

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste producten voor jouw huid? Ons Customer Care-team bestaat uit huidverzorgings- en product-experts die je op weg kunnen helpen naar de beste huid van je leven.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting op je volgende bestelling.