Voor 22:00 besteld, de volgende dag onderweg
-20% VER­NIEUWDE
FORMULE
C15 Super Booster
C15 Super Booster
C15 Super Booster
https://www.paulaschoice.nl/nl/vitamin-c-15-super-booster/97770.html

C15 Super Booster

€ 59,00 € 47,20
20% korting
  • Is dit geschikt voor mijn huid? Doe de test
  • Huidtype: Alle huidtypen
  • Huidtype: + Alle huidtypen
  • Huidprobleem: Huidveroudering, Doffe huid, Fijne lijntjes & rimpels
  • Ingrediënten: Vitamine C, Ferulinezuur, Ergothioneine Bekijk alles
  • Routine: Treatment
Huidtype:
+ Alle huidtypen
Full size 20 ml
- +
Uit verlanglijst verwijderen Voeg toe aan verlanglijst
Niet tevreden = geld terug
Niet tevreden = geld terug,
binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Hoe het werkt:

  • Nieuwe milde formule, meteen resultaat

  • Vitamine C - laat je huid stralen

  • Ultralichte, vloeibare formule wordt snel opgenomen

Onze bestseller 15% Vitamine C - verbeterd.

De nieuwe en verbeterde geconcentreerde booster met 15% pure vitamine C + vitamine E en ferulinezuur, nu verrijkt met ergothioneïne en peptiden, verheldert bewezen de huid en vervaagt rimpels en fijne lijntjes met minimale irritatie. De snelwerkende formule boost glow in slechts 15 minuten voor direct stralend resultaat.

Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering voor stralendere en gladdere huid met een mix van 15% gestabiliseerd vitamine C (ascorbinezuur) met een pH-waarde van 3.1- 3.5, krachtige antioxidanten waaronder ferulinezuur, ergothioneïne, vitamine E en huidverzachtende peptiden. De resultaten? Dag na dag zie je steeds meer een stralende, gezonde huid.

100%

had stralendere huid zonder irritatie.*

*Gebaseerd op tweemaal daags gebruik in een onafhankelijk klinisch onderzoek met 30 deelnemers na 12 weken.

VOOR
NA 12 WEKEN
WE KNOW SKIN.

Ontdek of deze formule voor jou werkt.

Omdat huidverzorging het best werkt als het bij jouw huidtype past.

Wat is je huidtype?

WE KNOW SKIN.

Was je gezicht met een zachte reiniger en wacht 15-30 minuten. Selecteer wat je ziet en voelt.

Welk huidprobleem wil je aanpakken?

WE KNOW SKIN. (Selecteer één optie)

Ingrediënten

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Vitamine C

Vitamine C
Een van de meest onderzochte vitaminen voor de huid, waarvan is aangetoond dat het meerdere tekenen van veroudering aanpakt, een ongelijkmatige teint egaliseert en de huid herstelt en kalmeert.

Ferulinezuur

Ferulinezuur
Krachtig antioxidant. Helpt de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en draagt bij aan de stabiliteit van vitamine C en E in producten.

Ergothioneine

Ergothioneine

Een krachtige, van paddenstoelen-afkomstige antioxidant die je huid een boost geeft en schade door schadelijke stoffen in de omgeving vermindert - en tegelijkertijd vroegtijdige tekenen van huidveroudering aanpakt.

De complete ingrediëntenlijst:

Water (Aqua/Eau), Ascorbic Acid (Vitamin C/Antioxidant, Glycerin (Humectant), Ethoxydiglycol (Solvent), PPG-26-Buteth-26 (Emulsifier), Mannitol (Humectant), Tridecapeptide-1 (Peptides), Palmitoyl Tripeptide-5 (Peptides), Sodium Hyaluronate (Humectant), Pentylene Glycol (Texture Enhancer), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emollient), Bisabolol (Plant Extract/Antioxidant), Sodium Gluconate (Chelating Agent/Humectant), Decylene Glycol (Emollient), Ferulic Acid (Antioxidant), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (Plant Extract/Antioxidant), Tocopherol (Vitamin E/Antioxidant), Polyacrylate Crosspolymer-6 (Film-Forming Agent), 1,2-Hexanediol (Solvent), Panthenol (Vitamin B5/Humectant), Sodium Phytate (Chelating Agent/Stabilizer), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Citric Acid (pH Adjuster), Ergothioneine (Antioxidant), Phenoxyethanol (Preservative)

Toepassing

Stap 4 Treatments C15 Super Booster

Toepassing treatment

Breng ’s ochtends en/of ’s avonds aan na het reinigen, tonen en exfoliëren. Meng met je serum of je nachtcrème, of gebruik puur op je huid voor een optimaal resultaat, en vervolg met een serum en crème. Gebruik dagelijks, wekelijks of zo vaak als goed werkt.

