Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Calm Repairing Serum Full Size
Calm Repairing Serum Full Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/calm-repairing-serum-full-size/3720-01.html

Calm Serum

€ 43,00 € 34,40
20% korting
  • Dit antioxidantrijke serum kalmeert onmiddellijk een gevoelige huid en vermindert roodheid dankzij de effectieve mix van hydraterende en anti-aging-ingrediënten.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Roodheid, Rosacea-gevoelig, Gevoelige huid
  • Ingrediënten: Hyaluronzuur, Ceramiden, Plantenextracten Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Verlicht roodheid snel & hydrateert

  • Versterkt de huidbarrière tegen irritatie

  • Zachte maar krachtige anti-aging-ingrediënten

Kalmeer en verlicht een gevoelige huid met dit milde serum

Dit zijdezachte serum kalmeert een gevoelige huid en roodheid met een milde, maar krachtige mix van antioxiderende plantenextracten en huidherstellende ingrediënten. De geconcentreerde anti-aging-formule maakt rimpels minder zichtbaar en verzacht, hydrateert en kalmeert de huid.

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur
Komt van nature voor in de huid. Het is een uitstekende vochtbinder, kalmeert de huid en gaat vochtverlies tegen.

Ceramiden

Ceramiden
Komen van nature voor in de buitenste huidlagen en spelen een belangrijke rol vanwege de vochtbindende en huidherstellende eigenschappen.

Plantenextracten

Plantenextracten

Krachtige plantenextracten kalmeren de huid, verminderen tekenen van gevoeligheid en gaan roodheid tegen.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Glycerin (Humectant), Sodium Lauroyl Lactylate (Texture enhancer), Sodium Hyaluronate (Humectant), Polysorbate 20 (Emulsifier), Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), PEG/PPG-14/4 Dimethicone (Emulsifier), Xanthan Gum (Texture enhancer), Disodium EDTA (Chelating agent), Sodium Cocoyl Amino Acids (Cleansing agent), Propylene Glycol (Humectant), Ceramide NP (Emolient), Ethylhexylglycerin (Humectant), Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract (Antioxidant), Ceramide AP (Emollient), Cholesterol (Emollient), Phytosphingosine (Emollient), Beta-Glucan (Antioxidant), Sarcosine (Humectant), Carbomer (pH adjuster), Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Extract (Antioxidant), 1,2-Hexanediol (Preservative), Caprylyl Glycol (Preservative), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (Preservative), Sea Whip Extract (Preservative), Calcium Chloride (Texture enhancer), Glycine Soja (Soybean) Extract (Antioxidant), Hyaluronic Acid (Humectant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (Antioxidant), Tocopherol (Antioxidant), Magnesium Aspartate (Humectant), Potassium Aspartate (Skin soothing agent), Sodium Metabisulfite (Preservative), Ubiquinone (Antioxidant), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Ceramide EOP (Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

Toepassing

Stap 4 Treatments Serum

Toepassing treatment

Gebruik 's ochtends en/of 's avonds, als gewenst. Gebruik eerst je gezichtsreiniger, toner en exfoliant. Verdeel daarna een paar druppels over je gezicht, nek en rond je ogen. Kan onder je dag- of nachtcrème gebruikt worden. Bescherm je huid élke dag met een breedspectrum dagcrème met ten minste SPF 30.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CALM Repairing Serum

Reviews

FAQ

Most asked

Het CALM Repairing Serum heeft een nieuwe verpakking. Is het ook een nieuwe formule?

