Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/calm-nourishing-milky-toner-full-size/9230-01.html

Calm Nourishing Milky Toner

€ 29,00 € 23,20
20% korting
  • De kalmerende, melkachtige toner hydrateert meteen en laat een rode huid weer rustig worden. Het gebruik van de toner versterkt de huidbarrière en ondersteunt het microbioom om ook toekomstige gevoeligheid tegen te gaan.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Roodheid, Rosacea-gevoelig, Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Allantoïne, Ophiopogon Japonicus Wortelextract, Althaea Officinalis Wortelextract (Marshmallow Wortelextract) Bekijk alles
  • Routine: Toner
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Hydrateert meteen en kalmeert roodheid

  • Versterkt een gezonde huidbarrière

  • Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering

De nieuwe & verbeterde mix van huidherstellende en anti-aging-ingrediënten van de CALM Nourishing Milky Toner maken de huid zacht en glad en roodheid minder zichtbaar. De milde formule is geschikt voor een huid die gevoelig is voor couperose en voortdurend gebruik helpt tekenen van gevoeligheid en huidveroudering tegen te gaan. Ophiopogon Japonicus wortelextract ondersteunt het microbioom van de huid en huidbarrière om tekenen van gevoeligheid te voorkomen. Tegelijkertijd beschermt de wortel van Althaea Officinalis (marshmallowwortel) de huid tegen irriterende stoffen en biedt verzachtende en huidherstellende voordelen.


Het flesje van dit full-size-product is gemaakt van 96% gerecycled materiaal (exclusief de dop en het verloopstukje).

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Allantoïne

Allantoïne
Komt van nature voor in het lichaam. Het is een bijproduct van urinezuur en wordt beschouwd als een doeltreffend, kalmerend en huidherstellend ingrediënt.

Ophiopogon Japonicus Wortelextract

Ophiopogon Japonicus Wortelextract

De wortel van deze plant bevat verschillende heilzame bestanddelen met antioxiderende, verzachtende en roodheid-verminderende eigenschappen.

Althaea Officinalis Wortelextract (Marshmallow Wortelextract)

Althaea Officinalis Wortelextract

Deze verzachtende plant helpt een beschadigde huid zichtbaar te herstellen en biedt lichte verzachtende eigenschappen.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Pentylene Glycol (Humectant), Glycerin (Skin conditioning agent), Propanediol (Viscosity increasing agent), C13-15 Alkane (Solvent), Panthenol (Humectant), Polyglyceryl-6 Oleate (Skin conditioning agent), Cetheth-20 Phosphate (Cleansing Agent), Sodium PCA (Skin conditioning agent), Ophiopogon Japonicus Root Extract (Humectant), Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate (Viscosity increasing agent), Cetearyl Alcohol (Emulsion Stabilizer), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Hyaluronate (Skin conditioning agent), Dicetyl Phosphate (Emulsifying agent), Maltodextrin (Absorbent), Althaea Officinalis Root Extract (Skin conditioning agent), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Pantolactone (Humectant), Tocopherol (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative).

Toepassing

Stap 2 Toners Nourishing Milky Toner

Toepassing toner

Breng ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen een beetje toner aan op een wattenschijfje en strijk hiermee zachtjes over je gezicht en hals. Spoel niet af. Volg met de rest van je huidverzorgingsroutine voor 's ochtends of 's avonds. Voor overdag: eindig met een dagcrème met SPF 30 of hoger.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CALM Nourishing Milky Toner

Reviews

FAQ

Most asked

Waarom vervangt de CALM Nourishing Milky Toner de CALM Soothing Liquid Toner voor vette/gecombineerde huid en de CALM Soothing Gel Toner voor normale/droge huid?

We besloten de CALM-collectie te stroomlijnen en daarom creëerden we één toner voor alle huidtypen, de CALM Nourishing Milky Toner, in een lichte melkachtige textuur. Gebaseerd op nieuw onderzoek naar ingrediënten, bevat de CALM Nourishing Milky Toner nu meer gerichte ingrediënten die de huid meteen hydrateren en roodheid verminderen. Denk aan: panthenol, marshmallowwortel en Ophiopogon Japonicus wortelextract. Deze ingrediënten werken in de huid om te helpen bij het boosten van de natuurlijke hydraterende factor van de huid (NMF). Daarnaast bevat deze toner ook dubbel zoveel allantoïne, een al lang bewezen anti-irriterend middel.

Wat is het verschil tussen de CALM Nourishing Milky Toner en andere Paula's Choice-toners?

Hoewel alle Paula's Choice-toners parfumvrij zijn en vol zitten met antioxidanten, huidaanvullende, herstellende en kalmerende ingrediënten, is de CALM Nourishing Milky Toner speciaal geformuleerd voor wie last heeft van een rode, gevoelige of beschadigde huid. De toner hydrateert en verlicht ongemak, terwijl het ook de eerste tekenen van huidveroudering aanpakt.

Wat is het verschil tussen de CALM Nourishing Milky Toner en de SKIN RECOVERY Toner?

De CALM Nourishing Milky Toner is een gespecialiseerde formule met een sterke lijst van ingrediënten die de huidbarrière kalmeert en herstelt en roodheid en gevoeligheid zichtbaar vermindert. Deze toner is geschikt voor alle huidtypen en helpt de huidbarrière te versterken, zodat deze na verloop van tijd minder reactief wordt. De SKIN RECOVERY Toner is een goede optie voor wie een droge tot zeer droge huid met lichte tekenen van huidveroudering het voornaamste huidprobleem is. Het is een melkachtige, hydraterende formule met toegevoegde niet-geurende plantoliën en verzachtende middelen die helpen om een droge, schilferige huid te voeden en zo minder droog te maken.

Kan ik de CALM Nourishing Milky Toner gebruiken als mijn huid gevoelig is voor puistjes en onzuiverheden?

Ja, de CALM Nourishing Milky Toner is een goede optie voor wie een vette, acne-gevoelige huid heeft en kan als toner of lichte (nacht)crème gebruikt worden. Panthenol, marshmallowwortel en Ophiopogon Japonicus wortelextract helpen bij het versterken van de huidbarrière en verminderen irritatie. Bovendien bevat het een klinische hoeveelheid allantoïne, dat roodheid na puistjes kan helpen vervagen.

Mijn huid blijft rood na het reinigen, zal de CALM Nourishing Milky Toner deze roodheid meteen verminderen?

Ja, de CALM Nourishing Milky Toner kan roodheid zichtbaar helpen verminderen, mits je eerst een parfumvrije, huidverzachtende, in water oplosbare gezichtsreiniger gebruikt - met lauw (niet te warm of koud) water. Deze toner vult de huid onmiddellijk aan en levert huidversterkende en kalmerende ingrediënten die roodheid en irritatie kalmeren. Bij voortdurend gebruik zal roodheid afnemen.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Calm Nourishing Milky Toner Full Size

CALM Nourishing Milky Toner

Full size
€ 29,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.