Een stappenplan voor je ochtend en avond huidverzorgingsroutine.
Stap 1 Gezichtsreinigers
Maak je gezicht nat en breng een kleine hoeveelheid aan met zachte, ronddraaiende bewegingen. Goed afspoelen. Herhaal om zware make-up te verwijderen of gebruik hiervoor een schoon, nat washandje.
Stap 2 Toners
Breng met je vingertoppen of een wattenschijfje zachtjes aan op je gezicht en hals. Spoel niet af.
Stap 3 Exfolianten
Breng met je vingers of een wattenschijfje zachtjes aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bouw het gebruik langzaam op: Breng om de dag aan en kijk hoe je huid reageert. Verhoog dit naar 1 à 2 keer per dag.
Stap 4 Treatments
Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt en breng één of twee keer per dag aan op je gezicht, hals en oogcontouren.
Stap 5 Dag- en Nachtcrèmes
Gebruik een dagcrème als laatste stap in je ochtendroutine en breng deze royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uitgaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht.
C15 Super Booster

Reviews

FAQ

Most asked

Waarom heeft Paula's Choice de nieuwe en verbeterde C15 Super Booster geformuleerd?

Ondanks dat de C15 Super Booster wereldwijd een van onze bestsellers is, vroegen consumenten om enkele verbeteringen, zoals een mildere en stabielere formule, verbeterde textuur en verbeteringen omtrent de verpakking. We hebben naar jullie feedback geluisterd en de C15 Super booster opnieuw geformuleerd om deze problemen aan te pakken en hem nog beter te maken. Wij geloven dat de nieuwe en verbeterde formule geliefd gaat zijn door bestaande en nieuwe klanten!

Waarin verschilt de nieuwe C15 Super Booster formule van het origineel?

De oorspronkelijke formule was al effectief, maar onze best verkochte vitamine C booster is nu nog beter in het verhelderen van je teint en tilt je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau. De nieuwe formule combineert de voordelen van pure vitamine C met gerichte peptiden en ergothioneïne, die huidveroudering tegengaan. Deze peptiden vervagen fijne lijntjes en rimpels terwijl de onderliggende ondersteuning van de huid wordt verbeterd voor meer veerkracht. De nieuwe formule is stabieler, milder en geeft nog betere resultaten. Bonus: de nieuwe formule ruikt ook nog eens beter!

Vermindert het effect van de C15 Super Booster als ik het mix met andere producten?

Nee, de formule is ontwikkeld om de ingrediënten in onze serums en crèmes (zonder SPF) aan te vullen. We raden af het met je SPF-producten te mengen, omdat het mengen van niet-SPF huidverzorgingsproducten met zonnebrandcrèmes hun effectiviteit tegen UV-stralen kan verminderen. Voor de beste resultaten mix je de C15 Super Booster met je serum iedere ochtend (of breng direct op de huid aan), en volg met je dagcrème met SPF. In elke routine voor overdag is SPF de laatste stap.

Is de C15 Super Booster geschikt voor een acne-gevoelige huid?

Ja, de kalmerende voordelen van vitamine C én de belangrijke antioxidanten in dit serum helpen om een deel van de ontsteking die door puistjes en onzuiverheden worden veroorzaakt te verminderen. De ingrediënten kunnen ook helpen om verkleuringen na puistjes te vervagen.

Is de C15 Super Booster geschikt voor een (rosacea-)gevoelige huid?

Ja, de meesten met een gevoelige huid kunnen vitamine C veilig gebruiken. De hoeveelheid vitamine C (15%) in de C15 Super Booster is krachtig, maar de formule is geschikt voor een gevoelige huid vanwege de extra huidverzachtende ingrediënten en de extra formuleringsstappen die zijn genomen om de stabiliteit en mildheid te garanderen. Vitamine C staat er niet bekend om huidirritatie te veroorzaken, maar als je droogheid, roodheid of een prikkend gevoel ervaart raden we aan de frequentie te verlagen, of om 2-3 druppels te mengen met je andere serums of nachtcrème. Als je eerder overgevoeligheid hebt ervaren bij hogere hoeveelheden vitamine C, raden we je aan om onze C5 Super Boost Nachtcrème te overwegen, dat 5% vitamine C bevat.

Mijn huid is gevoelig voor vitamine C, maar ik wil alsnog deze booster gebruiken. Geeft het nog steeds resultaat als ik het een paar keer per week gebruik?

Ja. Een frequentie van één tot tweemaal daags wordt aangeraden, maar je zult ook zeker voordelen zien van de C15 Super Booster bij een lagere frequentie. De resultaten zullen echter iets langer op zich laten wachten als het minder vaak wordt aangebracht. Net als bij elk huidverzorgingsproduct moet je opletten hoe je huid reageert en het gebruik (of de producten) daarop aanpassen.