Hoewel de formule niet is gewijzigd ten opzichte van de formule die je misschien al kent en liefhebt, bleek uit nieuwe wetgeving en een controle van de vorige ingrediëntenlijst dat er enkele wijzigingen nodig waren in de oorspronkelijke volgorde van de ingrediënten. Met als gevolg dat de ingrediëntenlijst langer is geworden. De wettelijke eis komt van de Europese Unie en betekent dat we nu de zogenaamde "incidentele ingrediënten" vermelden. Incidentele ingrediënten zijn cosmetische ingrediënten die worden gebruikt als onderdeel van een mengsel om belangrijke ingrediënten te conserveren of te stabiliseren; wanneer ze eenmaal aan een cosmetische formule zijn toegevoegd, hebben ze echter geen effect meer omdat de hoeveelheden onbeduidend laag zijn. De incidentele ingrediënten in dit serum waren er altijd al. Ze werden voorheen niet vermeld omdat de meeste markten dit niet vereisen (ook dit is te wijten aan het feit dat de hoeveelheden van dergelijke ingrediënten te laag zijn om een impact te hebben op de formule of je huid). Sorry voor deze verwarring. De formule is echt hetzelfde gebleven.

Hoe verschilt het CALM Repairing Serum van andere Paula's Choice serums?

Het CALM Repairing Serum is speciaal samengesteld voor mensen met aanhoudende roodheid en/of een extra gevoelige huid. De mix bestaat uit huidherstellende, verzachtende antioxidanten en barrièreversterkende ingrediënten die geselecteerd zijn vanwege hun zachtheid en hun vermogen om reactiviteit nu en in de toekomst te verminderen. De formule is geschikt voor alle huidtypen, inclusief diegenen die gevoelig zijn voor puistjes, couperose en eczeem.

Waar in mijn routine gebruik ik het CALM Repairing Serum?

Het CALM Repairing Serum kan gebruikt worden na je gezichtsreiniger, toner en exfoliant (indien van toepassing). Als je ook boosters, treatments of andere serums gebruikt, breng ze dan altijd aan op de volgorde van dunste naar dikste textuur. Voor overdag geldt: zorg dat je altijd eindigt met een breedspectrum (zonnebrand)crème met een SPF van minimaal 30.

Hoe lang duurt het voordat ik verbetering zie van mijn rode huid bij gebruik van het CALM Repairing Serum?

Dit hangt af van de oorzaak van de roodheid en de conditie van je huid, maar de meeste mensen zien verlichting binnen een paar uur na het aanbrengen van het CALM Repairing Serum. Bij voortdurend gebruik zullen deze eerste resultaten blijven verbeteren, vooral als je hele huidverzorgingsroutine mild is en parfumvrij en je dagelijks consequent SPF gebruikt.

Kan ik het CALM Repairing Serum ook gebruiken als ik geen rode of geïrriteerde huid heb?

Absoluut! Sterker nog, de combinatie van verzachtende en huidherstellende ingrediënten en voedende, milde plantenextracten is een geweldige optie voor alle huidtypen.

Kan ik het CALM Repairing Serum gebruiken als ik last heb van acne-gevoeligheid en/of vlekjes na puistjes?

Ja, de anti-irriterende stoffen, ceramiden en verzachtende ingrediënten in het CALM Repairing Serum zijn geschikt voor mensen met een acne-gevoelige huid en puistjes. Dit serum helpt ook bij een schilferige huid als gevolg van behandelingen tegen puistjes. Het CALM Repairing Serum is ook een fijne optie om te gebruiken met onze CLEAR-collectie, omdat de superlichte textuur gewichtloos aanvoelt (nooit vettig) en het goed samengaat met elk product. Vergeet niet een (zonnebrand)crème met een SPF van minimaal 30 te gebruiken om de huid te beschermen en te voorkomen dat vlekjes na een puistje erger worden.

Kan ik het CALM Repairing Serum gebruiken in combinatie met geneesmiddelen voor rosacea?

Ja, het CALM Repairing Serum werkt samen met alle voorgeschreven geneesmiddelen voor de plaatselijke behandeling van de symptomen van rosacea. Je kunt het serum voor of na je topische product aanbrengen, of zoals voorgeschreven door je arts.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Calm Repairing Serum Full Size

CALM Repairing Serum

Full size
€ 43,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.