Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20% NIEUW
CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF30
CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF30
CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF30
CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF30
https://www.paulaschoice.nl/nl/calm-barrier-protect-mineral-dagcreme-spf-30/9205.html

CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30

€ 39,00 € 31,20
20% korting
  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Roodheid, Rosacea-gevoelig, Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Titaniumdioxide, Allantoïne, Centella asiatica Bekijk alles
  • Routine: Dagcrème
  • When to use: AM
  • Frequency: Daily
Huidtype: When to use: Frequency:
+ Alle huidtypen AM Daily
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug,
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
Order before 23:00, delivered tomorrow
Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg

Hoe het werkt:

  • Beschermt tegen zonneschade

  • Kalmeert en voorkomt tekenen van gevoeligheid.

  • Versterkt de huidbarrière

Een kalmerende, minerale dagcrème die de meest gevoelige huid beschermt tegen uv-schade met een milde, voedende formule.

Deze formule gaat verder dan alleen zonbescherming, deze zeer milde, volledig minerale SPF voor zelfs de meest gevoelige huid beschermt tegen de gevoeligheden van uv-schade en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Een kalmerende mix van allantoïne, centella asiatica & prebiotica kalmeert, hydrateert en ondersteunt de huidbarrière en het microbioom, en verbetert zichtbaar tekenen van gevoeligheid. De lichte crème is gemakkelijk aan te brengen en heeft een zijdeachtige finish met langdurige hydratatie voor alle huidtypen.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Titaniumdioxide

Titaniumdioxide
Minerale zonnefilter die de huid beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. Is zeer mild en daarom uitstekend geschikt voor een gevoelige, rode huid.

Allantoïne

Allantoïne
Komt van nature voor in het lichaam. Het is een bijproduct van urinezuur en wordt beschouwd als een doeltreffend, kalmerend en huidherstellend ingrediënt.

Centella asiatica

centella asiatica

Dit ster-ingrediënt van Zuid-Koreaanse cica crèmes is een rijke bron van antioxidanten en aminozuren, bekend om kalmerende eigenschappen.

De complete ingrediëntenlijst:

Aqua (Solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), C12-15 Alkyl Benzoate (Skin conditioning agent), Titanium Dioxide ([nano] UV filter), Zinc Oxide ([nano] UV filter), Ethylhexyl Methoxycrylene (Skin conditioning agent), Glycerin (Humectant), Polyester-8 (Skin conditioning agent), Aluminum Stearate (Surfactant), C15-19 Alkane (Solvent), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Silica (Absorbent), Trehalose (Humectant), Inulin (Humectant), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Ascorbyl Palmitate (Antioxidant), Tocopherol (Skin conditioning agent), Echium Plantagineum Seed Oil (Skin conditioning agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Skin conditioning agent), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Skin conditioning agent), Centella Asiatica Extract (Skin conditioning agent), Polyhydroxystearic Acid (Stabilizer), Alumina (Anticaking agent), Glyceryl Caprylate (Skin conditioning agent), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (Viscosity increasing agent), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (Skin conditioning agent), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (Viscosity controlling agent), Capryhydroxamic Acid (Skin conditioning agent), Triethoxycaprylylsilane (Binder), Diheptyl Succinate (Emolient), Xanthan Gum (Viscosity increasing agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Polyacrylate (Viscosity increasing agent), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Acacia Senegal Gum (Viscosity increasing agent), Sodium Citrate (Buffering agent), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (Skin conditioning agent), Polysorbate 60 (Surfactant), Sorbitan Isostearate (Surfactant), Glyceryl Stearate (Skin conditioning agent), Lecithin (Skin conditioning agent ), Glyceryl Oleate (Skin conditioning agent), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Benzoate (Preservative)

Toepassing

Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30

Toepassing crème

Je gebruikt een dagcrème met SPF altijd als laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Breng deze dagcrème ’s ochtends royaal aan op je hele gezicht (ook rond je ogen) en hals.
Gebruik je overdag een foundation en/of gezichtspoeder? Laat je crème dan eerst even intrekken voordat je de foundation aanbrengt.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30

Reviews

FAQ

Most asked

Waarom heeft Paula's Choice de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF30 ontwikkeld voor alle huidtypen?

Als onderdeel van een doelgerichte CALM-collectie voor een gevoelige huid, wilden we een verbeterde en mildere SPF bieden die daadwerkelijk geschikt is voor alle huidtypen. De CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 heeft een lichte, zijdeachtige textuur en bevat kalmerende ingrediënten zoals allantoïne, centella asiatica, en geurloze zaadoliën die specifiek zijn uitgekozen om een gevoelige of reactieve huid te beschermen.

Laat de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 een zichtbare witte waas achter op mijn huid?

   

De CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 heeft een zijdeachtige, lichte crème textuur. Zoals met de meeste minerale SPF's kan het bij sommige huidskleuren een lichte witte waas achterlaten.

  

Waarom heeft de CALM-collectie maar één dagcrème (met SPF) voor alle huidtypen maar twee nachtcrèmes voor specifieke huidtypen?