Zijn er producten of ingrediënten die niet gecombineerd kunnen worden met de C15 Super Booster?

   

Alleen koperpeptiden. Koperpeptiden kunnen pure vitamine C oxideren, waardoor het minder effectief is op je huid. Als je vitamine C en koperpeptiden in je routine gebruikt, raden we je aan om één ingrediënt in de ochtend te gebruiken en de ander gedurende de nacht voor een maximaal effectiviteit.

Wat is het verschil tussen de C15 Super Booster en de 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

De C15 Super Booster bevat 15% pure ascorbinezuur (vitamine C) en is een perfecte optie voor iedereen die dagelijks vitamine C wil gebruiken om je huid te verstevigen en huidverkleuringen te verminderen. Het kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je favoriete serum of vochtinbrengende crème, zonder SPF.

   Het 25% Vitamin C + Glutathion Clinical serum bevat twee vitamine C-esters. 23% tetrahexyldecyl ascorbaat en 2% ascorbylglucoside; deze combinatie is het meest geschikt voor degenen met geavanceerde huidverkleuring, een ongelijkmatige huidteint en verlies van stevigheid.

   Of je beide kunt gebruiken hangt met name af van je voornaamste huidproblemen en je tolerantie voor deze ingrediënten. Daarom raden we altijd aan om uit te testen wat werkt voor jouw huid, elke huid is namelijk uniek. Zoals met alle actieve ingrediënten, raden we aan om langzaam te beginnen en de frequentie te verhogen als hier behoefte aan is.

Hoe zorgt de verpakking van de C15 Super Booster ervoor dat het product stabiel blijft?

Om de werkzaamheid van de formule te beschermen, hebben we gekozen voor een glazen verpakking met UV-coating (ter bescherming tegen licht) en een interne restrictor die de luchtstroom per gebruik drastisch vermindert. In strenge testprocedures is gebleken dat deze beschermende verpakking de effectiviteit van de vitamine C en andere belangrijke ingrediënten in deze formule na opening drie maanden lang in stand houdt.

Mijn C15 Super Booster is van kleur veranderd. Kan ik het nog gebruiken?

De C15 Super Booster kan variëren in kleur van helder tot licht perzikkleur en zelfs licht amberkleurig. Deze variatie in kleur is normaal en heeft geen impact op de effectiviteit (bevestigd door stabiliteitstesten). Vitamine C-producten zoals de C15 Super Booster hebben de neiging om na opening donkerder te worden door blootstelling aan lucht en licht. Dit donkerder worden betekent niet dat het verlopen is, maar het geeft wel aan dat de werkzaamheid na verloop van tijd afneemt.

We raden aan je ongeopende C15 Super Booster binnen 18 maanden na aankoop te gebruiken. Gebruik het product na opening binnen 3 maanden voor optimaal effect. Als je C15 Super Booster donker oranje of bruin kleurt en een andere textuur krijgt, is dat een teken dat de vitamine C is aangetast en het tijd is voor vervanging. 

Heeft de C15 Super Booster een opmerkelijke geur?

Paula's Choice producten zijn vrij van geur- en kleurstoffen, maar elk product heeft een unieke geur door de ingrediënten. Hoewel ons team heeft gewerkt aan het verbeteren van de geur van deze formule, kan onze nieuwe en verbeterde C15 Super Booster voor sommigen een merkbare geur hebben door de combinatie van ingrediënten. De geur is van korte duur na het aanbrengen. Geurervaring kan flink verschillen per persoon, dus wat de één als onprettig ervaart, is voor een ander nauwelijks merkbaar. Vele klanten geven aan dat de geur snel went, en dat de voordelen van onze geweldige producten zwaarder wegen dan eventuele kenmerkende geuren.

Moet ik de C15 Super Booster in de koelkast bewaren om het werkzaam te houden?

Hoewel het gekoeld bewaren van veel soorten huidverzorgingsproducten hun stabiliteit en werking kan belemmeren, heeft onderzoek aangetoond dat pure vitamine C (ascorbinezuur) in formules op waterbasis stabiel en effectief blijft bij zowel koude temperaturen als kamertemperatuur, 20–22C tot 25C. Hoewel dit goed nieuws is, zijn vele andere ingrediënten in deze booster niet gebaat bij langdurige blootstelling aan koude temperaturen. Koude temperaturen zijn prima voor ascorbinezuur, maar worden afgeraden voor deze totale formule.

Maak je routine compleet

Dit product is niet op voorraad.

C15 Super Booster

C15 Super Booster

Full size
€ 59,00
20% korting
Dit product is momenteel uitverkocht. Voer je e-mailadres in, dan laten we het je weten zodra het product weer beschikbaar is!

We behandelen je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.