Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20%
Calm 1 percent BHA Sensitive Skin Exfoliant Travel Size
https://www.paulaschoice.nl/nl/calm-1percent-bha-sensitive-skin-exfoliant/9217.html

Calm 1% BHA Exfoliant - Mini

€ 15,00 € 12,00
20% korting
  • Een milde exfoliant die de huid zachtjes ontdoet van dode huidcellen en de poriën ontstopt, terwijl de delicate huidbarrière behouden blijft.

  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Roodheid, Gevoelige huid, Doffe huid
  • Ingrediënten: Salicylzuur/BHA, Prebiotische Suikers, Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract) Bekijk alles
  • Routine: Exfoliant
Huidtype:
+ Alle huidtypen
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Ontstopt en verkleint poriën zichtbaar

  • Kalmeert de huid en vermindert roodheid

  • Is zeer mild voor de huid

De nieuwe & verbeterde hydraterende formule van de CALM 1% BHA Exfoliant zit tjokvol huidkalmerende ingrediënten die de onderliggende oorzaken van gevoeligheid aanpakken. Krijg alle resultaten van een anti-aging-BHA in een extra milde vorm die zelfs gebruikt kan worden bij couperose. Huidherstellend allantoïne biedt extra kalmerende voordelen.


Het flesje van dit full-size-product is gemaakt van 96% gerecycled materiaal (exclusief de dop en het verloopstukje).

WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Salicylzuur/BHA

Salicylzuur/BHA
Exfolieert je huid effectief; het helpt dode huid te verwijderen aan het huidoppervlak en ín de porie. Het is bewezen werkzaam bij puistjes en mee-eters en heeft huidverzachtende eigenschappen.

Prebiotische Suikers

Prebiotische Suikers

Helpen het microbioom van de huid opnieuw op te bouwen en te herstellen, zodat de huid meer beschermende stoffen kan aanmaken die nodig zijn om zo gezond mogelijk te blijven.

Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract)

Noordelijke Truffel (Albatrellus Confluens Paddenstoelenextract)

Deze wilde paddenstoel, ook bekend als noordelijke truffel, blijkt zeer nuttig te zijn voor het kalmeren van een rode, overgevoelige huid.

De complete ingrediëntenlijst:

Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Methylpropanediol (Solvent), Dicrapylyl Carbonate (Emolient), C15-19 Alkane (Solvent), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (Emulsion Stabilizer), Salicylic Acid (Skin conditioning agent), Propanediol (Solvent), Inulin (Humectant), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Hexylene Glycol (Emulsifying agent), Sorbitan Isostearate (Emulsifying agent), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Glycerin (Humectant), Laminaria Digitata Extract (Humectant), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (Skin conditioning agent), Glycine Soja (Soybean) Oil (Skin conditioning agent), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (Skin conditioning agent), Galactoarabinan (Film former), Citric Acid (pH adjuster), Schizophyllan (Humectant), Maltodextrin (Skin conditioning agent), Phenoxyethanol (Preservative).

Toepassing

Stap 3 Exfolianten 1% BHA Exfoliant - Mini

Toepassing exfoliant

Gebruik 'm één of twee keer per dag na je reiniger en toner. Breng een hoeveelheid ter grootte van een muntje aan op je hele gezicht, inclusief je ogen (vermijd onderste wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Voor overdag geldt: gebruik daarna een dagcrème met SPF 30 of hoger.


Mocht je een salicylzuur-allergie hebben, raadpleeg dan je arts voor de producten die je gebruikt die salicylzuur bevatten.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
CALM 1% BHA Exfoliant - Mini

Reviews

FAQ

Most asked

Waarin verschilt de CALM 1% BHA Exfoliant ten opzichte van de andere exfolianten van Paula's Choice?

Hoewel alle BHA-producten van Paula's Choice mild en niet schurend zijn en het huidoppervlak exfoliëren, is de CALM 1% BHA Exfoliant speciaal geformuleerd met het oog op roodheid en reactiviteit. Dit product exfolieert en egaliseert de huid én verbetert tekenen van gevoeligheid. Een perfect voorbeeld van een deskundige multitasker.

Wat is het verschil tussen de originele CALM 1% BHA Exfoliant en de nieuwe CALM 1% BHA Exfoliant?

Hoewel ze allebei 1% salicylzuur en andere verzachtende ingrediënten bevatten, heeft de nieuwe CALM 1% BHA Exfoliant een dunnere, crème-gel textuur die meer hydrateert. Er zitten ook meer verzachtende ingrediënten in, zoals noordelijke truffel (paddenstoel), cactusvijg en een dubbele hoeveelheid huidherstellende allantoïne. Deze ingrediënten werken samen om de onderliggende en externe oorzaken van een gevoelige/reactieve huid aan te pakken, terwijl ze de huid tegelijkertijd ontdoen van dode huidcellen en poriën ontstoppen.

Hoe vaak moet ik de CALM 1% BHA Exfoliant gebruiken?

We raden aan het gebruik van een BHA-product langzaam op te bouwen. Breng de exfoliant in het begin om de dag aan en verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag. Het is een kwestie van experimenteren om te kijken wat het best werkt voor jouw huid. Voor overdag geldt: gebruik altijd een breedspectrum dagcrème met ten minste SPF 30.

Als ik een topisch geneesmiddel op recept voor rosacea of couperose gebruik, kan ik dan ook de CALM 1% BHA Exfoliant gebruiken?

Ja. De kalmerende formule van de CALM 1% BHA Exfoliant werkt zelfs samen met alle voorgeschreven geneesmiddelen die gebruikt worden om de symptomen van rosacea te bestrijden. Breng aan na het reinigen en tonen en gebruik dan je nachtcrème (of volg het advies van je arts). Je kunt er ook voor kiezen het voorgeschreven geneesmiddel 's avonds te gebruiken en de 1% BHA overdag Voor overdag geldt: gebruik daarna een dagcrème met SPF 30 of hoger. Gebruik je een BHA-exfoliant voor het eerst? Bouw het gebruik rustig op, begin met om de dag en verhoog dit – afhankelijk van hoe je huid reageert – naar 1 à 2 keer per dag.

Als ik een gevoelige huid heb, kan ik dan ook een hoger percentage BHA gebruiken?

De sterkte van je BHA hangt af van je huidtype en de hoedanigheid van je huidprobleem of -problemen. De CALM 1% BHA Exfoliant is perfect voor een extra gevoelige huid en is misschien wel alles wat je nodig hebt om je huidtextuur te verbeteren en poriën te ontstoppen.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

Calm 1 percent BHA Sensitive Skin Exfoliant Travel Size

CALM 1% BHA Exfoliant - Mini

Mini
€ 15,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.