Als onderdeel van een gestroomlijnde collectie hebben we enkelvoudige oplossingen ontwikkeld voor de CALM gezichtsreiniger, toner en dagcrème. De CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 is een combinatie van de geliefde originele CALM dagcrèmes, nu geformuleerd in een lichte crème die hydratatie biedt voor alle huidtypen.

Met de nachtcrèmes voor een normale tot droge en een gecombineerde/vette huid kun je een persoonlijke CALM-routine samenstellen. Beide nachtcrèmes kunnen zowel 's avonds als 's ochtends worden aangebracht, voor overdag kan het onder de CALM SPF worden gedragen voor extra hydratatie en een kalmerende werking.

    

Wat is het verschil tussen de nieuwe CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 en de CALM Non-Greasy Dagcrème SPF 30 en de CALM Hydrating Dagcrème SPF 30?

De originele CALM Hydrating Dagcrème SPF 30 voor een normale/droge huid had een crèmige lotion-textuur terwijl de CALM Non-Greasy Dagcrème SPF 30 voor een gecombineerde/vette huid een lichte lotion-textuur had. De nieuwe CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 heeft een zijdeachtige, lichte crème textuur, geschikt voor alle huidtypen. Het bevat tevens geavanceerdere kalmerende en verzachtende ingrediënten om een gevoelige huid die snel rood kan worden te beschermen, naast het versterken van de huidbarrière en een gezonder microbioom te stimuleren. Veel mensen met een normale tot droge huid zullen vinden dat dit product voldoende hydratatie biedt, maar mensen met een droge tot zeer droge huid geven er misschien de voorkeur aan onze CALM Rescue & Repair Intensive Nachtcrème eronder te dragen.

Wat is het verschil tussen de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 en de RESIST Anti-Aging Dagcrème SPF 30?

Hoewel beide opties geweldig zijn voor een breedspectrum bescherming en beschermende antioxidanten, is de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 onze mildste, meest kalmerende minerale zonnebrandcrème, ideaal voor diegenen die vooral hun huid willen kalmeren. De kalmerende formule heeft een lichte crème textuur. Het is geschikt voor alle huidtypen inclusief een zeer gevoelige huid en een rosacea-gevoelige huid. De RESIST Anti-Aging Dagcrème SPF 30 is een minerale SPF geformuleerd om vroegtijdige tekenen van huidveroudering aan te pakken, en tegelijkertijd op milde wijze de teint te egaliseren met een subtiele tint. Ideaal voor wie op zoek is naar een minerale zonnebrandcrème met een matte finish, en een krachtige mix van antioxidanten die de afweer van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf versterken en zorgen voor een stralende huid.

   

Is de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 geschikt voor een acne-gevoelige huid?

Minerale SPF kan een perfecte optie zijn voor een acne-gevoelige huid; we kunnen echter niet garanderen dat dit geen puistjes veroorzaakt, omdat iedere huid uniek is en afhankelijk van verschillende andere factoren dan huidverzorgingsproducten. De CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 bevat drie geurloze plantenoliën voor ondersteuning en bescherming van de huidbarrière, de oliën zijn aanwezig in hoeveelheden die de poriën waarschijnlijk niet verstoppen. Deze SPF voelt hydraterend aan, niet glad of vettig.  Als een dagcrème met SPF op basis van mineralen kunnen we bevestigen dat deze formule geschikt is voor een gevoelige huid en roodheid als gevolg van puistjes niet zal verergeren.

Kan ik de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 rondom mijn ogen aanbrengen?

Ja. Minerale dagcrèmes zoals de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 zullen een gevoelige huid niet snel irriteren, waardoor het geen probleem is om dit product rondom de ogen aan te brengen. Zorg ervoor dat je de wimperrand vermijd zodat de formule niet in de ogen terecht komt.

   

Is het echt oké om make-up over mijn SPF aan te brengen? Ik wil er zeker van zijn dat ik mijn huid maximaal bescherm.

Ja. Normaal gesproken adviseren we om overdag je SPF als laatste stap van je routine aan te brengen, maar het is helemaal prima om make-up aan te brengen na deze geavanceerde dagcrème: 1) Wacht eerst 3 tot 5 minuten, zodat je SPF goed kan intrekken voordat je je foundation aanbrengt.  2) Breng foundation voorzichtig aan in een vloeiende, neerwaartse beweging zonder heen en weer te wrijven. 3) Gebruik niet te veel druk bij het aanbrengen van make-up. 4) We raden ook aan om te kiezen voor een foundation, BB-crème of getinte dagcrème die ook een SPF bevat. Het combineren van zonnebrandcrèmes met dezelfde SPF is een geweldige manier om maximale bescherming te garanderen.

Laat de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 een zichtbare witte waas achter op mijn huid?

Paula's Choice producten zijn vrij van geur- en kleurstoffen, maar elk product heeft een unieke geur door de ingrediënten. De geur van de CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30 komt door de combinatie van ingrediënten. De geur is van korte duur na het aanbrengen. Geurervaring kan flink verschillen per persoon, dus wat de één als onprettig ervaart, is voor een ander nauwelijks merkbaar. Vele klanten geven aan dat de geur snel went, en dat de voordelen van onze geweldige producten zwaarder wegen dan eventuele kenmerkende geuren.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF30

CALM Barrier Protect Mineral Dagcrème SPF 30

Full size
€ 39,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.